Русский New site

Advanced search

[ New messages · Forum rules · Members ]
Page 75 of 221«127374757677220221»
Forum » SpaceEngine » Archive » Work progress and public beta test - 0.9.7.4
Work progress and public beta test - 0.9.7.4
Lynk101Date: Friday, 01.01.2016, 15:46 | Message # 1111
Space Tourist
Group: Users
United States
Messages: 26
Status: Offline
Quote Lynk101 ()
Fair enough. It didnt come with a log, I moved, copied and replaced the space engine files with the new one. The version I had was an earlier version of 0.9.7.4 (patch 07). Patch 07 after installing patch 08 remained the same

Is there any more information you need?
 
huishbDate: Friday, 01.01.2016, 17:10 | Message # 1112
Astronaut
Group: Users
Pirate
Messages: 72
Status: Offline
Spaceengineer, I have a question regarding the accretion disks. I've noticed that the accretion disks look different in the development pictures. The ones in the pictures look more cloudy and get more wispy at the center...but in the patch release they look stretched like rings around a planet. Why is this? Or maybe it's just the ones I saw, maybe there are different textures? Also, are they animated? When I was studying Sagittarius *A, I think I saw the accretion disk change. Am I wrong? Or are they animated?




Possessor: AMD FX™-4100 Quad-Core Possessor (CPUs), ~3.6 GHz
Memory: 8192MB RAM. Graphics Card: NVIDIA GeForce GT 610. Approx total memory: 4045 MB
 
n0b0dyDate: Friday, 01.01.2016, 19:21 | Message # 1113
Explorer
Group: Users
Pirate
Messages: 297
Status: Offline
Is it possible to disable/enable the shipwarp effect with a console command?

Edited by n0b0dy - Friday, 01.01.2016, 19:22
 
PlutonianEmpireDate: Friday, 01.01.2016, 19:46 | Message # 1114
Pioneer
Group: Users
United States
Messages: 474
Status: Offline
Quote Rigel ()
2. It is impossible to move to the speed limit.

For example
If the speed limit is 100 ly/s, I can only moving half as much as it (about 50 ly/s).

Hmm. I think fixing this somehow unfixed this same issue that was previously occurring in Airplane mode. In Patch 7, Airplane mode had a consistent speed limit. In patch 8, this is no longer true, where free mode now has that consistent speed. Is it possible to fix this issue for both Free mode and Aircraft mode, so they both maintain consistency in keeping to the speed limits?





Specs: Dell Inspiron 5547 (Laptop); 8 gigabytes of RAM; Processor: Intel® Core™ i5-4210U CPU @ 1.70GHz (4 CPUs), ~2.4GHz; Operating System: Windows 7 Home Premium 64-bit; Graphics: Intel® HD Graphics 4400 (That's all there is :( )
 
RedRuinDate: Friday, 01.01.2016, 19:47 | Message # 1115
Space Tourist
Group: Users
United States
Messages: 34
Status: Offline
Lynk101, Look in your "system" directory in your SE instillation. A log file is created and overwritten every time you launch SE, so the file is probably in there. It should look something like the image attached:
Attachments: 1480068.png(100Kb)
 
the_nerervarineDate: Friday, 01.01.2016, 20:09 | Message # 1116
Space Pilot
Group: Users
United States
Messages: 106
Status: Offline
I found this galaxy with more nebula then stars.
*Edit
As soon as a started Space Engine again all the nebula were gone and the galaxy seemed properly populated again.

Attachments: 8337926.jpg(190Kb)





AMD FX-8320 8 core @4.0ghz , AMD R9 290 4GB, 8GB DDR3 @1866mhz, 1TB Hard Drive

Edited by the_nerervarine - Friday, 01.01.2016, 20:14
 
PlutonianEmpireDate: Friday, 01.01.2016, 21:22 | Message # 1117
Pioneer
Group: Users
United States
Messages: 474
Status: Offline
Earlier in this thread, I posted about a long-standing "jump" bug. I mention it because during my travels, I decided to investigate one of them, and I noticed it seems to be due to extremely thin, invisible wals, of varying heights it seems, at the edges of some procedural tiles. Does anyone know what causes these "invisible walls"? smile




Specs: Dell Inspiron 5547 (Laptop); 8 gigabytes of RAM; Processor: Intel® Core™ i5-4210U CPU @ 1.70GHz (4 CPUs), ~2.4GHz; Operating System: Windows 7 Home Premium 64-bit; Graphics: Intel® HD Graphics 4400 (That's all there is :( )
 
DarkenTerraDate: Saturday, 02.01.2016, 03:23 | Message # 1118
Astronaut
Group: Users
China
Messages: 45
Status: Offline
My SE crashed when I started to control a spaceship around a black hole with an accretion disk, and it happend again and again cry WHY??




Who am I ?
 
parameciumkidDate: Saturday, 02.01.2016, 03:25 | Message # 1119
Explorer
Group: Users
United States
Messages: 277
Status: Offline
Probably because you didn't include any details or crash logs in your post just now ;P




Intel HD Graphics 4000 ;P
 
DarkenTerraDate: Saturday, 02.01.2016, 03:55 | Message # 1120
Astronaut
Group: Users
China
Messages: 45
Status: Offline
Quote parameciumkid ()
Probably because you didn't include any details or crash logs in your post just now ;P


I can't see any crash logs when it crashed, everything I could see before SE crashed was just the game stopped running cry Then next thing I could see is just a window that told me SE was crashed, there was no details!
Is this a bug or some thing?or just because my computer configuration is too low??





Who am I ?
 
DoctorOfSpaceDate: Saturday, 02.01.2016, 04:13 | Message # 1121
Galaxy Architect
Group: Global Moderators
Pirate
Messages: 3595
Status: Offline
Quote DarkenTerra ()
Is this a bug or some thing?or just because my computer configuration is too low??


Could be, the new features are still in development.

Quote DarkenTerra ()
I can't see any crash logs when it crashed


In the system folder there is a log file named SE.txt





Intel Core i7-5820K 4.2GHz 6-Core Processor
G.Skill Ripjaws V Series 32GB (4 x 8GB) DDR4-2400 Memory
EVGA GTX 980 Ti SC 6GB
 
CanleskisDate: Saturday, 02.01.2016, 05:24 | Message # 1122
Space Pilot
Group: Users
Pirate
Messages: 117
Status: Offline
I guess that's a but so I will put it here...

What's this weird green thing?

Attachments: 1024504.jpg(234Kb)
 
hyp_cosDate: Saturday, 02.01.2016, 09:05 | Message # 1123
Observer
Group: Newbies
China
Messages: 2
Status: Offline
The new gravitational lensing in 0.9.7.4 patch-08 disappointing. When I go close to a black hole, I see a very large area of "black". As I get closer, the black area get larger. Finally at the horizon the scene is full of black.

However, the scene is not true.

In fact, when you fall into a Schwarzschild black hole or a Reissner-Nordström black hole, you never meet the scene full of black - what's more, you never meet the scene with more than a half of black!

This one shows a more realistic scene when you fall into a R-N black hole - you'll be vaporized at the inner horizon, but you feel nothing special at the outer horizon.

Most real black holes are Kerr black hole, and they also have outer horizon and inner horizon. So the scene when you fall into them is similar to the R-N one - you feel nothing special at the outer horizon but be vaporized at the inner horizon.
 
EliamDate: Saturday, 02.01.2016, 11:01 | Message # 1124
Observer
Group: Users
France
Messages: 11
Status: Offline
Not sure if it's a bug or not but 14 stars orbiting around a supermassive black hole is by far the biggest system I've seen or heard of in SE


Edited by Eliam - Saturday, 02.01.2016, 11:06
 
NolDate: Saturday, 02.01.2016, 11:22 | Message # 1125
Space Pilot
Group: Users
Germany
Messages: 97
Status: Offline
Eliam, That's actually quite common.




"Eins - Hier kommt die Sonne
Zwei - Hier kommt die Sonne
Drei - Sie ist der hellste Stern von allen
Vier - Hier kommt die Sonne"

-Rammstein, Sonne, Mutter, 2001
 
Forum » SpaceEngine » Archive » Work progress and public beta test - 0.9.7.4
Page 75 of 221«127374757677220221»
Search: