RUS New site

Advanced search

[ New messages · Forum rules · Members ]
Page 8 of 11«1267891011»
Forum » SpaceEngine » News and Announcements » SpaceEngine 0.9.7.2 release!
SpaceEngine 0.9.7.2 release!
vanguardmookDate: Saturday, 27.12.2014, 19:31 | Message # 106
Observer
Group: Newbies
Pirate
Messages: 8
Status: Offline
Hi, I am getting a crash whenever I load up a neutron star, black hole, or white dwarf. I suspect it is because of the gravity lensing effect. It persists even after I redownload and reinstall. I also got a crash when I stared into a white main sequence star while trying to eclipse it with a planet, but that might be unrelated.

I have a Radeon HD 5870, it could be an issue with ATI cards.


Edited by vanguardmook - Saturday, 27.12.2014, 19:40
 
TypbürsteDate: Saturday, 27.12.2014, 19:33 | Message # 107
Observer
Group: Newbies
Germany
Messages: 7
Status: Offline
@SpaceEngineer
Uhm, i don't know exactly what you mean... i sort the table of the last column? In the new Filter Options, or in the normal star system Browser? i don't under stand the (english) context...
But the thing is, that the Browser shows me too much Star Systems, after i set the Filter... He doesn't show me ONLY the Systems that have, at least, 1 Terra with Life, like i preset it..
 
HarbingerDawnDate: Saturday, 27.12.2014, 19:41 | Message # 108
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8714
Status: Offline
Quote Typbürste ()
But the thing is, that the Browser shows me too much Star Systems, after i set the Filter... He doesn't show me ONLY the Systems that have, at least, 1 Terra with Life, like i preset it..

It's not supposed to.

The last column in the browser is the filter column. It shows you how many worlds match the criteria you specified in your filter. You should sort the list using this column.

Like this:



vanguardmook, please read the OP of the troubleshooting thread.





All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM


Edited by HarbingerDawn - Saturday, 27.12.2014, 19:42
 
n0b0dyDate: Saturday, 27.12.2014, 19:44 | Message # 109
Explorer
Group: Users
Pirate
Messages: 297
Status: Offline
Quote Typbürste ()
Uhm, i don't know exactly what you mean... i sort the table of the last column? In the new Filter Options, or in the normal star system Browser? i don't under stand the (english) context...
But the thing is, that the Browser shows me too much Star Systems, after i set the Filter... He doesn't show me ONLY the Systems that have, at least, 1 Terra with Life, like i preset it..


Typbürste, On the last column of the star browser (under ''filter'' tag) it lists the objects (planets, moons or both) that much the criteria that you have set in the filters menu window. It says: 0, 0, 0, 0, 1, 0, 0, .... in the column. Space Engineer suggested to you that you press the filters header (the column headline) so that it brings on top those systems that actually have the objects you are looking for - it doesn't mean that the browser will only return results for the systems that much your filter criteria. You have to look at the filter column to see which system actually have such filtered objects.

Ninja'd ninja ...


Edited by n0b0dy - Saturday, 27.12.2014, 19:45
 
vanguardmookDate: Saturday, 27.12.2014, 19:50 | Message # 110
Observer
Group: Newbies
Pirate
Messages: 8
Status: Offline
Quote HarbingerDawn ()
vanguardmook, please read the OP of the troubleshooting thread.


My apologies. It didn't happen last version.

It's still higher quality than the last version even with that setting off... so thank you for that.
 
GameDate: Saturday, 27.12.2014, 20:03 | Message # 111
Space Tourist
Group: Users
Netherlands
Messages: 22
Status: Offline
No accretion discs in this version?
 
HarbingerDawnDate: Saturday, 27.12.2014, 20:07 | Message # 112
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8714
Status: Offline
Quote Game ()
No accretion discs in this version?

Correct





All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM
 
Tca_11aDate: Saturday, 27.12.2014, 20:12 | Message # 113
Space Tourist
Group: Users
Portugal
Messages: 26
Status: Offline
It's Alive! biggrin
 
TypbürsteDate: Saturday, 27.12.2014, 20:26 | Message # 114
Observer
Group: Newbies
Germany
Messages: 7
Status: Offline
Okay, thanks to HarbingerDawn and n0b0dy, i will try that later at home. Right now, i'm at work, i'm reporting later. biggrin

Edited by Typbürste - Saturday, 27.12.2014, 20:27
 
VinnyDate: Saturday, 27.12.2014, 20:38 | Message # 115
Explorer
Group: Users
United States
Messages: 172
Status: Offline
Hi, guys!

I finally got the SE 0.9.7.2 downloaded and running!! SE is just keep getting better and better!! Thanks for the release!!

Cheers,
Vincent
 
jtmedinaDate: Saturday, 27.12.2014, 20:49 | Message # 116
Space Pilot
Group: Users
Spain
Messages: 100
Status: Offline
This new version of Space Engine looks even better than the previous one. I am not sure but I think the overall performance has improved.
Thanks Vladimir you are doing an awesome job!.


Edited by jtmedina - Saturday, 27.12.2014, 20:50
 
rich_hard1Date: Saturday, 27.12.2014, 21:34 | Message # 117
Observer
Group: Newbies
United Kingdom
Messages: 7
Status: Offline
Is there a fix for oculus support? Whenever it is selected program becomes unresponsive.

Cheers

UPDATE : NOW FIXED !





I7'4790K - Z87 - 2xR9'295x2 - 16GB2400MHz - 1500w - PB287Q - G502 - A50 - PC350SE - G19s - FiioE7 - Z906 - Omni5.1 - XenyX502usb - AT2050 - H105 - 4K/DK2/TrackIR/G27

Edited by rich_hard1 - Monday, 29.12.2014, 16:50
 
FireintheholeDate: Saturday, 27.12.2014, 22:09 | Message # 118
Pioneer
Group: Translators
Sweden
Messages: 356
Status: Offline
Quote jtmedina ()
This new version of Space Engine looks even better than the previous one. I am not sure but I think the overall performance has improved.
Thanks Vladimir you are doing an awesome job!.

Yeah it runs much smoother smile





Love SpaceEngine!
 
EddcastDate: Saturday, 27.12.2014, 22:23 | Message # 119
Observer
Group: Newbies
United States
Messages: 9
Status: Offline
Quote Fireinthehole ()
Yeah it runs much smoother

Flying through stars and even galaxies is SUPER smooth happy
 
HarbingerDawnDate: Saturday, 27.12.2014, 23:09 | Message # 120
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8714
Status: Offline
Quote rich_hard1 ()
Is there a fix for oculus support? Whenever it is selected program becomes unresponsive.

Make sure you use your DK2 with SE in extended desktop mode.





All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM
 
Forum » SpaceEngine » News and Announcements » SpaceEngine 0.9.7.2 release!
Page 8 of 11«1267891011»
Search: