Русский New site

Advanced search

[ New messages · Forum rules · Members ]
Page 18 of 19«1216171819»
Forum » SpaceEngine » Archive » Troubleshooting - SpaceEngine 0.97 (Help fixing errors with SE 0.97)
Troubleshooting - SpaceEngine 0.97
RuusOrdoDate: Wednesday, 06.11.2013, 14:32 | Message # 256
Observer
Group: Newbies
United States
Messages: 4
Status: Offline
Quote HarbingerDawn ()
changing LoaderMode to 1


No change. Here's what it says in the "Stopped Responding" window:



The log shows it's still hanging up at "Loading model "cache/models/nebulae/M16.nm"" as well. Not sure if that's significant.

Edit:

I changed the LoaderMode to 0 and it works fine now!


Edited by RuusOrdo - Wednesday, 06.11.2013, 14:36
 
HarbingerDawnDate: Wednesday, 06.11.2013, 14:46 | Message # 257
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8713
Status: Offline
RuusOrdo, did you read item 4 in the opening post?




All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM
 
SeptimusOrakaDate: Wednesday, 06.11.2013, 15:42 | Message # 258
Space Tourist
Group: Users
Brazil
Messages: 22
Status: Offline
Hi, HarbingerDawn! happy could you please tell me which is the best? AMD or Nvidia? unsure
 
HarbingerDawnDate: Wednesday, 06.11.2013, 15:54 | Message # 259
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8713
Status: Offline
Quote SeptimusOraka ()
could you please tell me which is the best? AMD or Nvidia?

This is mostly a matter of opinion. I would say Nvidia, which has had better driver support in recent years, but AMD has cheaper prices. Anyway, both are good, and in the future both should work equally well with SE.

Personally, I always buy Nvidia hardware.





All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM
 
RuusOrdoDate: Wednesday, 06.11.2013, 18:10 | Message # 260
Observer
Group: Newbies
United States
Messages: 4
Status: Offline
Quote HarbingerDawn ()
RuusOrdo, did you read item 4 in the opening post?


Yes, however if the LoaderMode is set to either 1 or 2 it will crash during the initial loading screen. If set to 0, it will load successfully, however it will crash whenever I click the Middle Mouse Button or if I travel too quickly through space. I have a feeling this is some sort of memory space issue, however I have 4GB of system RAM and 2GB of VRAM on my Quadro 1000m graphics card.
 
SeptimusOrakaDate: Wednesday, 06.11.2013, 18:24 | Message # 261
Space Tourist
Group: Users
Brazil
Messages: 22
Status: Offline
Thanks. So I'll buy Nvidia too. happy
 
HarbingerDawnDate: Wednesday, 06.11.2013, 18:41 | Message # 262
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8713
Status: Offline
Quote RuusOrdo ()
Yes, however if the LoaderMode is set to either 1 or 2 it will crash during the initial loading screen.

Delete the cache/models folder and then try LoaderMode 1 again.





All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM
 
RuusOrdoDate: Wednesday, 06.11.2013, 19:37 | Message # 263
Observer
Group: Newbies
United States
Messages: 4
Status: Offline
I deleted the cache every time I tried a different value and had the same results.
 
MathbenderDate: Sunday, 24.11.2013, 18:23 | Message # 264
Observer
Group: Newbies
Brazil
Messages: 2
Status: Offline
Hello guys.
It seems that eclipses doesn't work on my SE,every time i go behind a planet,the light of the star disappears completely.
Am i missing something really obvious?

In the following screenshots,i'm moving slight to the right,so you guys have an idea what i am talking about.

My PC specs are :
CPU :Intel Core i5 3.2 GHz
GPU :Nvidia Geforce GTX 660
RAM : 8 Gb

Aside from that particular bug,SE seems to run pretty nice on my machine biggrin

Attachments: 9244674.jpg(194Kb) · 4274104.jpg(194Kb) · 6966669.jpg(193Kb) · 2643762.jpg(150Kb) · 5857046.jpg(150Kb)
 
HarbingerDawnDate: Sunday, 24.11.2013, 18:29 | Message # 265
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8713
Status: Offline
That's not a bug. What's wrong with that?




All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM
 
MathbenderDate: Sunday, 24.11.2013, 18:52 | Message # 266
Observer
Group: Newbies
Brazil
Messages: 2
Status: Offline
Yeah,i just realized that as i was messing around with the lens flare filter :facepalm:

Sorry for the inconvenience wacko
 
SeptimusOrakaDate: Sunday, 24.11.2013, 18:59 | Message # 267
Space Tourist
Group: Users
Brazil
Messages: 22
Status: Offline
After reading this, I don't know if I smile or if I cry... surprised

Edited by SeptimusOraka - Sunday, 24.11.2013, 19:00
 
StarspawnDate: Wednesday, 27.11.2013, 22:11 | Message # 268
Observer
Group: Newbies
United States
Messages: 1
Status: Offline
RuusOrdo--I'm having exactly the same problems as you, with exactly the same symptoms. I also have an NVIDIA Quadro 1000M. Did anyone ever find an acceptable solution? Thanks!
 
Chris94Date: Sunday, 01.12.2013, 17:58 | Message # 269
Space Pilot
Group: Users
Norway
Messages: 118
Status: Offline
I have discovered a terrible bug. It seems like no objects are showing at all, only stars. The only thing that is visible of planets are auroras, nothing else. I have the latest version of the graphics driver. Also this is not the first time happening. Anyone know what i can do about this, or is this a very common error?

Here's my specs:

Intel Core i7-3770K 3.4GHz
12GB DDR5 RAM
Nvidia GeForce GTX 660 3GB
1TB harddisk.


Attachments: 0845842.jpg(109Kb)


Edited by Chris94 - Sunday, 01.12.2013, 17:59
 
DisasterpieceDate: Wednesday, 11.12.2013, 22:08 | Message # 270
World Builder
Group: Users
United States
Messages: 640
Status: Offline
Diffuse nebulae (procedural) will not appear. I posted my SE log, thanks in advance.
Attachments: 9676677.log(25Kb)





I play teh spase engien
 
Forum » SpaceEngine » Archive » Troubleshooting - SpaceEngine 0.97 (Help fixing errors with SE 0.97)
Page 18 of 19«1216171819»
Search: