New website launch - Page 7 - Forum
RUS New site

Advanced search
Login:
Password:
[ New messages · Forum rules · Members ]
Page 7 of 8«125678»
Forum » SpaceEngine » News and Announcements » New website launch
New website launch
quarior14Date: Thursday, 08.12.2016, 13:29 | Message # 91
World Builder
Group: Users
Pirate
Messages: 649
Status: Offline
Mosfet, It's strange, with the old link http://new.spaceengine.org, I landed directly in the domain that told me that it no longer existed, not Address not found.
By the way, it is not strange that the link of this one has not been changed. It sounds good news for me because it prevented my links from being broken. Even though I think it is while waiting for the new site to work around the world smile .





Quarior
 
SpaceEngineerDate: Thursday, 08.12.2016, 13:42 | Message # 92
Author of Space Engine
Group: Administrators
Russian Federation
Messages: 4800
Status: Offline
The old site stayed on en.spaceengine.org, while the old Russian site moved to ru.spaceengine.org. The new site is still in the update process.
Becasue of changed url of the old Russian site, some links/images here could be broken aswell. Please report.





 
MosfetDate: Thursday, 08.12.2016, 14:13 | Message # 93
World Builder
Group: Users
Italy
Messages: 754
Status: Offline
QuoteSpaceEngineer ()
Please report.

Aye Aye, Captain! wink





"Time is illusion. Lunchtime doubly so."
Douglas N. Adams
My mods
Asus x555ub: cpu i5-6200u - ram 4gb - gpu nvidia geforce 940m 2gb vram
 
11ryancDate: Friday, 16.12.2016, 01:51 | Message # 94
Observer
Group: Users
United States
Messages: 19
Status: Offline
New site looks phenomenal smile Time to jump ship, I guess. Hope to see the old threads here archived though. Lot of great information collected over the years.




Intel Core i7 4790k, MSI Z97 PC Mate, EVGA GTX 950, 16GB 1600 MHz, SanDisk SSD Plus 120GB, 2 TB WD Green, 2 TB Seagate Barracuda, Cooler Master Elite 350 Mid Tower
Windows 7 Ultimate x64 SP1
 
BananaDate: Saturday, 17.12.2016, 20:38 | Message # 95
Astronaut
Group: Users
United States
Messages: 56
Status: Offline
I definitely agree. The new website is great, but it would be nice to see some of the threads from here.




Hello.
 
AlekDate: Monday, 19.12.2016, 00:15 | Message # 96
Pioneer
Group: Users
United States
Messages: 326
Status: Offline
I don't really like the new site as much as this one...Maybe it's just nostalgia, but I'd rather keep the current site as-is (as in registration still working and posting too)




Living among the stars, I find my way. I grow in strength through knowledge of the space I occupy, until I become the ruler of my own interstellar empire of sorts. Though The world was made for the day, I was made for the night, and thus, the universe itself is within my destiny.
 
Wicker1MDate: Tuesday, 20.12.2016, 20:28 | Message # 97
Astronaut
Group: Users
United States
Messages: 57
Status: Offline
The new forum site doesn't work for me. The browser window goes blank and I can't navigate the forum.
 
HarbingerDawnDate: Tuesday, 20.12.2016, 21:43 | Message # 98
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8717
Status: Offline
Wicker1M, what browser and OS are you using?




All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM
 
ProteusDate: Wednesday, 21.12.2016, 20:31 | Message # 99
Explorer
Group: Users
United States
Messages: 173
Status: Offline
As of today, attempting to login fails. Upon requesting a new password, activating it through email, and attempting to use the new given password, it also fails with no notification. It simply refreshes and continues to prompt me to login.




 
AlekDate: Wednesday, 21.12.2016, 21:17 | Message # 100
Pioneer
Group: Users
United States
Messages: 326
Status: Offline
Quote Proteus ()
As of today, attempting to login fails. Upon requesting a new password, activating it through email, and attempting to use the new given password, it also fails with no notification. It simply refreshes and continues to prompt me to login.


This happens to me too





Living among the stars, I find my way. I grow in strength through knowledge of the space I occupy, until I become the ruler of my own interstellar empire of sorts. Though The world was made for the day, I was made for the night, and thus, the universe itself is within my destiny.
 
MosfetDate: Thursday, 22.12.2016, 00:15 | Message # 101
World Builder
Group: Users
Italy
Messages: 754
Status: Offline
I guess you tried to clear your cookies, isn't it?




"Time is illusion. Lunchtime doubly so."
Douglas N. Adams
My mods
Asus x555ub: cpu i5-6200u - ram 4gb - gpu nvidia geforce 940m 2gb vram
 
HarbingerDawnDate: Thursday, 22.12.2016, 01:58 | Message # 102
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8717
Status: Offline
I was able to log in with no problems.




All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM
 
tRetro-VisorDate: Thursday, 22.12.2016, 02:17 | Message # 103
Space Tourist
Group: Users
Chile
Messages: 28
Status: Offline
Quote Proteus ()
As of today, attempting to login fails. Upon requesting a new password, activating it through email, and attempting to use the new given password, it also fails with no notification. It simply refreshes and continues to prompt me to login.



Happened to me too. Using Incognito mode in chrome allowed me to login correctly





http://tretro-visor.blogspot.cl/
 
Wicker1MDate: Thursday, 22.12.2016, 05:40 | Message # 104
Astronaut
Group: Users
United States
Messages: 57
Status: Offline
Quote HarbingerDawn ()
Wicker1M, what browser and OS are you using?


Windows 10 and Firefox.
 
JackDoleDate: Friday, 17.02.2017, 12:31 | Message # 105
Star Engineer
Group: Local Moderators
Germany
Messages: 1742
Status: Offline
This is a reminder, for people who have not yet noticed.
There is a new website and a new forum.





Don't forget to look here.

 
Forum » SpaceEngine » News and Announcements » New website launch
Page 7 of 8«125678»
Search: