RUS New site

Advanced search
Login:
Password:
[ New messages · Forum rules · Members ]
Page 6 of 7«124567»
Forum » SpaceEngine » News and Announcements » New website launch
New website launch
spacerDate: Thursday, 24.11.2016, 16:35 | Message # 76
Star Engineer
Group: Users
Israel
Messages: 1258
Status: Offline
mmm now i see i dont the only one with that problem.
tried to log in and it didnt work.
got new password via email after i did forgot my password. still didnt work...
ohh and its says i am logged in in the website surprised sad





"we began as wanderers, and we are wanderers still"
-carl sagan

-space engine photographer


Edited by spacer - Thursday, 24.11.2016, 16:37
 
MosfetDate: Thursday, 24.11.2016, 17:58 | Message # 77
World Builder
Group: Users
Italy
Messages: 751
Status: Offline
One thing I did the first time I had this issue was deleting everything saved by my browser, cache, cookies and all.
Oh, and I used the small menu appearing by clicking the LOGIN button on top-right of the main page, because elsewhere it did the same thing Spacer described.
Then I deleted the "remember me" keys from my control panel, once logged on.
I don't know if something is different this time, though.





"Time is illusion. Lunchtime doubly so."
Douglas N. Adams
My mods
Asus x555ub: cpu i5-6200u - ram 4gb - gpu nvidia geforce 940m 2gb vram
 
spacerDate: Wednesday, 30.11.2016, 20:22 | Message # 78
Star Engineer
Group: Users
Israel
Messages: 1258
Status: Offline
valdimir, i still trying to log in to the new site, i even restarted my password with email...nothing work, i would open new account but i dont want to lose my name i used for years sad cry




"we began as wanderers, and we are wanderers still"
-carl sagan

-space engine photographer
 
werdnaforeverDate: Thursday, 01.12.2016, 18:06 | Message # 79
World Builder
Group: Users
Pirate
Messages: 897
Status: Offline
The new website looks amazing. Also, I'm now registered there and can be reached from there at the same username.

I'll have fond memories of this old site though.
RIP Old forum 2011-2016
 
SpaceEngineerDate: Tuesday, 06.12.2016, 17:28 | Message # 80
Author of Space Engine
Group: Administrators
Russian Federation
Messages: 4800
Status: Offline
Moving to a new website is scheduled on December 08. It will be moved to a http://spaceengine.org, while old site will be moved on http://old.spaceengine.org. The both sites could be offline during up to 1 day on December 08, depending on hosting update times.

Registration on this old forum will be closed, but you'll have ability to post up to February 2017.





 
spacerDate: Tuesday, 06.12.2016, 19:15 | Message # 81
Star Engineer
Group: Users
Israel
Messages: 1258
Status: Offline
still it doesnt let me connect with spacer in the new forum...
i am affraid i will lost my nick now sad cry





"we began as wanderers, and we are wanderers still"
-carl sagan

-space engine photographer
 
PlutonianEmpireDate: Tuesday, 06.12.2016, 20:34 | Message # 82
Pioneer
Group: Users
United States
Messages: 475
Status: Offline
I still can't log in on the new site either. This problem has been going on for weeks now.

Edit: I went ahead and tried clearing my cache, cookies, and site logins from my browsers. I am able to log in, but the site still has glitchy graphics on Firefox for Androi, but it still works on Chrome. smile





Specs: Dell Inspiron 5547 (Laptop); 8 gigabytes of RAM; Processor: Intel® Core™ i5-4210U CPU @ 1.70GHz (4 CPUs), ~2.4GHz; Operating System: Windows 7 Home Premium 64-bit; Graphics: Intel® HD Graphics 4400 (That's all there is :( )

Edited by PlutonianEmpire - Tuesday, 06.12.2016, 21:20
 
Brett001Date: Tuesday, 06.12.2016, 20:38 | Message # 83
Space Pilot
Group: Users
Hungary
Messages: 84
Status: Offline
I can not register the new forum. I always get this error message, despite I answered correctly:

"The submitted form was invalid. Try submitting again.
You have incorrectly sorted the items to the correct list of the confirmation question."

sad
 
OstariskDate: Tuesday, 06.12.2016, 23:59 | Message # 84
Pioneer
Group: Users
Australia
Messages: 451
Status: Offline
Brett001, Make sure your email still works and that your username is not already taken.





My mods
 
Brett001Date: Wednesday, 07.12.2016, 23:07 | Message # 85
Space Pilot
Group: Users
Hungary
Messages: 84
Status: Offline
Still not good. sad
 
MosfetDate: Thursday, 08.12.2016, 00:02 | Message # 86
World Builder
Group: Users
Italy
Messages: 751
Status: Offline
It seems an issue with the CAPTCHA?




"Time is illusion. Lunchtime doubly so."
Douglas N. Adams
My mods
Asus x555ub: cpu i5-6200u - ram 4gb - gpu nvidia geforce 940m 2gb vram
 
Brett001Date: Thursday, 08.12.2016, 09:53 | Message # 87
Space Pilot
Group: Users
Hungary
Messages: 84
Status: Offline
Succeeded in the registration with Firefox. However with Chrome not working.
 
SpicaDate: Thursday, 08.12.2016, 10:05 | Message # 88
Astronaut
Group: Users
Germany
Messages: 45
Status: Offline
I had a similar problem. I wasn't able to register and login into the new forum with Firefox on my desktop-PC and with my smartphone even after applying the posted solution like deleting cookies . But it worked fine with Microsoft Edge on the PC and with Firefox on my laptop. It's a strange problem wacko




Spica

------------------------------------------------------------------------------------
AMD Phenom II X4 4x3.2 GHz
8 Gb RAM DDR3
GeForce GTX 650 TI 1024 Mb
 
quarior14Date: Thursday, 08.12.2016, 13:14 | Message # 89
World Builder
Group: Users
Pirate
Messages: 649
Status: Offline
Can't go to the new site with http://www.spaceengine.org. The link change automatically to http://www.www.spaceengine.org and I got a error Address not found.
Otherwise the new forum, I can go.





Quarior

Edited by quarior14 - Thursday, 08.12.2016, 13:16
 
MosfetDate: Thursday, 08.12.2016, 13:19 | Message # 90
World Builder
Group: Users
Italy
Messages: 751
Status: Offline
quarior14, the Domain Name System change is in progress today, you can expect issues for 12/24 hours, depending on internet providers.




"Time is illusion. Lunchtime doubly so."
Douglas N. Adams
My mods
Asus x555ub: cpu i5-6200u - ram 4gb - gpu nvidia geforce 940m 2gb vram
 
Forum » SpaceEngine » News and Announcements » New website launch
Page 6 of 7«124567»
Search: