RUS New site

Advanced search

[ New messages · Forum rules · Members ]
Page 1 of 11
Forum » SpaceEngine » Archive » Strange anomaly
Strange anomaly
anonymousgamerDate: Monday, 16.01.2012, 23:04 | Message # 1
World Builder
Group: Global Moderators
United States
Messages: 1011
Status: Offline
This error happened near the center of the milky way... Its gone now, but i might as well share because it was laggy... (i flew into it and it disappeared)



The cluster next to it is the center of the galaxy.

Attachments: 7744855.jpg(291Kb)


Edited by anonymousgamer - Monday, 16.01.2012, 23:05
 
SpaceEngineerDate: Tuesday, 17.01.2012, 14:03 | Message # 2
Author of Space Engine
Group: Administrators
Russian Federation
Messages: 4799
Status: Offline
Did you use version 0.9.5.1? I thought this bug was fixed...




 
anonymousgamerDate: Wednesday, 18.01.2012, 00:11 | Message # 3
World Builder
Group: Global Moderators
United States
Messages: 1011
Status: Offline
No, this is just 0.9.5

So 0.9.5.1 fixes this?





Desktop: FX-8350 4.0 GHz, 8 GB DDR3 RAM, EVGA GeForce GTX 1080 FTW 8 GB, 2 TB HDD, 24 inch 1920x1080 screen
Laptop: Core i5 480M 2.66 GHz (turbo 2.93), 8 GB DDR3 RAM, AMD Radeon HD 6550m 1 GB, 640 GB HDD, 17.3 inch 1600x900 screen
 
SpaceEngineerDate: Wednesday, 18.01.2012, 00:47 | Message # 4
Author of Space Engine
Group: Administrators
Russian Federation
Messages: 4799
Status: Offline
No, 0.9.5.1 fixes the bug with black screen after minimization of SE window.

*





 
Forum » SpaceEngine » Archive » Strange anomaly
Page 1 of 11
Search: