Русский New site

Advanced search

[ New messages · Forum rules · Members ]
Page 41 of 221«123940414243220221»
Forum » SpaceEngine » Archive » Work progress and public beta test - 0.9.7.4
Work progress and public beta test - 0.9.7.4
gazelleDate: Friday, 09.10.2015, 15:15 | Message # 601
Astronaut
Group: Users
Korea
Messages: 51
Status: Offline
The Earth, Saturn, Mars, Moon, and Jupiter...(etc) looks strange. Typically the earth looks like a water planet. There are only clouds and water, and it keeps blinking weirdly when I move. This bug was from 0.9.7.3. I think this MUST be fixed right now. cry Here is my log file.
Attachments: 1888848.log(45Kb)
 
JackDoleDate: Friday, 09.10.2015, 16:30 | Message # 602
Star Engineer
Group: Local Moderators
Germany
Messages: 1737
Status: Offline
Found this:

DepthBufferMode 1



DepthBufferMode 0


Maybe the same problem as stars visible behind a black hole.

Attachments: 4176984.jpg(110Kb) · 1295163.jpg(114Kb)





Don't forget to look here.

 
n0b0dyDate: Friday, 09.10.2015, 17:07 | Message # 603
Explorer
Group: Users
Pirate
Messages: 297
Status: Offline
Quote JackDole ()
Found this


This is actually not that bad: it helps navigate when close to black holes.
I agree however that stars visible behind black hole is immersion breaking.
Anyway Space Engineer is aware about all this and a patch will be out soon smile
 
parameciumkidDate: Friday, 09.10.2015, 17:39 | Message # 604
Explorer
Group: Users
United States
Messages: 277
Status: Offline
For anyone interested, my SE installation resets to DepthBufferMode 1 every launch, not just the first one.
The patch is eagerly anticipated.





Intel HD Graphics 4000 ;P
 
JackDoleDate: Friday, 09.10.2015, 18:52 | Message # 605
Star Engineer
Group: Local Moderators
Germany
Messages: 1737
Status: Offline
Quote n0b0dy ()
Anyway Space Engineer is aware about all this and a patch will be out soon

Ahem, but I have no idea what SpaceEngineer already knows or does not know, but I thought that this thread is just there to report bugs. cry
Regarding the pictures, I thought of the orbits, with 'DepthBufferMode 1' they are not curved, as they should be.

Added (09.10.2015, 18:52)
---------------------------------------------

Quote parameciumkid ()
For anyone interested, my SE installation resets to DepthBufferMode 1 every launch, not just the first one.

Make the 'main.cfg' read-only, maybe it helps.





Don't forget to look here.

 
accursedCursiveDate: Sunday, 11.10.2015, 05:06 | Message # 606
Observer
Group: Newbies
New Zealand
Messages: 5
Status: Offline
Found an odd issue of UY Scuti being in the complete wrong location in 0.9.7.3.
Does this bug still exist in 0.9.7.4?
 
gazelleDate: Sunday, 11.10.2015, 06:13 | Message # 607
Astronaut
Group: Users
Korea
Messages: 51
Status: Offline
Will the accretion disk be updated in 0.9.7.4 version? rolleyes
 
HandbananaDate: Sunday, 11.10.2015, 08:12 | Message # 608
Astronaut
Group: Users
United States
Messages: 70
Status: Offline
Quote gazelle ()
Will the accretion disk be updated in 0.9.7.4 version? rolleyes


There is a thread on the forum that will answer just about every question you could have about future versions of SE.

Please make sure to always check there first.

You can search for a specific keyword by pressing CTRL+F and typing in the feature you're looking for.





Tonight... you.

Edited by Handbanana - Sunday, 11.10.2015, 08:13
 
Brett001Date: Sunday, 11.10.2015, 19:41 | Message # 609
Space Pilot
Group: Users
Hungary
Messages: 81
Status: Offline
Patch 6 error:
If flying to E0-E2-type galaxies then crashed the SE this error message. Win7 64 bit, AMD Radeon R7 250X 1GB, 8 GB system RAM.

Attachments: 6877429.jpg(304Kb)


Edited by Brett001 - Sunday, 11.10.2015, 19:43
 
JackDoleDate: Monday, 12.10.2015, 09:15 | Message # 610
Star Engineer
Group: Local Moderators
Germany
Messages: 1737
Status: Offline
Quote Brett001 ()
If flying to E0-E2-type galaxies then crashed the SE this error message

This is a problem with dwarf galaxies, and will probably be fixed in the next patch.
Quote SpaceEngineer ()
Also, dwarf galaxies are fixed now, all of them.

As a workaround, you can open the main.cfg and change this:
StarMagnLimit 7.0 // stars limiting magnitude
in this:
StarMagnLimit 4.0 // stars limiting magnitude

This reduces the number of visible stars. You can change that value at any time in SpaceEngine, but it will be reset everytime you start SpaceEngine.





Don't forget to look here.



Edited by JackDole - Monday, 12.10.2015, 09:18
 
SpaceEngineerDate: Tuesday, 13.10.2015, 15:43 | Message # 611
Author of Space Engine
Group: Administrators
Russian Federation
Messages: 4796
Status: Offline
Patch 07 (11 Mb)

Mirror 1
Mirror 2

Changes:
  • Added star temperature to the export function
  • Smaller kern cluster models for dwarf galaxies
  • Star particle changes color to actual summary star color after generation of the system
  • Reduced probability of dwarf spiral galaxies

    Bugfixes:
  • Fixed crash on Intel HD at startup
  • Fixed star mass and radius in the export function
  • Fixed star density in a dwarf galaxies
  • Fixed cutoff of orbits and star sprites in the supermassive black hole system
  • Fixed orbits rendering in the Map mode




  •  
    sent808Date: Tuesday, 13.10.2015, 18:21 | Message # 612
    Astronaut
    Group: Users
    Pirate
    Messages: 55
    Status: Offline
    Quote SpaceEngineer ()
    Fixed star density in a dwarf galaxies


    What is this exactly? If i can ask. ^^
     
    RedRuinDate: Tuesday, 13.10.2015, 19:03 | Message # 613
    Space Tourist
    Group: Users
    United States
    Messages: 34
    Status: Offline
    SpaceEngineer, Sweeeeet.

    sent808, Dwarf galaxies had a super high density as of patch 6, and would crash the game if you got close to them.
     
    PlutonianEmpireDate: Tuesday, 13.10.2015, 19:40 | Message # 614
    Pioneer
    Group: Users
    United States
    Messages: 474
    Status: Offline
    The wiki info text editor seems to be broken again. Can anyone else confirm or refute? I'm using the new Patch 7.

    But so far it looks good! biggrin





    Specs: Dell Inspiron 5547 (Laptop); 8 gigabytes of RAM; Processor: Intel® Core™ i5-4210U CPU @ 1.70GHz (4 CPUs), ~2.4GHz; Operating System: Windows 7 Home Premium 64-bit; Graphics: Intel® HD Graphics 4400 (That's all there is :( )

    Edited by PlutonianEmpire - Tuesday, 13.10.2015, 19:45
     
    RedRuinDate: Tuesday, 13.10.2015, 19:57 | Message # 615
    Space Tourist
    Group: Users
    United States
    Messages: 34
    Status: Offline
    PlutonianEmpire, What do you mean? Completely broken?
     
    Forum » SpaceEngine » Archive » Work progress and public beta test - 0.9.7.4
    Page 41 of 221«123940414243220221»
    Search: