Русский New site

Advanced search

[ New messages · Forum rules · Members ]
Page 1 of 11
Forum » SpaceEngine » Troubleshooting and Solutions » Planets aren't the right color
Planets aren't the right color
iTzDate: Wednesday, 03.12.2014, 01:34 | Message # 1
Astronaut
Group: Users
United States
Messages: 49
Status: Offline
So I was looking around in the space journeys forum and I found a cool looking terra.


However, when I actually try to visit it ingame, it looks like this.


I'm not sure what the problem is, whether its my planet palette file or something else, but I'll link it here just in case it might help you understand the problem.

Attachments: planet_palette.cfg(81Kb)
 
WatsisnameDate: Wednesday, 03.12.2014, 02:21 | Message # 2
Galaxy Architect
Group: Global Moderators
United States
Messages: 2610
Status: Offline
Many people use modified planet palettes and there are a large number of them available to download. In general, don't expect planets found in forum posts to always look exactly like what you find in your version of the game.

As for your screenshot, I am pretty sure the pink color is not standard. Are you using a modified palette, yourself? If so, replace with the default and see what that does.





 
iTzDate: Wednesday, 03.12.2014, 03:40 | Message # 3
Astronaut
Group: Users
United States
Messages: 49
Status: Offline
Thanks, it worked! Looks like the palette was making some problems. I'll have to fix that later.
 
Forum » SpaceEngine » Troubleshooting and Solutions » Planets aren't the right color
Page 1 of 11
Search: