Русский New site

Advanced search

[ New messages · Forum rules · Members ]
Page 1 of 11
Forum » SpaceEngine » Troubleshooting and Solutions » Objects further away vanish when approaching a planet/star?
Objects further away vanish when approaching a planet/star?
WarzenschweinDate: Monday, 09.06.2014, 14:51 | Message # 1
Observer
Group: Users
Belgium
Messages: 10
Status: Offline
Hello!

This annoying problem recently occured.
When approaching a star or a planet, other stars/planets/galaxies/nebulaes etc. that are too far away simply vanish as if the magnitude was reset. This is particularly annoying if you enjoy making screenshots, like I do. :/

I recently updated my driver and deleted the cache to get rid of the invisible object bug, fyi.


Edited by Warzenschwein - Monday, 09.06.2014, 14:52
 
DeathStarDate: Monday, 09.06.2014, 15:21 | Message # 2
Pioneer
Group: Users
Croatia
Messages: 515
Status: Offline
Do you play with auto-exposure on?
 
WarzenschweinDate: Monday, 09.06.2014, 16:10 | Message # 3
Observer
Group: Users
Belgium
Messages: 10
Status: Offline
I was, actually. I didn't know what it did and looks like I accidentally activated it. Thanks and sorry for my stupidity. biggrin
 
DisasterpieceDate: Wednesday, 11.06.2014, 01:23 | Message # 4
World Builder
Group: Users
United States
Messages: 640
Status: Offline
As a side note, press v to toggle it.




I play teh spase engien
 
Forum » SpaceEngine » Troubleshooting and Solutions » Objects further away vanish when approaching a planet/star?
Page 1 of 11
Search: