Русский New site

Advanced search

[ New messages · Forum rules · Members ]
Page 3 of 3«123
Forum » SpaceEngine » Troubleshooting and Solutions » No textures
No textures
HarbingerDawnDate: Thursday, 19.07.2012, 12:30 | Message # 31
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8713
Status: Offline
SpaceManiac, nothing in your log file seems to be amiss... I have only three things to say.
1) Did you try reinstalling the program?
2) Are you using SLI?
3) I would also suggest, if you answered yes to 1 and no to 2, to do as I suggested to iJimi and install/reinstall the latest video drivers (if you haven't done that already). Sometimes drivers can develop issues or become corrupt and reinstalling them can fix problems that don't otherwise make sense.





All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM
 
SpaceManiacDate: Friday, 20.07.2012, 06:39 | Message # 32
Observer
Group: Newbies
Singapore
Messages: 8
Status: Offline
1) Yes, I did. Didn't work. cry

2)What's SLI? surprised

3)Huh?

I have no idea what your talking about. wacko
 
HarbingerDawnDate: Friday, 20.07.2012, 06:55 | Message # 33
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8713
Status: Offline
Quote (SpaceManiac)
2)What's SLI?

If you don't know what SLI is, then you don't need to worry about it.

Quote (SpaceManiac)
Huh?

Reinstall your graphics drivers. You can download them at Nvidia's website.





All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM
 
SpaceManiacDate: Friday, 20.07.2012, 07:24 | Message # 34
Observer
Group: Newbies
Singapore
Messages: 8
Status: Offline
OH MY GOD THANK U! biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin
 
iJimiDate: Sunday, 29.07.2012, 21:36 | Message # 35
Observer
Group: Users
Estonia
Messages: 12
Status: Offline
Hey space people
smile

I just got back from my summercamp and i reinstalled my grapics card and i got my textures back...
I'm soooooooooooooooooooooooooooooooooo happy right now....
Thank you guys smile
I love this game so mxuccd9vbjhdsfigbnsdjgn and now i just can't write anymore... i'm so hyperactive rifght now ( is that even a word )

But thanks smile
 
hirak99Date: Saturday, 08.08.2015, 10:36 | Message # 36
Observer
Group: Newbies
Pirate
Messages: 7
Status: Offline
Reinstalling works only because the textures are recalculated each time SE is launched with a new version of the GPU driver.

Reinstalling video drivers is not necessary. Plus it won't work to fix textures if the graphic card is already up to date.

Instead, just delete the cache folder, SE will re-unpack textures, and your planets will be back.
 
Forum » SpaceEngine » Troubleshooting and Solutions » No textures
Page 3 of 3«123
Search: