RUS New site

Advanced search

[ New messages · Forum rules · Members ]
Page 18 of 221«121617181920220221»
Forum » SpaceEngine » Archive » Work progress and public beta test - 0.9.7.4
Work progress and public beta test - 0.9.7.4
AtmoscatDate: Sunday, 19.07.2015, 14:20 | Message # 256
Astronaut
Group: Users
Germany
Messages: 68
Status: Offline
Wow, this is looking great SpaceEngineer! Never thought this banding effect could be fixed.




PC: Intel® Core™2 Duo Processor E8500 @ 3.16GHz, 3.25 GB / 4.00 GB DDR3 RAM, GeForce GTX750Ti 2048 MB VRAM, WinXP Home 32bit / Windows7Pro 64bit
 
isdebeslDate: Sunday, 19.07.2015, 14:53 | Message # 257
Space Pilot
Group: Users
Indonesia
Messages: 87
Status: Offline
Can you plz Update palette for selena?
 
TimeLapsed1Date: Sunday, 19.07.2015, 17:21 | Message # 258
Observer
Group: Newbies
United States
Messages: 1
Status: Offline
Quote
Banding artefact is fixed by dithering (adding a small noise, animated over rime).


Looks so much better now! Thanks for improving the realistic appearance of graduating color/luminosity!!





Budget-PC: Intel Core i3 4130 (2-cores) @ 3.40GHz, 8GB DDR3 @ 665MHz (7-9-8-24), Intel HD Graphics 4400 (on-board video from MB; Gigabyte B85-HD3), Open GL 4.3, Win7 Home Premium 64-bit SP1, Logitech Extreme 3D Pro.
 
parameciumkidDate: Sunday, 19.07.2015, 19:06 | Message # 259
Explorer
Group: Users
United States
Messages: 277
Status: Offline
I'll second the above comments on the banding effect. I wasn't even expecting you or anyone else to ever try to fix that since it's sort of an inevitable consequence of finite color depth.
You, sir, are a sorcerer. biggrin





Intel HD Graphics 4000 ;P
 
n0b0dyDate: Monday, 20.07.2015, 10:21 | Message # 260
Explorer
Group: Users
Pirate
Messages: 297
Status: Offline
I would really appreciate some input/advice regarding a light/shadow bug I posted in the ships created with SE ship editor thread.
Just scroll down to :
Added (19.07.2015, 08:27)
------------------------------------
to see the description.

I don't know if it is related directly with SE or it is limitaion/bug within the ship editor or combination of both.

I am using SE 0974 latest available patch (04), latest Nvidia official drivers, win7x64
If se.log is required I am not in my SE PC atm but I can post it later in the evening if required, thank you.
 
DukeDate: Monday, 20.07.2015, 12:08 | Message # 261
Space Pilot
Group: SE team
Antarctica
Messages: 88
Status: Offline
Quote n0b0dy ()
I would really appreciate some input/advice regarding a light/shadow bug I posted in the ships created with SE ship editor thread.

It is bug in SE. May be Spaceengineer can correct it.


Edited by Duke - Monday, 20.07.2015, 12:10
 
DiscovererOfWorldsDate: Wednesday, 22.07.2015, 11:31 | Message # 262
Space Pilot
Group: Users
Italy
Messages: 120
Status: Offline
Space Engineer, I really appreciate your work, the new additions are beautiful!




the universe is made to be explored, but no one will ever visit it all
 
isdebeslDate: Sunday, 26.07.2015, 03:20 | Message # 263
Space Pilot
Group: Users
Indonesia
Messages: 87
Status: Offline
Any updates?
 
NeapolitanBoyDate: Sunday, 26.07.2015, 18:39 | Message # 264
Space Tourist
Group: Users
Italy
Messages: 34
Status: Offline
After installing the 0.9.7.3 over the 0.9.7.2 (unpacking the .3 archive into the .2 folder), I continued to have problems in launching the program. The issue is the famous compatibility bug related to xp: EnumSystemLocaleEx - KERNELL32.dll.
I've reported it in the appropriate section.

But why am I writing here?
Because I decided to install the version 0.9.7.4 over the not working 0.9.7.3 and the KERNELL32.dll problem is still present.

So I am signaling an xp compatibility issue which is still present in the 0.9.7.4 version (if there's nothing wrong with my computer).
 
ScruffygamerDate: Monday, 27.07.2015, 05:24 | Message # 265
Space Tourist
Group: Users
United States
Messages: 34
Status: Offline
When I go like a light-year near a black hole system, my camera goes completely out of control.

When I go like a light-year near a neutron star, it doesn't show up at all even when I go straight to the surface.

I'm now scared to play SpaceEngine. I really want to play it again but I feel uncomfortable with the black holes and neutron stars.
 
BambusmanDate: Monday, 27.07.2015, 06:15 | Message # 266
Pioneer
Group: SE team
Germany
Messages: 408
Status: Offline
Scruffygamer, black holes and neutrons stars will be fixed in the next patch.
 
kaue4arp10Date: Monday, 27.07.2015, 09:37 | Message # 267
Space Tourist
Group: Users
Brazil
Messages: 34
Status: Offline
Not sure if it has been reported before, but the swamps are looking kinda weird...

 
isdebeslDate: Monday, 27.07.2015, 11:57 | Message # 268
Space Pilot
Group: Users
Indonesia
Messages: 87
Status: Offline
Quote kaue4arp10 ()
Not sure if it has been reported before, but the swamps are looking kinda weird...


I'm the one who think it's cool
 
VoekoevakaDate: Monday, 27.07.2015, 13:15 | Message # 269
World Builder
Group: SE team
France
Messages: 1016
Status: Offline
This is surely not a specfic 0.974 bug, but I have found juncture line on ocean :



Attachments: 6554702.jpg(138Kb) · 9090044.jpg(136Kb)





Want some music of mine ? Please go here !

 
JCandeiasDate: Monday, 27.07.2015, 20:00 | Message # 270
Pioneer
Group: Translators
Portugal
Messages: 382
Status: Offline
Quote kaue4arp10 ()
Not sure if it has been reported before, but the swamps are looking kinda weird...


Not swamps per se, apparently, but there does seem to be something not quite right in the intersection of a swamp and a river, at least in this image. I haven't come across something like this myself.





They let me use this!
 
Forum » SpaceEngine » Archive » Work progress and public beta test - 0.9.7.4
Page 18 of 221«121617181920220221»
Search: