Русский New site

Advanced search

[ New messages · Forum rules · Members ]
Page 55 of 61«1253545556576061»
Forum » SpaceEngine » Archive » Work progress 0.97
Work progress 0.97
HarbingerDawnDate: Wednesday, 03.04.2013, 00:20 | Message # 811
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8714
Status: Offline
Quote (Voekoevaka)
oh, a troll

heh I knew someone would think that. But I was too excited to care happy

Quote (Voekoevaka)
It could be tiny in your code, but it is huge in our hearts !

Agreed, thank you Vladimir! ♥





All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM
 
SolarisDate: Wednesday, 03.04.2013, 00:34 | Message # 812
World Builder
Group: Global Moderators
France
Messages: 731
Status: Offline
Quote (anonymousgamer)
I really want to see this in action.
Same here ! It's a great add !
 
Crashman1390Date: Wednesday, 03.04.2013, 02:55 | Message # 813
Explorer
Group: Users
Canada
Messages: 229
Status: Offline
I wonder if he will add galaxy movement overtime?




[b]I was wrong, this forum still has a horrible community.[/b]
 
HarbingerDawnDate: Wednesday, 03.04.2013, 03:27 | Message # 814
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8714
Status: Offline
Quote (Crashman1390)
I wonder if he will add galaxy movement overtime?

No, at least not for a very long time.





All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM
 
NovaSiliskoDate: Wednesday, 03.04.2013, 06:13 | Message # 815
Explorer
Group: SE team
United States
Messages: 288
Status: Offline
A lot more trouble than it's worth, in my opinion. Same for star movement in galaxies really... calculating and storing the orbits for a billion stars, not really fun.
 
AaronDate: Wednesday, 03.04.2013, 06:54 | Message # 816
Space Tourist
Group: Users
United States
Messages: 39
Status: Offline
That's great news! I played around a lot with custom planets and many cloud layers with some pretty good results, so it's nice to see it part of the terrestrial planet makeup now.

Is there variance to the albeido or overall transparency between the cloud layers?

Quote (SpaceEngineer)
A tiny update: multiple clouds layers on terrestrial planets:
 
SalvoDate: Wednesday, 03.04.2013, 14:32 | Message # 817
Star Engineer
Group: Local Moderators
Italy
Messages: 1400
Status: Offline
Quote (SpaceEngineer)
multiple clouds layers on terrestrial planets:


Time for loading of terrain will increase but, you know what? I don't care :')





The universe is not required to be in perfect harmony with human ambition.

CPU: Intel Core i7 4770 GPU: ASUS Radeon R9 270 RAM: 8 GBs

(still don't know why everyone is doing this...)
 
neutronium76Date: Wednesday, 03.04.2013, 20:12 | Message # 818
World Builder
Group: Users
Greece
Messages: 718
Status: Offline
Quote (Salvo)
Time for loading of terrain will increase


I'd presume that there will be an option to disable multiple cloud layers wink

Anyway great little addition from the Master there: A small piece of programming code from a man, a giant piece of software for Mankind ..

Ps: Actually it looks like volumetric clouds to me so 3D clouds is one step closer smile





PC1:Core i7 970@3.34GHz, 6 cores/12 threads, 12GB DDR3 RAM@1.34GHz, 2x(SLI) GTX-580 GPUs 3GB VRAM(GDDR5)@1GHz, OS:Win7x64SP1
PC2:Core2Quad X9770@3.2GHz, 2 cores/4 threads 4GB DDR2 RAM@1GHz, GTX-285 GPU 1GB VRAM(DDR3)@1.24GHz, OS:WinVistax64SP2
 
DisasterpieceDate: Wednesday, 03.04.2013, 23:20 | Message # 819
World Builder
Group: Users
United States
Messages: 640
Status: Offline
Quote (SpaceEngineer)
A tiny update: multiple clouds layers on terrestrial planets:

I saved those screenshots faster than Leonard Nimoy ran from a Star Trek mob er... convention.





I play teh spase engien

Edited by Disasterpiece - Wednesday, 03.04.2013, 23:21
 
NovaSiliskoDate: Saturday, 06.04.2013, 07:42 | Message # 820
Explorer
Group: SE team
United States
Messages: 288
Status: Offline
Regarding the cloud layers, does "on terrestrial planets" mean terras/deserts/oceanias or only terras?
 
HarbingerDawnDate: Saturday, 06.04.2013, 07:51 | Message # 821
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8714
Status: Offline
Quote (NovaSilisko)
Regarding the cloud layers, does "on terrestrial planets" mean terras/deserts/oceanias or only terras?

Deserts, terras, titans, ice worlds, and oceanias. Any solid world that has clouds.





All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM
 
NovaSiliskoDate: Saturday, 06.04.2013, 08:23 | Message # 822
Explorer
Group: SE team
United States
Messages: 288
Status: Offline
Alright, cool.
 
SpaceEngineerDate: Saturday, 06.04.2013, 22:49 | Message # 823
Author of Space Engine
Group: Administrators
Russian Federation
Messages: 4796
Status: Offline
Dynamic model of Jupiter (thanks to brainstorm):





It have 10 clouds layers, moving with different speed. A speed is computed from actual observational data. On these animations, clouds speed is artifically increased by 100,000 times. Without cheat codes, to see such clouds movement, you must accelerate the time in 100,000x and synchronise rotation with Jupiter.





 
Natester2013Date: Saturday, 06.04.2013, 22:51 | Message # 824
Space Tourist
Group: Users
United States
Messages: 26
Status: Offline
:O! It looks very realistic! Although I don't know if it is possble to make the great red spot spin. xD
 
apenpaapDate: Saturday, 06.04.2013, 22:54 | Message # 825
World Builder
Group: Users
Antarctica
Messages: 1063
Status: Offline
Wow, that looks very good; great job on it.




I occasionally stream at http://www.twitch.tv/magistermystax. Sometimes SE, sometimes other games.
 
Forum » SpaceEngine » Archive » Work progress 0.97
Page 55 of 61«1253545556576061»
Search: