RUS New site

Advanced search

[ New messages · Forum rules · Members ]
Page 59 of 69«1257585960616869»
Forum » SpaceEngine » Feedback and Suggestions » General suggestions (Post your suggestions here.)
General suggestions
steeljaw354Date: Tuesday, 28.06.2016, 16:05 | Message # 871
World Builder
Group: Users
Pirate
Messages: 862
Status: Offline
I think you on the filter search, there has to be an option to search with a planet with a specific atmosphere and amount of chemicals in the atmosphere.
 
Wicker1MDate: Tuesday, 28.06.2016, 20:34 | Message # 872
Astronaut
Group: Users
United States
Messages: 55
Status: Offline
I think that planetary density should be considered in planet generation. The density of a planet compared with it's mass and radius is a big factor in what class of planet that a given planet would become: whether a planet would be a gas giant, an ice giant, a mini-neptune, a Super-Earth, a gas dwarf, or a massive solid planet.

In the star browser, one might want to search for planets by their density.


Edited by Wicker1M - Tuesday, 28.06.2016, 20:35
 
simonecinque1992Date: Wednesday, 29.06.2016, 15:30 | Message # 873
Pioneer
Group: Users
Italy
Messages: 470
Status: Offline
Stars/Solar Systems that still need to be added in SE:

KIC 8462852
Epsilon Eridani
GJ 1214
GJ 504
µ Arae
GJ 758
PSO J318.5-22
HE 1523-0901
SMSS J031300.36-670839.3 (or SM0313 in abbreviation)
Methuselah star
UDFj-39546284
RX J185635-3754
SN 1006
GRB 080916C
2MASS J0523-1403
Melnick 34
KPD 0005+5106
H1504+65
KPD 0005+5106
RX J2117+3412
WISE 1828+2650
R Doradus
RE J0317-853
SDSS J091709.55+463821.8/WD J0917+4638
MAXI J1659-152
L1448-IRS2E





My Mods and Addons

Packard Bell
Windows 10 Pro
Intel® Celeron® CPU 1000M @ 1.80GHz 1.80 GHz
4 GB
64 bit Operative System


Edited by simonecinque1992 - Wednesday, 29.06.2016, 15:32
 
MosfetDate: Wednesday, 29.06.2016, 15:38 | Message # 874
World Builder
Group: Users
Italy
Messages: 726
Status: Offline
There's a community add-on thread for this, COMMUNITY ADDON - Catalog Fixes for SE. If you find necessary data in order to add a missing or wrong object/star, you may share the fixing script there. It has fallen behind due to other threads, but it's still there smile




"Time is illusion. Lunchtime doubly so."
Douglas N. Adams
My mods
Asus x555ub: cpu i5-6200u - ram 4gb - gpu nvidia geforce 940m 2gb vram


Edited by Mosfet - Wednesday, 29.06.2016, 15:45
 
JackDoleDate: Wednesday, 29.06.2016, 17:31 | Message # 875
Star Engineer
Group: Local Moderators
Germany
Messages: 1737
Status: Offline
simonecinque1992,
The stars, behind which I have written a different name, are already in SpaceEngine.
Code

KIC 8462852
Epsilon Eridani                 Eps Eri
GJ 1214                         Gliese 1214
GJ 504                          Gliese 504
µ Arae                          Mu Ara
GJ 758                          Gliese 758
PSO J318.5-22                   PSO J318.5338-22.8603 ??
HE 1523-0901
SMSS J031300.36-670839.3 (or SM0313 in abbreviation)
Methuselah star                 HIP 76976 / HD 140283
UDFj-39546284
RX J185635-3754                 RX J1856.5-3754
SN 1006
GRB 080916C
2MASS J0523-1403                2MASS J05233822-1403022
Melnick 34
KPD 0005+5106
H1504+65
RX J2117+3412
WISE 1828+2650                  WISEPA J182831.08+265037.8
R Doradus                       Hip 21479 / HD 29712
RE J0317-853
SDSS J091709.55+463821.8/WD J0917+4638
MAXI J1659-152
L1448-IRS2E

Sometimes stars are under a different name in SpaceEngine.

A star was twice in the list.





Don't forget to look here.

 
simonecinque1992Date: Wednesday, 29.06.2016, 18:06 | Message # 876
Pioneer
Group: Users
Italy
Messages: 470
Status: Offline
JackDole,
Code

The stars, behind which I have written a different name, are already in SpaceEngine.

Oh, ok

Code

Sometimes stars are under a different name in SpaceEngine.

didn't know that :|

Code

A star was twice in the list.

LoL, dumb me :3





My Mods and Addons

Packard Bell
Windows 10 Pro
Intel® Celeron® CPU 1000M @ 1.80GHz 1.80 GHz
4 GB
64 bit Operative System
 
simonecinque1992Date: Wednesday, 29.06.2016, 18:07 | Message # 877
Pioneer
Group: Users
Italy
Messages: 470
Status: Offline
Mosfet,
Code

There's a community add-on thread for this, COMMUNITY ADDON - Catalog Fixes for SE. If you find necessary data in order to add a missing or wrong object/star, you may share the fixing script there. It has fallen behind due to other threads, but it's still there  <img src="/.s/sm/23/smile.gif" border="0" align="absmiddle" alt="smile" />

I'm bad at copying the characterists of existing stars but I'll try it anyway smile





My Mods and Addons

Packard Bell
Windows 10 Pro
Intel® Celeron® CPU 1000M @ 1.80GHz 1.80 GHz
4 GB
64 bit Operative System
 
simonecinque1992Date: Wednesday, 29.06.2016, 19:02 | Message # 878
Pioneer
Group: Users
Italy
Messages: 470
Status: Offline
I have a suggestion that I wanted to ask not so long ago about tidal heating..

"TidalHeating true" would make the planet heat its moons (that system is already ingame)
"TidalHeating false" the planet won't heat its moons even if its moons are inside their parent planet (which it would be useful for who doesn't want a planet to heat its moon on a custom system smile )

(on procedural planets keep "TidalHeating true")





My Mods and Addons

Packard Bell
Windows 10 Pro
Intel® Celeron® CPU 1000M @ 1.80GHz 1.80 GHz
4 GB
64 bit Operative System


Edited by simonecinque1992 - Wednesday, 29.06.2016, 19:04
 
simonecinque1992Date: Saturday, 02.07.2016, 13:31 | Message # 879
Pioneer
Group: Users
Italy
Messages: 470
Status: Offline
I want the RC2's atmosphere selection system back because it's way better and useful than the RC3 one

(because if who have too many atmospheres he can't go down for other atmospheres in edit mode and that's why I ask this sad )

please do it ;c





My Mods and Addons

Packard Bell
Windows 10 Pro
Intel® Celeron® CPU 1000M @ 1.80GHz 1.80 GHz
4 GB
64 bit Operative System


Edited by simonecinque1992 - Saturday, 02.07.2016, 13:32
 
MosfetDate: Saturday, 02.07.2016, 14:09 | Message # 880
World Builder
Group: Users
Italy
Messages: 726
Status: Offline
simonecinque1992, I believe SpaceEngineer changed that for the next update.




"Time is illusion. Lunchtime doubly so."
Douglas N. Adams
My mods
Asus x555ub: cpu i5-6200u - ram 4gb - gpu nvidia geforce 940m 2gb vram
 
simonecinque1992Date: Saturday, 02.07.2016, 14:13 | Message # 881
Pioneer
Group: Users
Italy
Messages: 470
Status: Offline
Mosfet, Oh, okay




My Mods and Addons

Packard Bell
Windows 10 Pro
Intel® Celeron® CPU 1000M @ 1.80GHz 1.80 GHz
4 GB
64 bit Operative System
 
SyuraDate: Saturday, 09.07.2016, 15:04 | Message # 882
Observer
Group: Newbies
United States
Messages: 1
Status: Offline
Not entirely sure where to post this but it's more of a question than a suggestion. I was wondering if it was at all possible for Space Engine to come to Xbox One? Now, if it can't due to CPU limitations, would it be possible for it to be the Xbox Scorpio and/or Neo? I'm asking this because I'm incredibly interested in space and this game in general, but my current setup is absolute trash. If I did post this in the wrong section, please directi me to the right section.
 
Brett001Date: Saturday, 09.07.2016, 15:15 | Message # 883
Space Pilot
Group: Users
Hungary
Messages: 84
Status: Offline
I do not know what you think in the next development idea. A new feature: Planetary System Tour. With one click automatically launching the camera from the parent star or barycenter and visit the planets one after another. Approach, passing by the planet, looking back, then next planet. (Like a space probe animation) It could be configured to only visit the planets or the others objects also.

Edited by Brett001 - Saturday, 09.07.2016, 15:19
 
ProteusDate: Saturday, 09.07.2016, 15:43 | Message # 884
Explorer
Group: Users
United States
Messages: 172
Status: Offline
Dynamically calculated ETA to target in ship's interplanetary travel mode.




 
n0b0dyDate: Saturday, 09.07.2016, 16:02 | Message # 885
Explorer
Group: Users
Pirate
Messages: 297
Status: Offline
Proteus, this I think can already be shown if you switch to dock mode (I am not sure if this is what you ask for)
hmm maby it is not this - I need to check again.

My 3 most anticipated graphical additions:

1. Re-entry effects
2. 3D planetary rings (i.e. ice or rocky or metallic rocks in rings as you approach close to them - similar to Elite: Dangerous)
3. star surface animation already posted here

Ok there is a 4th one as well: Proper shadowing. But this is difficult and very hardware resource demanding.


Edited by n0b0dy - Saturday, 09.07.2016, 16:06
 
Forum » SpaceEngine » Feedback and Suggestions » General suggestions (Post your suggestions here.)
Page 59 of 69«1257585960616869»
Search: