RUS New site

Advanced search

[ New messages · Forum rules · Members ]
Page 5 of 8«12345678»
Forum » SpaceEngine » Archive » DoctorOfSpace's Mod Emporium v2 (ships, shaders, tweaks, and edits)
DoctorOfSpace's Mod Emporium v2
DoctorOfSpaceDate: Monday, 02.11.2015, 18:18 | Message # 61
Galaxy Architect
Group: Global Moderators
Pirate
Messages: 3600
Status: Offline
Might be your load orders, if you share the files or send my way I might be able to get it mostly working.




Intel Core i7-5820K 4.2GHz 6-Core Processor
G.Skill Ripjaws V Series 32GB (4 x 8GB) DDR4-2400 Memory
EVGA GTX 980 Ti SC 6GB
 
JackDoleDate: Monday, 02.11.2015, 18:34 | Message # 62
Star Engineer
Group: Local Moderators
Germany
Messages: 1737
Status: Offline
The first image is with only one sun discs. I commented the other from the script.
Attachments: Accretion.zip(26Kb)





Don't forget to look here.

 
DoctorOfSpaceDate: Monday, 02.11.2015, 18:52 | Message # 63
Galaxy Architect
Group: Global Moderators
Pirate
Messages: 3600
Status: Offline
Will mess around with it and see what I can do.




Intel Core i7-5820K 4.2GHz 6-Core Processor
G.Skill Ripjaws V Series 32GB (4 x 8GB) DDR4-2400 Memory
EVGA GTX 980 Ti SC 6GB
 
JackDoleDate: Monday, 02.11.2015, 19:03 | Message # 64
Star Engineer
Group: Local Moderators
Germany
Messages: 1737
Status: Offline
The reason may be that the sun discs are obliqued to one another by 0.5 degrees.




Don't forget to look here.

 
DoctorOfSpaceDate: Monday, 02.11.2015, 19:12 | Message # 65
Galaxy Architect
Group: Global Moderators
Pirate
Messages: 3600
Status: Offline
Quote JackDole ()
The reason may be that the sun discs are obliqued to one another by 0.5 degrees.


You need to move around load orders like I was figuring.

You need to move stuff around in the catalog file until you get things loading before other things properly smile

Simply moving one disk below something else can change the way it loads.



I still need to adjust black hole and tweak the rings/coronas.




After playing around with it a bit I have it going in the right direction



There is an issue with the planetary ring still, one solution may be to change back to a star and then set another 1 or 2 stars inside the hole to add a glow across the center





Attached the catalogs

Attachments: JDV_X-1_Accreti.sc(5Kb) · JDV_X-1b.sc(19Kb)





Intel Core i7-5820K 4.2GHz 6-Core Processor
G.Skill Ripjaws V Series 32GB (4 x 8GB) DDR4-2400 Memory
EVGA GTX 980 Ti SC 6GB
 
JackDoleDate: Monday, 02.11.2015, 21:52 | Message # 66
Star Engineer
Group: Local Moderators
Germany
Messages: 1737
Status: Offline
Thank you, looks good. smile




Attachments: 5998858.jpg(82Kb) · 0971843.jpg(95Kb)





Don't forget to look here.

 
n0b0dyDate: Tuesday, 03.11.2015, 06:53 | Message # 67
Explorer
Group: Users
Pirate
Messages: 297
Status: Offline
DoctorOfSpace, I really like your 1st image with the planetary rings and the white star in the middle. Looks like a proto-star planetary disk. Do you still have the configuration file for this ? Please say yes cry
 
DoctorOfSpaceDate: Tuesday, 03.11.2015, 08:46 | Message # 68
Galaxy Architect
Group: Global Moderators
Pirate
Messages: 3600
Status: Offline
Quote n0b0dy ()
Do you still have the configuration file for this ?


I only moved something down a row in his stock accretion files, I do not have that anymore. It was broken from all other viewing angles anyway.

I do know of a way to pull off such a look using just a corona and a black hole/white dwarf/neutron star without using the glitchy ringed method.





Intel Core i7-5820K 4.2GHz 6-Core Processor
G.Skill Ripjaws V Series 32GB (4 x 8GB) DDR4-2400 Memory
EVGA GTX 980 Ti SC 6GB
 
JadestarDate: Sunday, 15.11.2015, 10:34 | Message # 69
Astronaut
Group: Users
United States
Messages: 70
Status: Offline
Quote werdnaforever ()

Nice project Orion ship.

Unfortunately, I don't think we can automate Orion's flashing (for those unfamiliar, the result of nuclear bombs being shot out the back every several seconds or so) in SE right now, so all we would see is an (inaccurate) constant burn. Looks pretty though


Speaking of nuclear propelled starships, has anyone ever come across a good model of Project Daedalus?
 
DoctorOfSpaceDate: Sunday, 15.11.2015, 16:10 | Message # 70
Galaxy Architect
Group: Global Moderators
Pirate
Messages: 3600
Status: Offline
I was porting one from I think Orbiter or Celestia a while ago but I never finished it and don't even know if I still have the files. Too busy playing Fallout 4 currently, whenever I am done with that game I will get back to doing stuff for SE.




Intel Core i7-5820K 4.2GHz 6-Core Processor
G.Skill Ripjaws V Series 32GB (4 x 8GB) DDR4-2400 Memory
EVGA GTX 980 Ti SC 6GB
 
CordaxDate: Monday, 16.11.2015, 01:54 | Message # 71
Observer
Group: Newbies
United States
Messages: 5
Status: Offline
The new milky way looks so much better
 
quarior14Date: Saturday, 16.01.2016, 17:18 | Message # 72
World Builder
Group: Users
Pirate
Messages: 647
Status: Offline
Quote DoctorOfSpace ()
White Hole Shader

That's what I wanted but there he was already a way to update it with the Doppler effect, to a new class White Hole and uses whitehole_warp.glsl?
Also off topic but how do you rename your attachments?





Quarior

Edited by quarior14 - Saturday, 16.01.2016, 17:51
 
DoctorOfSpaceDate: Saturday, 16.01.2016, 17:31 | Message # 73
Galaxy Architect
Group: Global Moderators
Pirate
Messages: 3600
Status: Offline
Quote quarior14 ()
a way to update it with the Doppler effect


That is possible

Quote quarior14 ()
to a new class White Dwarf and uses whitehole_warp.glsl?


That is not possible.

I do have a black hole rewrite that semi works as a white hole but the black hole updates have broken many aspects of it, it is unlikely I will invest the time to fix it.

Quote quarior14 ()
Also off topic but how do you rename your attachments?


Rename the file when you upload it, other than that you can't.





Intel Core i7-5820K 4.2GHz 6-Core Processor
G.Skill Ripjaws V Series 32GB (4 x 8GB) DDR4-2400 Memory
EVGA GTX 980 Ti SC 6GB
 
quarior14Date: Saturday, 16.01.2016, 17:59 | Message # 74
World Builder
Group: Users
Pirate
Messages: 647
Status: Offline
Quote DoctorOfSpace ()
Quote quarior14 ()
Also off topic but how do you rename your attachments?

Rename the file when you upload it, other than that you can't.

Ah ok, I guess you have to be moderator for this.
Quote DoctorOfSpace ()
Quote quarior14 ()
to a new class White Hole and uses whitehole_warp.glsl?
That is not possible.

I think that you have to edit the source code of the software (Space Engine) to do this, such as to add new classes like the orange giant star. I know you're going to say that if we follow the hypothesis of white holes, there would probably not today, but that was just added to if I wanted in a custom system. It will work SpaceEngineers I think.
Already, there is a whole universe to explore first, not to mention that there may be other and the software is great smile .





Quarior

Edited by quarior14 - Saturday, 16.01.2016, 18:03
 
DoctorOfSpaceDate: Saturday, 16.01.2016, 18:04 | Message # 75
Galaxy Architect
Group: Global Moderators
Pirate
Messages: 3600
Status: Offline
Quote quarior14 ()
I guess you have to be moderator for this.


I never rename attachments. I rename them on my PC before attaching them.

Quote quarior14 ()
I think that you have to edit the source code of the software to do this


Which isn't possible.

Quote quarior14 ()
but that was just added to if I wanted in a custom system.


The black hole shader is not the same as it was so it might not be possible to do what JackDole did before.





Intel Core i7-5820K 4.2GHz 6-Core Processor
G.Skill Ripjaws V Series 32GB (4 x 8GB) DDR4-2400 Memory
EVGA GTX 980 Ti SC 6GB
 
Forum » SpaceEngine » Archive » DoctorOfSpace's Mod Emporium v2 (ships, shaders, tweaks, and edits)
Page 5 of 8«12345678»
Search: