Русский New site

Advanced search

[ New messages · Forum rules · Members ]
Page 1 of 11
Forum » SpaceEngine » Troubleshooting and Solutions » One png in Earth-surface-part2.zip is corrupted
One png in Earth-surface-part2.zip is corrupted
CesrateDate: Sunday, 02.11.2014, 02:53 | Message # 1
Astronaut
Group: Users
China
Messages: 68
Status: Offline
Downloaded (twice) from http://en.spaceengine.org/load/additional/earth_hi_res/3-1-0-11
Win RAR says Earth-surface-part2.zip: \Earth\Surface\pos_z\5_29_21.png has corrupted. So what's wrong?
 
HarbingerDawnDate: Sunday, 02.11.2014, 03:00 | Message # 2
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8713
Status: Offline
I don't think there's any way to know what's wrong from that information. Is that the only file that has a problem?




All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM
 
CesrateDate: Sunday, 02.11.2014, 03:06 | Message # 3
Astronaut
Group: Users
China
Messages: 68
Status: Offline
HarbingerDawn, I suspect there's either something wrong with networking (twice) or something wrong with the original zip file. Now I can't extract \Earth\Surface\pos_z\5_29_21.png. Could you post one, as it's not big?

Added (02.11.2014, 02:06)
---------------------------------------------
Yeah, that's the only file that corrupted. Among all the high-res textures for planets & moons.

 
HarbingerDawnDate: Sunday, 02.11.2014, 03:23 | Message # 4
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8713
Status: Offline
Attached
Attachments: 7891169.png(478Kb)





All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM
 
CesrateDate: Sunday, 02.11.2014, 03:35 | Message # 5
Astronaut
Group: Users
China
Messages: 68
Status: Offline
Thanks:)
So is that only me having this problem? Or something wrong with the original zip file?
 
HarbingerDawnDate: Sunday, 02.11.2014, 03:39 | Message # 6
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8713
Status: Offline
I never had a problem with it, and I've never heard this reported before, so something must have gone wrong specifically in this case.




All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM
 
Forum » SpaceEngine » Troubleshooting and Solutions » One png in Earth-surface-part2.zip is corrupted
Page 1 of 11
Search: