RUS New site

Advanced search

[ New messages · Forum rules · Members ]
Page 3 of 4«1234»
Forum » SpaceEngine » Archive » Challenge: The Best Terra Planet [HD-01] (Resurrecting the old forum Challenge tradition :))
Challenge: The Best Terra Planet [HD-01]
SolarisDate: Saturday, 30.03.2013, 02:24 | Message # 31
World Builder
Group: Global Moderators
France
Messages: 731
Status: Offline
All these terras are great ! Hard to choose, but my votes will go to :
Edit : (Good ideaWatsisname! )
 
WatsisnameDate: Saturday, 30.03.2013, 02:26 | Message # 32
Galaxy Architect
Group: Global Moderators
United States
Messages: 2611
Status: Offline
In the spirit of a fair vote, I am spoilering my selection until the voting period ends. Don't look until you have voted for yourself or are abstaining! wink



Quote (HarbingerDawn)
Watsisname, on neither my vanilla nor custom installs does your world have life, so something weird must be going on there.


This has happened to me as well when I look at other people's planets that have life for them -- they do not always have life for me. (Indeed I noticed this when I looked at a few planets posted in this challenge.) I don't know what causes this; I have a vanilla installation. :confused:







Edited by Watsisname - Saturday, 30.03.2013, 02:33
 
HarbingerDawnDate: Saturday, 30.03.2013, 02:40 | Message # 33
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8714
Status: Offline
The only thing I can think of that would cause a different distribution of life would be having not (properly) installed the 0.9.6.2 patch, but I'm inclined to doubt that that's the case here...

Here are my votes, also spoilered smile






All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM
 
WatsisnameDate: Saturday, 30.03.2013, 03:06 | Message # 34
Galaxy Architect
Group: Global Moderators
United States
Messages: 2611
Status: Offline
Quote (HarbingerDawn)
The only thing I can think of that would cause a different distribution of life would be having not (properly) installed the 0.9.6.2 patch, but I'm inclined to doubt that that's the case here...


That's what it is! I'm on a relatively new computer and when I installed SE I completely forgot about the 0.9.6.2 patch. I applied it right now to check and indeed the planet doesn't have life now. Dang. sad
Ah well, at least everything else about it is identical, and it's cool to know that at least in some alternate universe it evolved into a lush world. tongue





 
HarbingerDawnDate: Saturday, 30.03.2013, 03:15 | Message # 35
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8714
Status: Offline
Quote (Watsisname)
I applied it right now to check and indeed the planet doesn't have life now

That's really weird, since I'm pretty sure that 0.9.6.2 actually increased the frequency of life-bearing planets smile Ah the mysteries of SE...





All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM
 
TalismanDate: Saturday, 30.03.2013, 08:22 | Message # 36
Pioneer
Group: Users
United States
Messages: 409
Status: Offline
Great work guys, these were all very nice finds. cool

Here are my votes spoilered below.







Edited by Talisman - Saturday, 30.03.2013, 08:23
 
neutronium76Date: Saturday, 30.03.2013, 08:54 | Message # 37
World Builder
Group: Users
Greece
Messages: 718
Status: Offline
Very nice finds from all participants! Difficult to decide..
Here is my vote:


I also liked Talisman's older find (The one with no location code included i a spoiler).





PC1:Core i7 970@3.34GHz, 6 cores/12 threads, 12GB DDR3 RAM@1.34GHz, 2x(SLI) GTX-580 GPUs 3GB VRAM(GDDR5)@1GHz, OS:Win7x64SP1
PC2:Core2Quad X9770@3.2GHz, 2 cores/4 threads 4GB DDR2 RAM@1GHz, GTX-285 GPU 1GB VRAM(DDR3)@1.24GHz, OS:WinVistax64SP2
 
VoekoevakaDate: Saturday, 30.03.2013, 11:43 | Message # 38
World Builder
Group: SE team
France
Messages: 1016
Status: Offline
My votes :






Want some music of mine ? Please go here !

 
chromatic9Date: Saturday, 30.03.2013, 17:23 | Message # 39
Explorer
Group: Users
United Kingdom
Messages: 166
Status: Offline
My votes go to:

InterstellarOtter
Watsisname

I liked Buster89's first entry. Have you still got the location? I'd love to visit it and didn't note the number before you edited.





i7 930 3.8GHz, GTX 970, 6GB DDR3
flickr
 
midtskogenDate: Saturday, 30.03.2013, 20:13 | Message # 40
Star Engineer
Group: Users
Norway
Messages: 1672
Status: Offline
My votes:






NIL DIFFICILE VOLENTI


Edited by midtskogen - Saturday, 30.03.2013, 20:14
 
PlanetExplorer12Date: Saturday, 30.03.2013, 20:45 | Message # 41
Astronaut
Group: Users
United States
Messages: 68
Status: Offline
My votes:





Jupiter is Awesome!
 
Antza2Date: Saturday, 30.03.2013, 20:53 | Message # 42
World Builder
Group: Global Moderators
Finland
Messages: 1049
Status: Offline
My votes





Go to antza2.deviantart.com for cool photos!
 
FlugcojtDate: Saturday, 30.03.2013, 23:04 | Message # 43
Astronaut
Group: Users
Poland
Messages: 40
Status: Offline
Since currently i have only access to an laptop without OpenGL 4.0 Support I can only Vote tongue





 
Buddy_McFlurryDate: Sunday, 31.03.2013, 20:17 | Message # 44
Space Tourist
Group: Users
Czech Republic
Messages: 26
Status: Offline
Here are my votes:

Talisman - Lots of small islands which aren't just flat. They are mountainous and it looks beautiful.

LiveLife42 - Great colours, beautiful mountain regions and amazing nightsky.

Voekoevaka - I really didn't expect to see a planet like this in this challenge, but here it is and it's amazing. And that ring visible from the surface is a nice bonus.
 
InterstellarOtterDate: Monday, 01.04.2013, 07:07 | Message # 45
Observer
Group: Newbies
United States
Messages: 2
Status: Offline
So many awesome terras... even with three votes, it's hard to choose.



Edited by InterstellarOtter - Monday, 01.04.2013, 07:57
 
Forum » SpaceEngine » Archive » Challenge: The Best Terra Planet [HD-01] (Resurrecting the old forum Challenge tradition :))
Page 3 of 4«1234»
Search: