Русский New site

Advanced search

[ New messages · Forum rules · Members ]
Page 1 of 11
Forum » SpaceEngine » Troubleshooting and Solutions » Space Engine on Wine (Blue Screen)
Space Engine on Wine
gorkygd67Date: Saturday, 27.09.2014, 12:16 | Message # 1
Observer
Group: Newbies
Pirate
Messages: 1
Status: Offline
Hello everyone,

I just stambled intro this magnificent piece of software of yours and I would have to say that it is simply stunning. I've installed it to my windows machine and it works like a charm.

However, on my Ubuntu desktop running SE via Wine I get this: (check attachment)

When I move around sometimes stars appear and everything works correctly. But most of the time I have this blue screen.

Any tips?

Thank you.

Attachments: 1609072.png(175Kb)


Edited by gorkygd67 - Saturday, 27.09.2014, 12:17
 
HarbingerDawnDate: Saturday, 27.09.2014, 13:48 | Message # 2
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8714
Status: Offline
gorkygd67, please read the forum rules before posting. If you did, you would have seen the troubleshooting thread, which tells you what information you need to include when seeking help (your log file). You also would have known to either post there, or search for existing threads about using SE on Linux, which would have led you to post here. The latter thread is probably the best choice since you will be more likely to get help from other Linux users there.




All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM
 
Forum » SpaceEngine » Troubleshooting and Solutions » Space Engine on Wine (Blue Screen)
Page 1 of 11
Search: