RUS New site

Advanced search

[ New messages · Forum rules · Members ]
Page 5 of 7«1234567»
Forum » SpaceEngine » Archive » SpaceEngine 0.9.7.1 release!
SpaceEngine 0.9.7.1 release!
HarbingerDawnDate: Saturday, 28.12.2013, 17:56 | Message # 61
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8714
Status: Offline
Quote expando ()
How do you use a spaceship?

Press Ctrl-F3 to open the ships menu, or use the left side panel, like in previous versions of SE.

Quote expando ()
how to you move forward in the autopilot's journal

Just use Tab or the GUI to open the journal.

I'm pretty sure this information is in the readme file.





All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM
 
expandoDate: Saturday, 28.12.2013, 18:34 | Message # 62
Space Pilot
Group: Users
Australia
Messages: 87
Status: Offline
Thanks harbinger, the journal is not that big, already has been deleted sad




"Religion is regarded by the common people as true - by the wise as false - and by the rulers as useful."
Lucius Annaeus Seneca
 
HarbingerDawnDate: Saturday, 28.12.2013, 18:39 | Message # 63
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8714
Status: Offline
Quote expando ()
the journal is not that big

It holds 100 items by default; the amount is configurable.





All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM
 
AndmyaxeDate: Saturday, 28.12.2013, 19:53 | Message # 64
Observer
Group: Newbies
Netherlands
Messages: 6
Status: Offline
Quote HarbingerDawn ()
ZIP version now available for download. If anyone is able to, please make a torrent of the archive after you download it as an additional download option. Thanks!

http://en.spaceengine.org/load/core/spaceengine_0971/2-1-0-18


Thanks, Harbringer!
 
peeprDate: Saturday, 28.12.2013, 20:33 | Message # 65
Astronaut
Group: Translators
Czech Republic
Messages: 68
Status: Offline
Quote TritonClaw ()
The texture on the ground close up to a planet with plant life visible. I just find it's blurry and too much shadow. Something just doesn't sit right with me about it.


Only complaint is that the variability planets textures and colors do not look real... Repeating color shades in most planets (planet class). Version 0.97 in this is better.
Something just doesn't sit right in 0.971 with textures, colors and shades planets. sad





My Space Engine ART --> http://goo.gl/XgJVu Hi-Res download --> http://goo.gl/Dfwsgv
Laptop: i7-3630QM 3.4 GHz, 16GB RAM, GTX 660M 2GB DDR5. Settings: PlanetDetail : Craters 0.01 Terra 0.001 Clouds 0.01 GasGiant 0.1 PlanetCloudsTerra 4
 
DarkcloakDate: Saturday, 28.12.2013, 21:53 | Message # 66
Astronaut
Group: Users
United States
Messages: 73
Status: Offline
Incredible!! Thank you, SpaceEngineer and SE team!!
 
Bluejay0013Date: Sunday, 29.12.2013, 05:44 | Message # 67
Astronaut
Group: Users
United States
Messages: 53
Status: Offline
Hey, I just signed up, but i have been following this game for a long time until recently, the simulation has been updated to .971 and now the simulation will not load any planets, it just crashes the graphics driver, and restarts it. I think it maybe my computer but i'm building a new one soon
 
VinnyDate: Sunday, 29.12.2013, 06:15 | Message # 68
Explorer
Group: Users
United States
Messages: 172
Status: Offline
Hi, bluejay0013!

What kind of graphic card does your computer have? Maybe I can help you with your problem. Thanks!

Cheers,
Vincent


Edited by Vinny - Sunday, 29.12.2013, 06:16
 
spacerDate: Sunday, 29.12.2013, 06:35 | Message # 69
Star Engineer
Group: Users
Israel
Messages: 1258
Status: Offline
Bluejay0013, you can share your se text in the folder of spaceengine? spaceengine 0.971\system




"we began as wanderers, and we are wanderers still"
-carl sagan

-space engine photographer
 
apenpaapDate: Sunday, 29.12.2013, 13:22 | Message # 70
World Builder
Group: Users
Antarctica
Messages: 1063
Status: Offline
Try setting LoaderMode to 1, VideoMemorySize to 2048, and VideoMemoryMaxPercent to 70 in main.cfg. That's worked to stop crashes for me in every version since 0.96.




I occasionally stream at http://www.twitch.tv/magistermystax. Sometimes SE, sometimes other games.
 
Bluejay0013Date: Monday, 30.12.2013, 02:58 | Message # 71
Astronaut
Group: Users
United States
Messages: 53
Status: Offline
Quote Vinny ()
What kind of graphic card does your computer have? Maybe I can help you with your problem.


Oh ihave integrated graphics, also my processor is an AMD Phenom 2 x4 810, yeah its old, planning on getting an Nvidia Geforce 650 ti and AMD FX-8350 Vishera 4.0GHz processor

Quote apenpaap ()
Try setting LoaderMode to 1, VideoMemorySize to 2048, and VideoMemoryMaxPercent to 70 in main.cfg.


I'll try that thank you





AMD3+ 8350 @ 4.00 ghz processor, a PNY Geforce 650 Ti @ 2 Gb graphics card, 2 4Gb DDR3 1600 sticks of ram, and a 500Gb HDD
 
HarbingerDawnDate: Monday, 30.12.2013, 03:15 | Message # 72
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8714
Status: Offline
Quote Bluejay0013 ()
ihave integrated graphics

SE runs very poorly on integrated graphics, sometimes not at all. A decent spec AMD or Nvidia GPU is a must.





All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM
 
Bluejay0013Date: Tuesday, 31.12.2013, 19:43 | Message # 73
Astronaut
Group: Users
United States
Messages: 53
Status: Offline
i think a 650 Ti will do then

Added (31.12.2013, 22:43)
---------------------------------------------
A question for spaceengineer, do you think you will be able to implement seasons on planets one day?




AMD3+ 8350 @ 4.00 ghz processor, a PNY Geforce 650 Ti @ 2 Gb graphics card, 2 4Gb DDR3 1600 sticks of ram, and a 500Gb HDD
 
DoctorOfSpaceDate: Tuesday, 31.12.2013, 19:54 | Message # 74
Galaxy Architect
Group: Global Moderators
Pirate
Messages: 3600
Status: Offline
Quote Bluejay0013 ()
A question for spaceengineer, do you think you will be able to implement seasons on planets one day?


Quote SpaceEngineer ()
Anyway, I should note: as long as SE is a scientifically accurate Universe simulator, then one day it will implement ALL space objects and phenomenon that are known to modern astronomy. So you may not bother yourself with questions like "will SE one day have meteor rain implemented". I guarantee that it WILL.





Intel Core i7-5820K 4.2GHz 6-Core Processor
G.Skill Ripjaws V Series 32GB (4 x 8GB) DDR4-2400 Memory
EVGA GTX 980 Ti SC 6GB
 
Bluejay0013Date: Wednesday, 01.01.2014, 00:36 | Message # 75
Astronaut
Group: Users
United States
Messages: 53
Status: Offline
Thanks DoctorOfSpace




AMD3+ 8350 @ 4.00 ghz processor, a PNY Geforce 650 Ti @ 2 Gb graphics card, 2 4Gb DDR3 1600 sticks of ram, and a 500Gb HDD
 
Forum » SpaceEngine » Archive » SpaceEngine 0.9.7.1 release!
Page 5 of 7«1234567»
Search: