RUS New site

Advanced search

[ New messages · Forum rules · Members ]
Page 13 of 13«12111213
Forum » SpaceEngine » Archive » Troubleshooting SpaceEngine 0.94 (FROM CATEGORY "TROUBLESHOOTING AND SOLUTIONS")
Troubleshooting SpaceEngine 0.94
NeonDate: Thursday, 17.11.2011, 03:04 | Message # 181
Explorer
Group: SE team
Australia
Messages: 205
Status: Offline
What sort of computer do you have? Speed, Memory vid card & vram Gabriel?

BTW, check out this planet, stunning backdrop to a lovely planet. Not as
nice as the one I posted in Space Journeys, but still lovely. It's in M 42.

RS 8404-1133-9-87872274-24
 
GabrielDate: Thursday, 17.11.2011, 03:04 | Message # 182
Space Tourist
Group: Users
Australia
Messages: 20
Status: Offline
I don't recall all my system specs of the top of my head, too many exams at the moment smile I posted my dxdiag at the start of this thread.

Wow, you're right, RS 8404-1133-9-87872274-24 3 (the planet with the rings) looks amazing with the nebula in the background.
 
tv239Date: Thursday, 17.11.2011, 03:04 | Message # 183
Observer
Group: Newbies
United Kingdom
Messages: 3
Status: Offline
i get something like this when starting up..looked over the site, and nothing has helped


please help me! sad


Edited by tv239 - Sunday, 13.11.2011, 18:00
 
miros_0571Date: Thursday, 17.11.2011, 03:05 | Message # 184
Astronaut
Group: Banned
Ukraine
Messages: 54
Status: Offline
tv239 This bug has been fixed by SpaceEngineer and version 0.95 will be released in next week.




MS Windows 7 Ultimate 32-bit SP1
Intel Pentium 4 CPU 3.20GHz, 2,0GB RAM, NVIDIA GeForce GTX 260
 
RobbieDate: Thursday, 17.11.2011, 03:05 | Message # 185
Pioneer
Group: Global Moderators
United Kingdom
Messages: 590
Status: Offline
Hi tv239, Can you post here your 'se.log' please. And check out these thread here: http://en.spaceengine.org/search/?q=black+screen;t=0;p=2;md=

Also, have you extracted the downloaded files correctly. Try writing them to a new folder (don't overwrite the old folder). We've had failed extraction before, which has stopped SE from starting properly. You should see this folder structure after extraction is completed:



Your folder size on your hard-drive should be ~415Mb after its extracted





Quad Core i7 930 CPU o/c 3.8 GHz - 6GB DDR3 1600MHz RAM - ATI HD 5870 1024Mb - Intel SSD X25-M Gen 2 - Win 7 64-bit
Add Your PC Spec To Your Signature Or Post It Here
 
tv239Date: Thursday, 17.11.2011, 03:05 | Message # 186
Observer
Group: Newbies
United Kingdom
Messages: 3
Status: Offline
Hi, here is my SE log.
 
SpaceEngineerDate: Thursday, 17.11.2011, 03:05 | Message # 187
Author of Space Engine
Group: Administrators
Russian Federation
Messages: 4799
Status: Offline
This bug seems to be unsolvable in v0.94, but it is fixed in version 0.95. That should be ready this week.

*





 
tv239Date: Thursday, 17.11.2011, 03:05 | Message # 188
Observer
Group: Newbies
United Kingdom
Messages: 3
Status: Offline
Any ETA on which day? I'm really interested in playing this.
 
Forum » SpaceEngine » Archive » Troubleshooting SpaceEngine 0.94 (FROM CATEGORY "TROUBLESHOOTING AND SOLUTIONS")
Page 13 of 13«12111213
Search: