Русский New site

Advanced search

[ New messages · Forum rules · Members ]
Page 1 of 11
Forum » SpaceEngine » Feedback and Suggestions » SE Dialogue boxes
SE Dialogue boxes
RobbieDate: Saturday, 24.12.2011, 11:26 | Message # 1
Pioneer
Group: Global Moderators
United Kingdom
Messages: 590
Status: Offline
When SE is started each time, all the dailoge boxes on first opening get stacked all together on top of each other, consequently, this is a nuisance, as the user has to keep moving them around onscreen to avoid a cluttered look. It would be handy if these boxes had thier own set position away from each other. It would also be handy if the user could keep the box positions at a set position. Could this information be made customisable and put into config file? Then when SE is restarted each time those positions are remembered at their new positions.

Also, I think it would be good if the 'Time' controls had its own dialogue box for your next release. This would be far more useful as a visual aid, and perhaps we could have some more controls over the time function itself, such as setting a certain date and time etc.





Quad Core i7 930 CPU o/c 3.8 GHz - 6GB DDR3 1600MHz RAM - ATI HD 5870 1024Mb - Intel SSD X25-M Gen 2 - Win 7 64-bit
Add Your PC Spec To Your Signature Or Post It Here
 
SpaceEngineerDate: Saturday, 24.12.2011, 11:35 | Message # 2
Author of Space Engine
Group: Administrators
Russian Federation
Messages: 4795
Status: Offline
I never open several dialog boxes at one time, and don't think it will be necessary... However, I plan making a new interface, more game-looking, with sliding panels on screen edges. Time controls will have buttons on panels too.

*





 
RobbieDate: Saturday, 24.12.2011, 11:52 | Message # 3
Pioneer
Group: Global Moderators
United Kingdom
Messages: 590
Status: Offline
Quote (SpaceEngineer)
I never open several dialog boxes at one time, and don't think it will be necessary... However, I plan making a new interface, more game-looking, with sliding panels on screen edges. Time controls will have buttons on panels too.


Could the boxes at least be kept away from each other?

Love your idea for the sliding panels, something akin to 3D studio Max's panels perhaps? Will this be in the next release?





Quad Core i7 930 CPU o/c 3.8 GHz - 6GB DDR3 1600MHz RAM - ATI HD 5870 1024Mb - Intel SSD X25-M Gen 2 - Win 7 64-bit
Add Your PC Spec To Your Signature Or Post It Here
 
SpaceEngineerDate: Saturday, 24.12.2011, 12:17 | Message # 4
Author of Space Engine
Group: Administrators
Russian Federation
Messages: 4795
Status: Offline
Quote (Robbie)
Could the boxes at least be kept away from each other?

You can manually move them in comfortable place. And I can add saving of positions of windows to config.

Quote (Robbie)
Will this be in the next release?

Maybe, maybe smile





 
RobbieDate: Saturday, 24.12.2011, 12:43 | Message # 5
Pioneer
Group: Global Moderators
United Kingdom
Messages: 590
Status: Offline
Quote (SpaceEngineer)
Quote (Robbie)
Could the boxes at least be kept away from each other?

You can manually move them in comfortable place. And I can add saving of positions of windows to config.


Excellent! smile

Quote (SpaceEngineer)
Quote (Robbie)
Will this be in the next release?

Maybe, maybe


A could be 'Excellent' then smile





Quad Core i7 930 CPU o/c 3.8 GHz - 6GB DDR3 1600MHz RAM - ATI HD 5870 1024Mb - Intel SSD X25-M Gen 2 - Win 7 64-bit
Add Your PC Spec To Your Signature Or Post It Here
 
Forum » SpaceEngine » Feedback and Suggestions » SE Dialogue boxes
Page 1 of 11
Search: