RUS New site

Advanced search

[ New messages · Forum rules · Members ]
Page 38 of 44«1236373839404344»
Forum » SpaceEngine » Archive » Bug Reports for Version 0.96 (Please post here any bugs you find in SpaceEngine)
Bug Reports for Version 0.96
SpaceEngineerDate: Thursday, 05.07.2012, 19:52 | Message # 1
Author of Space Engine
Group: Administrators
Russian Federation
Messages: 4799
Status: Offline
Please post here all of your reports about bugs or crashes in SpaceEngine. Attach to your message a screenshot (if possible) and a log file (it's called the "se.log" and is located in the SpaceEngine's directory). Only the log file will help me to understand your problem and find a solution.

*
 
TimDate: Monday, 05.11.2012, 19:54 | Message # 556
Explorer
Group: Users
Belgium
Messages: 296
Status: Offline
Apologies, I wasn't sure where to post this.
The se.log should be attached to this post, thanks.

Attachments: 9129931.log(35Kb)
 
SolarisDate: Monday, 05.11.2012, 19:59 | Message # 557
World Builder
Group: Global Moderators
France
Messages: 731
Status: Offline
No problems ! Please read this before posting new messages
You are using Version 0.9.6.0, try with the patch 0.9.6.2
 
TimDate: Monday, 05.11.2012, 20:02 | Message # 558
Explorer
Group: Users
Belgium
Messages: 296
Status: Offline
Thanks, I'll give it a try.

It worked, great!

Thanks folks wink


Edited by Tim - Monday, 05.11.2012, 20:15
 
smjjamesDate: Friday, 09.11.2012, 07:22 | Message # 559
World Builder
Group: Users
United States
Messages: 913
Status: Offline
Location and picture says it all.

Place "asteroid with mesh problems"
{
Body "RS 9862-2763-4-2449-1 2.1"
Parent ""
Pos (1.250492764892641e-013, 2.078469774763336e-014, 5.394214805734543e-014)
Rot (0.1106843966305157, 0.4259827643789279, 0.3392135786498886, 0.8313974963001523)
Date "2012.11.09 06:18:14.20"
Vel 3.2407764e-015
Mode 1
}


Attachments: 9582291.jpg(117Kb)







Edited by smjjames - Friday, 09.11.2012, 07:24
 
SteamtexDate: Saturday, 10.11.2012, 20:18 | Message # 560
Observer
Group: Newbies
United States
Messages: 4
Status: Offline
As the title mentions, I can't seem to focus on spacecraft, or they aren't rendering. Could someone offer me some assistance?

Tex
 
SolarisDate: Saturday, 10.11.2012, 20:25 | Message # 561
World Builder
Group: Global Moderators
France
Messages: 731
Status: Offline
Hello Steamtex, welcome to the forum. Please take a moment to read the forum rules. You should have posted in this thread, Try to avoid creating new thread unless there is no fitting place for your message. Thanks !

Can you please post your se.log for allow us to help you (it's a text file in your SpaceEngine folder).
 
SteamtexDate: Saturday, 10.11.2012, 20:31 | Message # 562
Observer
Group: Newbies
United States
Messages: 4
Status: Offline
http://www.mediafire.com/?ef9aawhncr9xyc9
 
SpaceEngineerDate: Saturday, 10.11.2012, 21:08 | Message # 563
Author of Space Engine
Group: Administrators
Russian Federation
Messages: 4799
Status: Offline
Steamtex, go into a planetary system, then open the ships browser and teleport ship there, then unpause the game (space button). Ships don't get drawn in interstellar space.




 
SteamtexDate: Saturday, 10.11.2012, 21:39 | Message # 564
Observer
Group: Newbies
United States
Messages: 4
Status: Offline
Thanks.

Tex
 
DrawninDate: Wednesday, 14.11.2012, 14:10 | Message # 565
Space Tourist
Group: Users
Spain
Messages: 37
Status: Offline
This must be a bug, but I have never seen anything like it before...
¿Maybe a texture bug? ¿Maybe my first "intelligent life" planet in SE? xD

Attachments: 0255945.jpg(256Kb)





Intel Core i7-3770 - 3.40 GHz @ 8 Gb RAM @ nVidia GeForce GTX 570 1280 Mb

Edited by Drawnin - Wednesday, 14.11.2012, 15:46
 
DoctorOfSpaceDate: Wednesday, 14.11.2012, 14:28 | Message # 566
Galaxy Architect
Group: Global Moderators
Pirate
Messages: 3600
Status: Offline
That is obviously alien cities built around water reservoirs.

Really though I get that issue when a planet has a sea level of 0, especially when Earth bugs out. I have no idea why it happens though sad

Like this


Attachments: 6843166.png(595Kb) · 2440122.png(110Kb)





Intel Core i7-5820K 4.2GHz 6-Core Processor
G.Skill Ripjaws V Series 32GB (4 x 8GB) DDR4-2400 Memory
EVGA GTX 980 Ti SC 6GB


Edited by DoctorOfSpace - Wednesday, 14.11.2012, 14:31
 
HarbingerDawnDate: Wednesday, 14.11.2012, 15:06 | Message # 567
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8714
Status: Offline
Drawnin, this should have been posted here in the bug reports thread.

This is a very weird bug, I've never seen anything like it smile





All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM
 
smjjamesDate: Wednesday, 14.11.2012, 15:44 | Message # 568
World Builder
Group: Users
United States
Messages: 913
Status: Offline
Drawnin, could you repost the image please? The thread move broke the image link.




 
DrawninDate: Wednesday, 14.11.2012, 15:47 | Message # 569
Space Tourist
Group: Users
Spain
Messages: 37
Status: Offline
Ups! I'm sorry. I'll try to remember it... ^_^u

Done. Image link fixed. =P





Intel Core i7-3770 - 3.40 GHz @ 8 Gb RAM @ nVidia GeForce GTX 570 1280 Mb
 
smjjamesDate: Wednesday, 14.11.2012, 15:54 | Message # 570
World Builder
Group: Users
United States
Messages: 913
Status: Offline
That almost looks like holographic water there in the image.




 
Forum » SpaceEngine » Archive » Bug Reports for Version 0.96 (Please post here any bugs you find in SpaceEngine)
Page 38 of 44«1236373839404344»
Search: