Русский New site

Advanced search

[ New messages · Forum rules · Members ]
Page 4 of 11«1234561011»
Forum » SpaceEngine » News and Announcements » SpaceEngine now on Steam (in closed testing)
SpaceEngine now on Steam
DoctorOfSpaceDate: Thursday, 28.04.2016, 20:11 | Message # 1
Galaxy Architect
Group: Global Moderators
Pirate
Messages: 3595
Status: Offline
Closed testing on Steam has started.

There are only a limited number of keys available at this time.

All public keys have been claimed, the remaining keys are for community members and promoters.

Official Steam Group




A select few keys have been reserved for community members and promoters.

If you regularly use SpaceEngine, Steam, and these forums please send me a private message.

If you are someone who regularly uses Steam and SpaceEngine for creating youtube or other media please send me a private message with a link to your profile(s).


There are no more keys available so please stop asking.

Please report any Steam issues in this thread.




More info will be added here soon.





Intel Core i7-5820K 4.2GHz 6-Core Processor
G.Skill Ripjaws V Series 32GB (4 x 8GB) DDR4-2400 Memory
EVGA GTX 980 Ti SC 6GB
 
AlienasaDate: Monday, 02.05.2016, 17:42 | Message # 46
Space Tourist
Group: Users
Netherlands
Messages: 37
Status: Offline
Quote masterchief117kd ()
hi umm why can i not find space engine 0.974 rc3 on steam just wondering


The product is hidden for now since it's only a testing build. I have access to the steam beta and even I can't see it in the store or access the community hub smile Only developers and moderators can.





CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.2 Ghz
GPU: EVGA GeForce GTX 960 SuperSC ACX 2.0+
RAM: 16 Gb Kingston HyperX 2400
Mobo: Asrock Z170 Gaming K4
Storage: 1 x 250 Gb Samsung SSD. 2 x 500 Gb HDD


Edited by Alienasa - Monday, 02.05.2016, 17:44
 
masterchief117kdDate: Monday, 02.05.2016, 17:50 | Message # 47
Astronaut
Group: Users
Canada
Messages: 55
Status: Offline
Quote Alienasa ()
The product is hidden for now since it's only a testing build. I have access to the steam beta and even I can't see it in the store or access the community hub Only developers and moderators can.

oh
 
DrednaughtDate: Tuesday, 03.05.2016, 06:02 | Message # 48
Observer
Group: Newbies
United States
Messages: 4
Status: Offline
I don't know if this is known about, but I believe the accretion disk is not supposed to be drawn on top of the star.



Edited by Drednaught - Tuesday, 03.05.2016, 06:03
 
MosfetDate: Tuesday, 03.05.2016, 09:36 | Message # 49
World Builder
Group: Users
Italy
Messages: 714
Status: Offline
It is known.
Quote SpaceEngineer ()
SE cannot render correctly any object (star, planet, ship, orbital line etc), which is inside the black hole effect shader. For solitary black hole it is 1000x Rg, for black hole with accretion disk it is also 1000x Rg or a disk radius, if is it larger than 1000 Rg.





"Time is illusion. Lunchtime doubly so."
Douglas N. Adams
My mods
Asus x555ub: cpu i5-6200u - ram 4gb - gpu nvidia geforce 940m 2gb vram
 
isragmcDate: Wednesday, 04.05.2016, 18:11 | Message # 50
Observer
Group: Newbies
Pirate
Messages: 2
Status: Offline
DoctorOfSpace, I dont know how to send you private message, but i want to test the game on steam too smile
 
DoctorOfSpaceDate: Wednesday, 04.05.2016, 18:26 | Message # 51
Galaxy Architect
Group: Global Moderators
Pirate
Messages: 3595
Status: Offline
Quote isragmc ()
but i want to test the game on steam too


You and some 40 other people who have private messaged me.

I have responded to quite a few with the same message. When I say private message me for a key if you are a community member, I am speaking in regards to current team members, translators, moderators, addon creators, or people who have been part of the community for the better part of a year or longer. I am not talking about people who just registered in hopes of snagging a key.





Intel Core i7-5820K 4.2GHz 6-Core Processor
G.Skill Ripjaws V Series 32GB (4 x 8GB) DDR4-2400 Memory
EVGA GTX 980 Ti SC 6GB
 
isragmcDate: Wednesday, 04.05.2016, 18:36 | Message # 52
Observer
Group: Newbies
Pirate
Messages: 2
Status: Offline
DoctorOfSpace, ok :/
 
andivl34Date: Wednesday, 04.05.2016, 19:46 | Message # 53
Observer
Group: Newbies
Pirate
Messages: 1
Status: Offline
I have been using space engine for a long time, but i didn't know about this thing with keys, how may i get one?
I promote SpaceEngine in every way i can, Facebook, 9gag, reddit, imgur and friends.

Added (04.05.2016, 19:34)
---------------------------------------------
and yea, i registered only today... i just downloaded from this site and haven't visited much since then.

Added (04.05.2016, 19:46)
---------------------------------------------
And i speak Italian English Albanian and German, if you need me for some community stuff.

 
That_GuyDate: Thursday, 05.05.2016, 21:32 | Message # 54
Observer
Group: Newbies
Pirate
Messages: 3
Status: Offline
According to Doctor's post in the Steam Group, more Steam Keys may possibly be distributed in the future. I'm posting here to express my interest in that. If nothing else, I look forward to the full release on Steam!
 
masterchief117kdDate: Thursday, 05.05.2016, 22:27 | Message # 55
Astronaut
Group: Users
Canada
Messages: 55
Status: Offline
i'm just wondering is it gonna be free
 
HornblowerDate: Thursday, 05.05.2016, 22:52 | Message # 56
World Builder
Group: Users
United States
Messages: 702
Status: Offline
Question: When Space Engine is released on Steam, will there be more frequent minor updates like patches?
 
472063864Date: Friday, 06.05.2016, 11:27 | Message # 57
Observer
Group: Newbies
Pirate
Messages: 8
Status: Offline
I've already sent a friend-adding request to you Steam profile, and I'm wondering if I have the chance...
 
DoctorOfSpaceDate: Friday, 06.05.2016, 16:50 | Message # 58
Galaxy Architect
Group: Global Moderators
Pirate
Messages: 3595
Status: Offline
Quote 472063864 ()
I'm wondering if I have the chance...


This isn't a lottery and for the time being you don't.





Intel Core i7-5820K 4.2GHz 6-Core Processor
G.Skill Ripjaws V Series 32GB (4 x 8GB) DDR4-2400 Memory
EVGA GTX 980 Ti SC 6GB
 
AlienasaDate: Sunday, 08.05.2016, 18:20 | Message # 59
Space Tourist
Group: Users
Netherlands
Messages: 37
Status: Offline
I have a possible feature suggestion. I've been playing the Overwatch beta which has a feature to take a screenshot at higher than screen resolution. The setting goes 1x, 3x, 5x, 7x and 9x native screen resolution. The feature only works in borderless fullscreen window mode. Naturally when attempting to take a 9x native res screen from 1080p the image freezes for several seconds to generate and store the image. In overwatch it is saved as a bitmap file, which goes up to 700 mb for a 9x res screen.

I'd be very interested if SE had such a feature, provided it is technically possible. Would be nice to take screenshots in 4K and beyond without the need to buy a monitor with that resolution, or without relying on third party software.





CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.2 Ghz
GPU: EVGA GeForce GTX 960 SuperSC ACX 2.0+
RAM: 16 Gb Kingston HyperX 2400
Mobo: Asrock Z170 Gaming K4
Storage: 1 x 250 Gb Samsung SSD. 2 x 500 Gb HDD


Edited by Alienasa - Sunday, 08.05.2016, 18:22
 
HarbingerDawnDate: Sunday, 08.05.2016, 18:22 | Message # 60
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8711
Status: Offline
Alienasa, 1) this is already planned, 2) you can already take high res screenshots by going to windowed mode, opening the Display menu, and inputting whatever resolution you'd like. You can set the window to be larger than your screen's resolution, and using this method you can take screenshots at any resolution you want.




All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM
 
Forum » SpaceEngine » News and Announcements » SpaceEngine now on Steam (in closed testing)
Page 4 of 11«1234561011»
Search: