Русский New site

Advanced search

[ New messages · Forum rules · Members ]
Page 200 of 221«12198199200201202220221»
Forum » SpaceEngine » Archive » Work progress and public beta test - 0.9.7.4
Work progress and public beta test - 0.9.7.4
simonecinque1992Date: Wednesday, 29.06.2016, 20:00 | Message # 2986
Pioneer
Group: Users
Italy
Messages: 470
Status: Offline
Just a question...
What's the ".atm" folder in 0.974 RC3 and what do I do with that?





My Mods and Addons

Packard Bell
Windows 10 Pro
Intel® Celeron® CPU 1000M @ 1.80GHz 1.80 GHz
4 GB
64 bit Operative System
 
abrasaxDate: Wednesday, 29.06.2016, 20:05 | Message # 2987
Space Tourist
Group: Users
Serbia
Messages: 33
Status: Offline
Wallengard, Brown dwarves look like that in SE. They are between a star and a planet, have a very low luminosity because fusion is either not happening or its rate is quite low.
 
MosfetDate: Wednesday, 29.06.2016, 20:34 | Message # 2988
World Builder
Group: Users
Italy
Messages: 719
Status: Offline
Quote simonecinque1992 ()
What's the ".atm" folder in 0.974 RC3 and what do I do with that?

The only files I see in SE with extension .atm, not folders, are the atmosphere models.
I don't see any folders with that name.





"Time is illusion. Lunchtime doubly so."
Douglas N. Adams
My mods
Asus x555ub: cpu i5-6200u - ram 4gb - gpu nvidia geforce 940m 2gb vram
 
JackDoleDate: Wednesday, 29.06.2016, 22:32 | Message # 2989
Star Engineer
Group: Local Moderators
Germany
Messages: 1737
Status: Offline
ZackG,
Quote ZackG ()
Got a bug. 91 Aquarii shows that its a hypergiant with a magnitude of -14. That cant be right at all

Look here: http://en.spaceengine.org/forum/21-3022-66488-16-1466427796





Don't forget to look here.

 
JackDoleDate: Thursday, 30.06.2016, 00:13 | Message # 2990
Star Engineer
Group: Local Moderators
Germany
Messages: 1737
Status: Offline
abyssoft,
I have made some changes to your script 'Quad-P_0_9_7_4_.sc'.

These changes I have commented in the script.
The script is now called 'QuadSys.sc'

The system now looks like this:




Attachments: 2508885.jpg(212Kb) · 5736621.jpg(259Kb) · QuadSys.sc(11Kb)





Don't forget to look here.



Edited by JackDole - Thursday, 30.06.2016, 01:51
 
NsaabahnurDate: Thursday, 30.06.2016, 01:47 | Message # 2991
Observer
Group: Newbies
Romania
Messages: 4
Status: Offline
I have a question as well. When will the developer include more diverse planetary textures, because atm some planets look almost alike. Thank you and congratulations on a great rc3 release!
 
Spitfire7Date: Thursday, 30.06.2016, 02:40 | Message # 2992
Astronaut
Group: Users
United States
Messages: 45
Status: Offline
Question. I read that the newest RC3 would have shrubs or plants on the terra planets. Has anyone seen these yet? My information might be incorrect.
 
HimselfDate: Thursday, 30.06.2016, 03:15 | Message # 2993
Astronaut
Group: Users
United States
Messages: 45
Status: Offline
It seems that red supergiants have impossibly large masses here.



This was the first one I encountered. The red supergiants I have checked since discovering this have ranged from several hundred to over 2,000 solar masses.

Attachments: 6698743.jpg(274Kb)
 
abyssoftDate: Thursday, 30.06.2016, 04:21 | Message # 2994
Space Tourist
Group: Users
United States
Messages: 27
Status: Offline
Thank you JackDole
 
IdgeliosDate: Thursday, 30.06.2016, 04:30 | Message # 2995
Astronaut
Group: Users
United States
Messages: 77
Status: Offline
Quote Nsaabahnur ()
I have a question as well. When will the developer include more diverse planetary textures, because atm some planets look almost alike. Thank you and congratulations on a great rc3 release!


In add-ons there's a mod that gives more palettes:
http://en.spaceengine.org/forum/17-1979-1

I think SpaceEngineer planned to integrate some of them.

I hope that eventually palettes, especially liquids, can get more conditions for them. Gas giant temperature is all that seems to have any conditions. Everything else is fully random. Which isn't good for liquids since chlorine (or really any "acidic world" be it nitric or sulfuric) atmospheres tend to imply a hotter terra with acidic seas for instance. Or how there always those titans that shouldn't exist as it'd be too cold for them to have liquid without some greenhouse effect. And a procedural-Io palette would be goiden in regards to tidally stressed, volcanically active moons.
 
spacerDate: Thursday, 30.06.2016, 04:32 | Message # 2996
Star Engineer
Group: Users
Israel
Messages: 1257
Status: Online
JackDole, whaaa that life on the planet...i wonder how it looks like and how exotic and organic behave together wacko




"we began as wanderers, and we are wanderers still"
-carl sagan

-space engine photographer
 
abyssoftDate: Thursday, 30.06.2016, 06:52 | Message # 2997
Space Tourist
Group: Users
United States
Messages: 27
Status: Offline
The Exotic life is from Panspermia. The exotic Life Arrive a little late @ 5.3 GY, whereas the organic developed there naturally.

Side Note: All the Terras, Titans, Deserts, etc have no Ground 8(

AMD FirePro M5950, I am still operating on the last known good driver (14.301.1019.0) for it since previous versions of SE had major issues with the update to (15.201.2401.0). Will I need to perform the update for 0.9.7.4?
 
JackDoleDate: Thursday, 30.06.2016, 08:00 | Message # 2998
Star Engineer
Group: Local Moderators
Germany
Messages: 1737
Status: Offline
abyssoft,
I can not say anything about the latest drivers, because my graphics card is now too old for the latest drivers. sad
My driver version is '15 .201.1151.1007 '.

But I have not heard that there had been problems lately with the AMD drivers.





Don't forget to look here.

 
Ed1956Date: Thursday, 30.06.2016, 11:34 | Message # 2999
Observer
Group: Newbies
Philippines
Messages: 3
Status: Offline
1.
Quote
the black patches on the real map of Titan aren't lakes.. they are dunes. Sand dunes of organic material. The real lakes on Titan are at the poles, but there aren't any there in space engine's version of Titan.

Did a research on this, found out it's true. The lakes are mostly at the poles, especially the north pole.

2. Some stars with planets does not indicate they have planets on the UI.

3. Found a planet orbiting close to a neutron star. It's color is true based on facts, but it is unusually blank and featureless. Is this normal?

Attachments: 4419289.jpg(182Kb) · 4311829.png(83Kb) · 4746011.png(136Kb)
 
abyssoftDate: Thursday, 30.06.2016, 15:01 | Message # 3000
Space Tourist
Group: Users
United States
Messages: 27
Status: Offline
Quote JackDole ()
abyssoft,
I can not say anything about the latest drivers, because my graphics card is now too old for the latest drivers.
My driver version is '15 .201.1151.1007 '.

But I have not heard that there had been problems lately with the AMD drivers.


update to update to (15.201.2401.0) fixed the terrain issue. thanks again
 
Forum » SpaceEngine » Archive » Work progress and public beta test - 0.9.7.4
Page 200 of 221«12198199200201202220221»
Search: