Русский New site

Advanced search

[ New messages · Forum rules · Members ]
Page 35 of 61«1233343536376061»
Forum » SpaceEngine » Archive » Work progress 0.97
Work progress 0.97
Jeroll3dDate: Friday, 28.12.2012, 00:13 | Message # 511
Astronaut
Group: Users
Brazil
Messages: 54
Status: Offline
Espace Enginner

Very nice!!! smile

Come to Brazil to teach us how to make a brilliant design as SE! biggrin
 
ZackGDate: Sunday, 30.12.2012, 23:33 | Message # 512
Space Pilot
Group: Users
United States
Messages: 113
Status: Offline
(AlessiaCristallooo)
Sorry SpaceEngineer if I bother you smile
I'm just curious, it should not be hard after you made a music player smile
(if you didn't read the post, I posted the updated sounds too)

I agree. We do need a music player on there.





MOBO:ASUS Sabertooth Mark I
CPU:Intel I7 4790 3.6Ghz
GPU:NVIDIA GTX960 4GB
Memory:32GB 1600Mhz (Corsair 4x8GB)
 
HarbingerDawnDate: Monday, 31.12.2012, 00:15 | Message # 513
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8711
Status: Offline
Hello ZackG, and welcome to the forum. Please take a moment to read the forum rules.

(ZackG)
I agree. We do need a music player on there.

The music player has already been implemented and will be in the next version.





All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM
 
ZackGDate: Monday, 31.12.2012, 10:30 | Message # 514
Space Pilot
Group: Users
United States
Messages: 113
Status: Offline
Excellent and thanks for the warm welcome




MOBO:ASUS Sabertooth Mark I
CPU:Intel I7 4790 3.6Ghz
GPU:NVIDIA GTX960 4GB
Memory:32GB 1600Mhz (Corsair 4x8GB)
 
SalvoDate: Monday, 31.12.2012, 11:00 | Message # 515
Star Engineer
Group: Local Moderators
Italy
Messages: 1400
Status: Offline
(ZackG)
I agree. We do need a music player on there.


Music player is good, I mean, maybe it would be better without player, just the music that starts randomly as in most of the games, but I like the idea of music player, is something like the radio or mp3 reader of our cars, and then, if you don't want music, you just don't play it...





The universe is not required to be in perfect harmony with human ambition.

CPU: Intel Core i7 4770 GPU: ASUS Radeon R9 270 RAM: 8 GBs

(still don't know why everyone is doing this...)
 
HarbingerDawnDate: Monday, 31.12.2012, 11:09 | Message # 516
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8711
Status: Offline
(Salvo)
Music player is good, I mean, maybe it would be better without player, just the music that starts randomly as in most of the games

You can have both. The music can still start, stop, and change automatically. A music player is simply a way to interface with the music, giving you more options about controlling it. Automatic music programming and a music player are not mutually exclusive.





All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM
 
SalvoDate: Monday, 31.12.2012, 11:14 | Message # 517
Star Engineer
Group: Local Moderators
Italy
Messages: 1400
Status: Offline
AlessiaCristallooo, your sounds are pretty good, could I use it for my game too? I need some menù sounds smile




The universe is not required to be in perfect harmony with human ambition.

CPU: Intel Core i7 4770 GPU: ASUS Radeon R9 270 RAM: 8 GBs

(still don't know why everyone is doing this...)
 
ZackGDate: Monday, 31.12.2012, 17:22 | Message # 518
Space Pilot
Group: Users
United States
Messages: 113
Status: Offline
For me personally, I prefer Jonn Serrie's pieces, he does very good tracks that are well suited for space scenes




MOBO:ASUS Sabertooth Mark I
CPU:Intel I7 4790 3.6Ghz
GPU:NVIDIA GTX960 4GB
Memory:32GB 1600Mhz (Corsair 4x8GB)
 
AlessiaCristalloooDate: Tuesday, 01.01.2013, 14:06 | Message # 519
Astronaut
Group: Users
Italy
Messages: 44
Status: Offline
(Salvo)
AlessiaCristallooo, your sounds are pretty good, could I use it for my game too? I need some menù sounds

Yes, ok smile
 
SpaceEngineerDate: Thursday, 03.01.2013, 14:44 | Message # 520
Author of Space Engine
Group: Administrators
Russian Federation
Messages: 4795
Status: Offline
Updated export textures menu:



It exports now diffuse texture and normal maps as RGB, and specular texture and bump map as grayscale image. No more RGBA images with alpha channel, which are too complex to understand for someone. Image format can be choosen in the drop-down box. It also have an option to paint up oceans - the result is below. Bump and normal maps are becomes flat on the ocean area if this option enabled, and specular map becomes a water mask.


Attachments: 1032325.jpg(54Kb) · 9174230.jpg(32Kb)





 
HarbingerDawnDate: Thursday, 03.01.2013, 15:05 | Message # 521
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8711
Status: Offline
(SpaceEngineer)
It also have an option to paint up oceans

YAY!!!! biggrin

(SpaceEngineer)
No more RGBA images with alpha channel

Yes, this had confused a lot of people, the new system will make things much simpler.

I love the new menu, keep up the great work!





All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM
 
SalvoDate: Thursday, 03.01.2013, 15:36 | Message # 522
Star Engineer
Group: Local Moderators
Italy
Messages: 1400
Status: Offline
(SpaceEngineer)
No more RGBA images with alpha channel, which are too complex to understand for someone.


Now I understood surprised





The universe is not required to be in perfect harmony with human ambition.

CPU: Intel Core i7 4770 GPU: ASUS Radeon R9 270 RAM: 8 GBs

(still don't know why everyone is doing this...)
 
smjjamesDate: Thursday, 03.01.2013, 15:56 | Message # 523
World Builder
Group: Users
United States
Messages: 913
Status: Offline
(SpaceEngineer)
Updated export textures menu:


Thanks! This is great for those who have Universe Sandbox and want to import textures from here into Ubox. Not exactly sure how it would work in the upcoming Ubox3 what with the procedural planet surface generation (which is different from SE).







Edited by smjjames - Thursday, 03.01.2013, 16:07
 
paradanDate: Thursday, 03.01.2013, 19:34 | Message # 524
Observer
Group: Newbies
United States
Messages: 7
Status: Offline
hey any chance we can get a hydrographic percentage in the data somewhere, curently I have to bring a planets texture into GIMP and do some filter magic to calculate it.
 
QuietlyConidentDate: Thursday, 03.01.2013, 20:57 | Message # 525
Astronaut
Group: Users
United Kingdom
Messages: 54
Status: Offline
paradan, Do you mean the amount of surface covered in oceans and land? It should be easy, just select all the land/water pixels, and divide it by the total number of pixels the document has, and then times that by a 100.
 
Forum » SpaceEngine » Archive » Work progress 0.97
Page 35 of 61«1233343536376061»
Search: