Русский New site

Advanced search

[ New messages · Forum rules · Members ]
Page 1 of 11
Forum » SpaceEngine » Troubleshooting and Solutions » planet texture
planet texture
gazelleDate: Thursday, 28.05.2015, 13:56 | Message # 1
Astronaut
Group: Users
Korea
Messages: 51
Status: Offline
I downloaded and saved all the addon files in the textures/earth/Bump and Surface directory. But the earth's surface looks like this!!!!!! I really love this program, but I can't find anything to do.....please help me.....and here is my se.log file.
Attachments: 1511253.jpg(122Kb) · 7879646.jpg(136Kb) · 9455397.log(76Kb)


Edited by gazelle - Thursday, 28.05.2015, 13:58
 
BambusmanDate: Thursday, 28.05.2015, 14:37 | Message # 2
Pioneer
Group: SE team
Germany
Messages: 408
Status: Offline
did you put the addon files inside the PlanetsTexSE.pak?
read the Installation instruction
 
gazelleDate: Friday, 29.05.2015, 08:28 | Message # 3
Astronaut
Group: Users
Korea
Messages: 51
Status: Offline
Do I need to put addons in that file? I did it, but the texture goes white, and the earth looks just white...
 
BambusmanDate: Friday, 29.05.2015, 09:48 | Message # 4
Pioneer
Group: SE team
Germany
Messages: 408
Status: Offline
You dont need to put the addons inside the planetsTexSE.pak
Just create a folder in textures/planets name the folder earth and put the files from the addon inside the folder you created.
 
gazelleDate: Saturday, 30.05.2015, 01:00 | Message # 5
Astronaut
Group: Users
Korea
Messages: 51
Status: Offline
I downloaded it again, and the terrain looks like this.......did I do it properly??
Attachments: 6105716.jpg(85Kb)
 
BambusmanDate: Saturday, 30.05.2015, 09:47 | Message # 6
Pioneer
Group: SE team
Germany
Messages: 408
Status: Offline
Yes it looks right.
 
gazelleDate: Sunday, 31.05.2015, 03:11 | Message # 7
Astronaut
Group: Users
Korea
Messages: 51
Status: Offline
Thank you Bambusman!! biggrin
 
SpaceEngineerDate: Sunday, 31.05.2015, 17:43 | Message # 8
Author of Space Engine
Group: Administrators
Russian Federation
Messages: 4795
Status: Offline
Quote gazelle ()
I downloaded it again, and the terrain looks like this.......did I do it properly??

Did you even tried to READ that is written on the download page?
http://en.spaceengine.org/load/additional/earth/3-1-0-20


Attachments: 2961976.jpg(222Kb)





 
Cat_HerderDate: Thursday, 31.03.2016, 18:08 | Message # 9
Observer
Group: Newbies
United States
Messages: 2
Status: Offline
I'm having a problem with add-on textures and I don't seem to have permission to start a new thread. I'll post my question here and hopefully someone will see it.

I downloaded all of the pak files and installed them according to the directions. When SE starts up, it flashes through the various startup messages, and I can see that it identifies the pak files and is creating the file structures for each of the planets that I downloaded. However, when I go to any of the objects in the solar system, there is no difference in the detail compared to the original stock download. I have two identical computers side-by-side: one with the barebones initial install, one with 25+GB of textures added. If I take a look at Io or Callisto for instance, I see no difference in detail between the computer with the additional pak files and the one without. I tried increasing the LOD to 2.0, but still no difference. No error message or crashes, and SE runs smoothly otherwise. Anyone have any ideas of something I could try? I feel like I am missing a step here. I'm trying to set up 9.7.3 SE on 35 computers in my classroom but I'm stuck until I can figure out what I am doing wrong. Thanks!

EDIT: Never mind....it is working with Venus and Mars. Io and Callisto apparently don't have higher spatial resolution available. Sorry I didn't think of that earlier.


Edited by Cat_Herder - Thursday, 31.03.2016, 18:20
 
Forum » SpaceEngine » Troubleshooting and Solutions » planet texture
Page 1 of 11
Search: