RUS New site

Advanced search

[ New messages · Forum rules · Members ]
Page 6 of 8«1245678»
Forum » SpaceEngine » Archive » SpaceEngine 0.97 release!
SpaceEngine 0.97 release!
werdnaforeverDate: Thursday, 02.05.2013, 03:51 | Message # 76
World Builder
Group: Users
Pirate
Messages: 897
Status: Offline
Downloading it now!

 
anonymousgamerDate: Thursday, 02.05.2013, 03:52 | Message # 77
World Builder
Group: Global Moderators
United States
Messages: 1011
Status: Offline
Quote (werdnaforever)
Also, when's 0.98 going to be released?


2nd person to ask that in a day...





Desktop: FX-8350 4.0 GHz, 8 GB DDR3 RAM, EVGA GeForce GTX 1080 FTW 8 GB, 2 TB HDD, 24 inch 1920x1080 screen
Laptop: Core i5 480M 2.66 GHz (turbo 2.93), 8 GB DDR3 RAM, AMD Radeon HD 6550m 1 GB, 640 GB HDD, 17.3 inch 1600x900 screen
 
werdnaforeverDate: Thursday, 02.05.2013, 04:05 | Message # 78
World Builder
Group: Users
Pirate
Messages: 897
Status: Offline
Quote (anonymousgamer)
2nd person to ask that in a day...

...are you implying I was serious?

EDIT:

This music fits the occasion, especially around 1:50
http://youtu.be/K619Yot0TvQ?t=1m50s

EDIT 2: Where are my manners? Thanks, Vladimir, for another wonderful version of SE!!!


Edited by werdnaforever - Thursday, 02.05.2013, 04:47
 
MilkyWay1994Date: Thursday, 02.05.2013, 04:48 | Message # 79
Observer
Group: Newbies
United States
Messages: 7
Status: Offline
This new release keep crashing on my system; I'm not sure what to do with it???
 
HarbingerDawnDate: Thursday, 02.05.2013, 04:49 | Message # 80
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8714
Status: Offline
Quote (MilkyWay1994)
This new release keep crashing on my system; I'm not sure what to do with it???

http://en.spaceengine.org/forum/4-1555-1





All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM
 
MilkyWay1994Date: Thursday, 02.05.2013, 06:27 | Message # 81
Observer
Group: Newbies
United States
Messages: 7
Status: Offline
Thanks!
 
n3xtDate: Thursday, 02.05.2013, 10:38 | Message # 82
Explorer
Group: Users
Netherlands
Messages: 184
Status: Offline
Wow, I love the Large Magellanic Cloud (LMC)
Especially how it now appears in S.E. 0.97 when viewed outside aswell as inside the galaxy...

It's my favorite satelite galaxy <3

This goes for all the galaxies how so far visited in S.E. 0.97 now.
Even the irregular ones which in my previous version of S.E. 0.9.6.2 somehow kept me loading and loading...

Anyway it looks really fabulous, great job SpaceEngineer ! biggrin


Edited by n3xt - Friday, 03.05.2013, 18:52
 
Destroyer123Date: Thursday, 02.05.2013, 17:19 | Message # 83
Astronaut
Group: Users
Sweden
Messages: 64
Status: Offline
The only galaxy that appear to me is the the milky way. All the other ones are gone,




"Somewhere something incredibly is wating to be known"
Carl sagan
 
DarkcloakDate: Thursday, 02.05.2013, 19:04 | Message # 84
Astronaut
Group: Users
United States
Messages: 73
Status: Offline
There goes my sleep, tonight! But whatever, I work at a coffee shop. happy WOOT!!!! Thank you!!!
 
AzirphaeliDate: Thursday, 02.05.2013, 22:49 | Message # 85
Space Tourist
Group: Users
United States
Messages: 32
Status: Offline
Yeah so I pretty much can't go anywhere, as soon as I try to travel to another galaxy, the engine locks up. Without fail, 5 times in a row now.

Not sure what's wrong. Windows 7, Radeon 7770 2gb Black, AMD 8core bulldozer. Last version worked flawlessly.





~
 
HarbingerDawnDate: Thursday, 02.05.2013, 23:01 | Message # 86
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8714
Status: Offline
Azirphaeli, http://en.spaceengine.org/forum/4-1555-1




All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM
 
Buddy_McFlurryDate: Thursday, 02.05.2013, 23:06 | Message # 87
Space Tourist
Group: Users
Czech Republic
Messages: 26
Status: Offline
Great work with the new version, I'm really enjoying the auroras happy
 
AzirphaeliDate: Thursday, 02.05.2013, 23:12 | Message # 88
Space Tourist
Group: Users
United States
Messages: 32
Status: Offline
Yeah that page did not help, doesn't adress crashes when loading glaxies too well.

For ATI users I may have solved it though: I reduced video memory consumption from 95% to 90% and so far so good.





~
 
HarbingerDawnDate: Thursday, 02.05.2013, 23:22 | Message # 89
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8714
Status: Offline
Quote (Azirphaeli)
doesn't adress crashes when loading glaxies too well.

Check the last page of the thread, the developer addressed that issue.





All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM
 
AzirphaeliDate: Thursday, 02.05.2013, 23:29 | Message # 90
Space Tourist
Group: Users
United States
Messages: 32
Status: Offline
Quote (HarbingerDawn)
Check the last page of the thread, the developer addressed that issue.


Ahh thanks, if my "fix" fails me (so far so good) I'll follow the sage advice there.





~
 
Forum » SpaceEngine » Archive » SpaceEngine 0.97 release!
Page 6 of 8«1245678»
Search: