Русский New site

Advanced search

[ New messages · Forum rules · Members ]
Page 13 of 19«1211121314151819»
Forum » SpaceEngine » Archive » Troubleshooting - SpaceEngine 0.97 (Help fixing errors with SE 0.97)
Troubleshooting - SpaceEngine 0.97
smjjamesDate: Tuesday, 18.06.2013, 15:37 | Message # 181
World Builder
Group: Users
United States
Messages: 913
Status: Offline
Quote (Joe1506)
So, to sum up - if it is now working fine, I don't have to worry about anything that could have been messed up in my system without my knowledge, because only log and cache are affected during startup?


Exactly. As I said earlier, SE does not touch anything outside the Space Engine directory.





 
Joe1506Date: Tuesday, 18.06.2013, 17:03 | Message # 182
Observer
Group: Newbies
Poland
Messages: 4
Status: Offline
Thank you for your replies, you were very helpful and informative smile
Now I only have to check some game options in .cfg to improve performance and I can start enjoying the Universe smile
 
FlugcojtDate: Monday, 24.06.2013, 09:01 | Message # 183
Astronaut
Group: Users
Poland
Messages: 40
Status: Offline
Finally I've found some time ;P
So my problem looks like this:







Edited by Flugcojt - Monday, 24.06.2013, 09:02
 
SeptimusOrakaDate: Wednesday, 26.06.2013, 02:25 | Message # 184
Space Tourist
Group: Users
Brazil
Messages: 22
Status: Offline
Hello, I'm Brazilian and I have a little problem: I'm trying to download Space Engine 0.97 since the beginning of last month but all my attempts have failed - Trying to downloading it through your site don't work; trying to downloading it tthrough Google Drive works, but the download stops from time to time thanks to some stupid error (error that stops the download completely right when it reaches a certain percentage) and dowloading it through the Yandex takes forever... this when I'm not forced to click on "Continue" to resume the damn download! angry2 PLEASE, HELP ME!!! cry

P.S: Sorry for my bad English, but I'm really, really rusted in this language! loony
 
HarbingerDawnDate: Wednesday, 26.06.2013, 03:14 | Message # 185
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8714
Status: Offline
SeptimusOraka, look right here: http://en.spaceengine.org/load/core/spaceengine0970/2-1-0-17

The link called "Mirror 1" should work.





All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM
 
SeptimusOrakaDate: Wednesday, 26.06.2013, 15:35 | Message # 186
Space Tourist
Group: Users
Brazil
Messages: 22
Status: Offline
Thank you. I will try to use it imediately. happy

EDIT: I try to use the Mirror 1, but my Opera was unable to conect to this "Wuala". And when I tried to use the adress who appears in the Mirror 1 when we put the cursor over the link, I receive a message saying they (Wuala) cannot to find the damn download! What is happening with this download links?! angry2


Edited by SeptimusOraka - Wednesday, 26.06.2013, 15:52
 
HarbingerDawnDate: Wednesday, 26.06.2013, 16:14 | Message # 187
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8714
Status: Offline
I use Firefox and the link works perfectly for me. Maybe the link was temporarily down when you tried it.

Also, have you tried the torrent? If none of the direct download options work then that might be a good way to go.

If that doesn't work, you could get it quickly through Yandex by making your own Disk account and downloading it through the client. It's not ideal, but Yandex Disk is a good service and that would seem to be a good option as a last resort. But I don't know why it would be necessary, at least one of the other options should work.





All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM


Edited by HarbingerDawn - Wednesday, 26.06.2013, 16:18
 
SeptimusOrakaDate: Wednesday, 26.06.2013, 17:18 | Message # 188
Space Tourist
Group: Users
Brazil
Messages: 22
Status: Offline
I'll try the Torrent, thanks. And I never heard about this "Yandex" before trying to download the Space Engine - what is this?
 
HarbingerDawnDate: Wednesday, 26.06.2013, 17:42 | Message # 189
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8714
Status: Offline
Yandex Disk is similar to Dropbox, but a lot better. Yandex is a Russian internet company similar to Google.




All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM
 
SeptimusOrakaDate: Wednesday, 26.06.2013, 18:45 | Message # 190
Space Tourist
Group: Users
Brazil
Messages: 22
Status: Offline
Eeeeeerr... and what is this "Dropbox"? huh
 
HarbingerDawnDate: Wednesday, 26.06.2013, 19:37 | Message # 191
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8714
Status: Offline
Quote (SeptimusOraka)
Eeeeeerr... and what is this "Dropbox"?

http://en.wikipedia.org/wiki/Main_Page <- this can probably answer your questions better than I can.





All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM
 
SeptimusOrakaDate: Wednesday, 26.06.2013, 22:42 | Message # 192
Space Tourist
Group: Users
Brazil
Messages: 22
Status: Offline
Hummm... I think I understood. Thanks.
 
DisasterpieceDate: Sunday, 30.06.2013, 20:17 | Message # 193
World Builder
Group: Users
United States
Messages: 640
Status: Offline
All of a sudden my lens flares have disappeared. I never realized how much I actually loved them. sad
se.log attached.

Attachments: 1741248.log(28Kb)





I play teh spase engien
 
HarbingerDawnDate: Sunday, 30.06.2013, 20:23 | Message # 194
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8714
Status: Offline
Quote (Disasterpiece)
All of a sudden my lens flares have disappeared.

Did you try restarting the program, changing the flare you have selected, turning flares off, removing the flares folder and adding it again after restarting, etc. etc.? This problem happened to me one time a long time ago and it fixed itself eventually, after I messed with a bunch of stuff, which may or may not have been what fixed it.





All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM
 
DisasterpieceDate: Sunday, 30.06.2013, 21:52 | Message # 195
World Builder
Group: Users
United States
Messages: 640
Status: Offline
Quote (HarbingerDawn)
Did you try restarting the program, changing the flare you have selected, turning flares off, removing the flares folder and adding it again after restarting, etc. etc.? This problem happened to me one time a long time ago and it fixed itself eventually, after I messed with a bunch of stuff, which may or may not have been what fixed it.

Turning the flares off, exiting SE and then turning them back on fixed it. Thanks.





I play teh spase engien
 
Forum » SpaceEngine » Archive » Troubleshooting - SpaceEngine 0.97 (Help fixing errors with SE 0.97)
Page 13 of 19«1211121314151819»
Search: