Русский New site

Advanced search

[ New messages · Forum rules · Members ]
Page 2 of 12«12341112»
Forum » SpaceEngine » Archive » Work progress - 0.9.7.3
Work progress - 0.9.7.3
HarbingerDawnDate: Sunday, 25.01.2015, 11:55 | Message # 16
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8713
Status: Offline
Quote isdebesl ()
Nothing

Then why did you say it?





All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM
 
giftDate: Sunday, 25.01.2015, 23:19 | Message # 17
Space Pilot
Group: Users
United States
Messages: 108
Status: Offline
Glad 9.7.3 is in progress. And one question, 9.7.2 was released on Dec 26 while 9.7.1 was released on Dec 25. Does that mean that future versions of space engine will be released in a year or am I just wrong?
 
DoctorOfSpaceDate: Sunday, 25.01.2015, 23:34 | Message # 18
Galaxy Architect
Group: Global Moderators
Pirate
Messages: 3598
Status: Offline
Quote gift ()
Does that mean that future versions of space engine will be released in a year or am I just wrong?


0.9.7.3 is a general bug fix and update patch so it shouldn't take a year to come out.





Intel Core i7-5820K 4.2GHz 6-Core Processor
G.Skill Ripjaws V Series 32GB (4 x 8GB) DDR4-2400 Memory
EVGA GTX 980 Ti SC 6GB
 
letaxDate: Sunday, 25.01.2015, 23:44 | Message # 19
Observer
Group: Newbies
Pirate
Messages: 9
Status: Offline
You are awesome, SE!
 
giftDate: Monday, 26.01.2015, 00:00 | Message # 20
Space Pilot
Group: Users
United States
Messages: 108
Status: Offline
Quote
0.9.7.3 is a general bug fix and update patch so it shouldn't take a year to come out.


Thanks man let's hope somebody reads the faq and won't say "when is it gonna be released?".
 
IdgeliosDate: Monday, 26.01.2015, 08:27 | Message # 21
Astronaut
Group: Users
United States
Messages: 77
Status: Offline
I see that planets you name now will appear when searching. That feature alone will be a good addition since typing the RS strings can be tedious.

Moreover, I cross my fingers in hope that ingame wiki editing is one of the small additions for this update since it seems UI improvements are being made.


Edited by Idgelios - Monday, 26.01.2015, 08:29
 
HarbingerDawnDate: Monday, 26.01.2015, 08:31 | Message # 22
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8713
Status: Offline
Quote Idgelios ()
I see that planets you name now will appear when searching.

Where do you get that idea?

Quote Idgelios ()
That feature alone will be a good addition since typing the RS strings can be tedious.

You can already input the custom planet name and it will work.





All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM
 
Trollol123Date: Monday, 26.01.2015, 15:17 | Message # 23
Space Tourist
Group: Translators
Indonesia
Messages: 33
Status: Offline
Thank you very much for the newest SpaceEngine version development!

Quote
Updated localizations: Indonesian

Finally the newest and most accurate version of my Indonesian localization is going to be on the game soon! biggrin
Thank you very much!
 
IdgeliosDate: Monday, 26.01.2015, 17:47 | Message # 24
Astronaut
Group: Users
United States
Messages: 77
Status: Offline
Quote HarbingerDawn ()
Where do you get that idea?


Misinterpreted Varth as a custom planet.

So many worlds in sol alone I can't remember them all. I knew of Orcus, but totally forgot it had a moon called Varth as well.
 
SpaceEngineerDate: Monday, 26.01.2015, 21:14 | Message # 25
Author of Space Engine
Group: Administrators
Russian Federation
Messages: 4796
Status: Offline
It is called Vanth smile




 
isdebeslDate: Tuesday, 27.01.2015, 06:47 | Message # 26
Space Pilot
Group: Users
Indonesia
Messages: 87
Status: Offline
any random name feature for stars, planets, galaxies, or maybe black holes?
 
AerospacefagDate: Wednesday, 28.01.2015, 00:04 | Message # 27
Pioneer
Group: Users
Russian Federation
Messages: 401
Status: Offline
isdebesl, nope, never.

Satellites of the asteroids. I'm looking forward for adding this feature to the list.

http://www.youtube.com/watch?v=1y7CYf4X3Lo
 
isdebeslDate: Wednesday, 28.01.2015, 06:39 | Message # 28
Space Pilot
Group: Users
Indonesia
Messages: 87
Status: Offline
Quote
nope, never

Why, just like in Spore, you click randomize button, and you'll get the random planet's name or even creature's name
 
second-ichDate: Wednesday, 28.01.2015, 12:55 | Message # 29
Space Pilot
Group: Users
Germany
Messages: 87
Status: Offline
If you press "F2" there appears this "planet chart" from the selected solar system. But if you leave it open and select another star the "planet chart" doesn't change. You have to close it and open it again to update it.
Maybe it would be possible to let it automatically update if you select another star?


Edited by second-ich - Wednesday, 28.01.2015, 12:57
 
SpaceEngineerDate: Wednesday, 28.01.2015, 15:26 | Message # 30
Author of Space Engine
Group: Administrators
Russian Federation
Messages: 4796
Status: Offline
Quote second-ich ()
If you press "F2" there appears this "planet chart" from the selected solar system. But if you leave it open and select another star the "planet chart" doesn't change. You have to close it and open it again to update it.
Maybe it would be possible to let it automatically update if you select another star?

I think this is not very useful. It will reset its current position in the hierarchy if you occasioanlly select a star instead of a moon by cursor.
I made automatic update o the wiki window though.





 
Forum » SpaceEngine » Archive » Work progress - 0.9.7.3
Page 2 of 12«12341112»
Search: