Русский New site

Advanced search

[ New messages · Forum rules · Members ]
Page 1 of 11
Forum » SpaceEngine » Troubleshooting and Solutions » Disappearing Surface Textures
Disappearing Surface Textures
UranusDate: Monday, 22.09.2014, 21:00 | Message # 1
Observer
Group: Newbies
Hungary
Messages: 2
Status: Offline
Welcome,

I do not know to express how I love this program...Its immense, probably my best experience in front of my monitor. That's why I am so sad: landing on a planet, moon or any objects is what I'm doing most of the time. I do not know why, but the textures somehow disappear (looks like the object surface is white or greyish) when I turn the "camera" around (but even after moving, its random), sometimes I have to zoom out from the surface to see the whole planet. This way the surface is retextured again, but still my problem not solved.

Everything is maxed in settings, but even with mid-low graphics the problem still exists.
My PC System is however 5 years old, it should be enough for that (experience a bit lagging while loading surfaces, but nothing serious):
DualCore 2,5 GHz CPU
NVidia 9800GT 512MB XFX GPU (Driver 332.21)
4GB RAM + 4 GB Virtual

Thanks for the help.


Edited by Uranus - Monday, 22.09.2014, 21:21
 
HarbingerDawnDate: Monday, 22.09.2014, 23:34 | Message # 2
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8713
Status: Offline
Uranus, please read this, then read this, especially the top.




All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM
 
Forum » SpaceEngine » Troubleshooting and Solutions » Disappearing Surface Textures
Page 1 of 11
Search: