RUS New site

Advanced search

[ New messages · Forum rules · Members ]
Page 5 of 11«12345671011»
Forum » SpaceEngine » Off-topic Discussions » Kerbal Space Program (Post all related stuff here)
Kerbal Space Program
HarbingerDawnDate: Wednesday, 07.08.2013, 20:50 | Message # 61
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8714
Status: Offline
RockoRocks, please stop spamming about adding spacecrafts. You have already asked for help many times, and if someone can help you they will. You do not need to keep asking with every post.

Quote (RockoRocks)
Wow, such low diameters are not very realistic.

The KSP universe uses slightly different physics (or that's the justification anyway). The truth is that the sizes have to be unrealistic for the game to be fun and accessible to a large audience. If the sizes and distances were truly realistic the game would be extremely hard and it would take forever to learn how to play, and most people would just give up. If you want a truly realistic spaceflight simulator, go try Orbiter. Then you'll see why KSP does things the way it does.





All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM
 
RockoRocksDate: Monday, 12.08.2013, 15:43 | Message # 62
World Builder
Group: Users
Belgium
Messages: 673
Status: Offline
I am unsure whether to keep these values for Space Engine. I changed them and currently they are very similiar to the real solar system (as the Kerbin system is an analog of the real Solar System). Another odd thing is the fact that Kerbin doesn't have any clouds, which makes me unsure whether to iclude these or not.

Added (12.08.2013, 11:59)
---------------------------------------------
The Addon is done and I will post it here soon.

Added (12.08.2013, 18:43)
---------------------------------------------
The Kerbal Space Program solar system addon is finished! You can download it here :
KerbolSystem.zip


What do you think? Keep in mind that i'm constantly building new planets and systems. My next addon will be the Lylat system, which I made in Celestia, and I'm currently porting it.





I will be inactive on this forum for the time being. Might come back eventually

AMD AR-3305M APU w/ Radeon HD 1.90 GHz 6,00 GB RAM


Edited by RockoRocks - Thursday, 08.08.2013, 13:25
 
Billy_MayesDate: Monday, 12.08.2013, 15:51 | Message # 63
Pioneer
Group: Users
Finland
Messages: 485
Status: Offline
Looks pretty cool.

Some critisism:

Ike is definetly more round-shaped than that.

Jool looks nice, but am I seeing it having some rings?

Tylo is very blurry.

Other than those, great job!





AMD Phenom II X4 955 3.2 GHz Quad-Core - AMD Radeon HD 6950 2GB VRAM - 4GB RAM - 1680x1050 75 Hz Samsung screen
 
osterizer8Date: Monday, 12.08.2013, 17:37 | Message # 64
Space Tourist
Group: Users
United States
Messages: 33
Status: Offline
I recently started playing KSP and finally learned how to get into orbit. I sent Jeb up in a somewhat crappy ship that was designed to get him in and out of orbit without breaking or exploding (much). I got a nice circular orbit and got cocky and EVA's Jeb. Unfortunately I had not realized when building the ship that the solar panels I had placed on the capsule could move and knock Jeb off the ladder! I spent several white-knuckled minutes trying to get Jeb back in and finally did by ramming him into the ship so it did a half-flip and moved the panels out of the way. Amazingly, the rest of the mission proceeded without a hitch and he actually survived! I then proceeded to redesign the ship and accidentally trap Jeb in orbit without fuel. biggrin
 
RockoRocksDate: Monday, 12.08.2013, 17:41 | Message # 65
World Builder
Group: Users
Belgium
Messages: 673
Status: Offline
Quote (Billy_Mayes)
Looks pretty cool.

Some critisism:

Ike is definetly more round-shaped than that.

Jool looks nice, but am I seeing it having some rings?

Tylo is very blurry.

Other than those, great job!


1. I might decrease Ike's oblateness.

2. I added rings to Jool because I thought it looked cool. You can remove them if you want.

3. I could not find a better texture for Tylo - if you have one send it please - it is based purely from some low-res screenshots.

Thank you for the tips.





I will be inactive on this forum for the time being. Might come back eventually

AMD AR-3305M APU w/ Radeon HD 1.90 GHz 6,00 GB RAM
 
Billy_MayesDate: Monday, 12.08.2013, 17:45 | Message # 66
Pioneer
Group: Users
Finland
Messages: 485
Status: Offline
Quote (RockoRocks)
I could not find a better texture for Tylo - if you have one send it please - it is based purely from some low-res screenshots.


There's this website: http://www.kerbalmaps.com/

It has high-resolution maps of all the solar objects in KSP. Can you use it's map for Tylo?





AMD Phenom II X4 955 3.2 GHz Quad-Core - AMD Radeon HD 6950 2GB VRAM - 4GB RAM - 1680x1050 75 Hz Samsung screen
 
RockoRocksDate: Monday, 12.08.2013, 20:05 | Message # 67
World Builder
Group: Users
Belgium
Messages: 673
Status: Offline
Wow! Thanks a bunch!

Added (12.08.2013, 23:05)
---------------------------------------------
I might also create a super hi-resolution texture for every body! Because this is beatiful!




I will be inactive on this forum for the time being. Might come back eventually

AMD AR-3305M APU w/ Radeon HD 1.90 GHz 6,00 GB RAM
 
Billy_MayesDate: Monday, 12.08.2013, 20:15 | Message # 68
Pioneer
Group: Users
Finland
Messages: 485
Status: Offline
No problem. smile I'll be sure to download the system when it's finished.




AMD Phenom II X4 955 3.2 GHz Quad-Core - AMD Radeon HD 6950 2GB VRAM - 4GB RAM - 1680x1050 75 Hz Samsung screen
 
RockoRocksDate: Tuesday, 13.08.2013, 10:00 | Message # 69
World Builder
Group: Users
Belgium
Messages: 673
Status: Offline
In fact, I am even planning to redesign the entire Kerbol System using these textures. Keep in mind they will be extremely large and the file size will increase ALOT. (one texture is about 11 MB!!) Sorry, I haven't figured out how to work with Cube Maps yet, so there will be one texture for every planet. This will provide extreme detail - almost exactly as in the real game. smile

Added (13.08.2013;)
---------------------------------------------
EDIT : I had to cut down the textures half in size to make them work. Otherwise they were to large for Space Engine to process. The textures are still very detailed and will be much better than the previous version of my addon. Look out for it!





I will be inactive on this forum for the time being. Might come back eventually

AMD AR-3305M APU w/ Radeon HD 1.90 GHz 6,00 GB RAM


Edited by RockoRocks - Tuesday, 13.08.2013, 19:22
 
Billy_MayesDate: Tuesday, 13.08.2013, 19:37 | Message # 70
Pioneer
Group: Users
Finland
Messages: 485
Status: Offline
I decided to show off my space station.


It currently houses 11 kerbals and has 3 modules currently connected to it.

It is laggy as heck, but it's pretty. biggrin





AMD Phenom II X4 955 3.2 GHz Quad-Core - AMD Radeon HD 6950 2GB VRAM - 4GB RAM - 1680x1050 75 Hz Samsung screen
 
RockoRocksDate: Tuesday, 13.08.2013, 22:16 | Message # 71
World Builder
Group: Users
Belgium
Messages: 673
Status: Offline
Kerbin and Mün textures are done. There are several major improvements, especially on the Mün. Here are a few screenshots:

The Mün before the improvement

The Mün after the improvement

My own space shuttle called the Frontier going to 'land' on the Mün.


Again thank you very much for providing this amazing website. It will be extremely useful for future texture maps.





I will be inactive on this forum for the time being. Might come back eventually

AMD AR-3305M APU w/ Radeon HD 1.90 GHz 6,00 GB RAM
 
DoctorOfSpaceDate: Tuesday, 13.08.2013, 22:53 | Message # 72
Galaxy Architect
Group: Global Moderators
Pirate
Messages: 3600
Status: Offline
Shouldn't you move your progress on a ksp system for SE to the addon development thread?

Or since you have a released version, you could make a thread of your own in mods and addons.





Intel Core i7-5820K 4.2GHz 6-Core Processor
G.Skill Ripjaws V Series 32GB (4 x 8GB) DDR4-2400 Memory
EVGA GTX 980 Ti SC 6GB
 
RockoRocksDate: Wednesday, 14.08.2013, 09:38 | Message # 73
World Builder
Group: Users
Belgium
Messages: 673
Status: Offline
Okay, that sounds like a good idea. I am making a thread for my addon. biggrin




I will be inactive on this forum for the time being. Might come back eventually

AMD AR-3305M APU w/ Radeon HD 1.90 GHz 6,00 GB RAM
 
AerospacefagDate: Wednesday, 14.08.2013, 14:56 | Message # 74
Pioneer
Group: Users
Russian Federation
Messages: 401
Status: Offline
Somebody generated an image of SE analog of KSP bodies - for SE, of course, but the image is too big to post it here.
At least i have the temporary link on it.
http://2-ch.so/spc/src/1376397460382.jpg


Edited by Aerospacefag - Wednesday, 14.08.2013, 14:58
 
Nutt007Date: Thursday, 15.08.2013, 18:56 | Message # 75
Observer
Group: Users
United States
Messages: 14
Status: Offline
Oh cool a KSP thread!

Have you guys tried the Universe Replacer plugin?

I took an asteroid texture from Space Engine and I replaced Gilly's texture with it:
 
Forum » SpaceEngine » Off-topic Discussions » Kerbal Space Program (Post all related stuff here)
Page 5 of 11«12345671011»
Search: