RUS New site

Advanced search

[ New messages · Forum rules · Members ]
Page 1 of 11
Forum » SpaceEngine » Archive » Certain planets invisible / completly black screen
Certain planets invisible / completly black screen
markus_czDate: Saturday, 24.08.2013, 12:22 | Message # 1
Observer
Group: Newbies
Czech Republic
Messages: 1
Status: Offline
Hi,

I have the following issue:
http://i.imgur.com/ZE2TdVo.jpg

"Venture" is a custom created planet but as you can see, it simply doesn't show up. There's nothing there. This screenshot was taken from as close as possible. If I zoom even a bit closer, the whole screen becomes completely black. If I zoom back again, I see this.

This problem seems to occur only with planets that have a comet-like tail, as you can see in the screenshot. Other planets display just fine.

Any idea what this could be? I suspect a graphical glitch of some kind, but I have no idea how to fix it. Twiddling with the graphics settings didn't help.

Oh and just to be sure, here's the planet's script:
Code
Planet "Venture"
{   
       ParentBody      "Kruger 60 A"     
       Class           "Desert"       

       Radius          11000
       Mass            4.4749

       Albedo          1.05
    icecapLatitude  0.33

       RotationPeriod  3072        // Rotation period in hours   
    Obliquity       38       // Obliquity of rotation axis in degrees

       Atmosphere      // Atmosphere tag   
       {   
           Model          "Earth"  // Model of the atmosphere   
           Pressure        1.36     // Surface pressure in bars   
           Greenhouse      28    // Greenhouse effect in degrees   
       }   

       Orbit       // Orbit tag   
       {   
           Period          0.3507     // Orbital period in years   
           SemiMajorAxis   0.3409       // Semimajor axis in astronomical units   
       }   
   }
 
Forum » SpaceEngine » Archive » Certain planets invisible / completly black screen
Page 1 of 11
Search: