RUS New site

Advanced search

[ New messages · Forum rules · Members ]
Page 6 of 6«123456
Forum » SpaceEngine » Mods and Addons » New galaxies models
New galaxies models
VoekoevakaDate: Sunday, 27.10.2013, 14:14 | Message # 76
World Builder
Group: SE team
France
Messages: 1016
Status: Offline
A lot of those galaxies were included since 0.97, but a lot of others good models were not. And they're now outdated. I decided to pick up those, to adapt scripts for 0.97 and put all these in one archive. So it will be simple to install these in 0.97.

http://www.datafilehost.com/d/0ba7e6fc

To install, you have to delete NGC 7318A and NGC 7318B on galaxies10k.sc, copy/paste new models and cataloge on the right places, and copy/paste textures.

Enjoy !





Want some music of mine ? Please go here !



Edited by Voekoevaka - Sunday, 27.10.2013, 14:14
 
neutronium76Date: Sunday, 27.10.2013, 19:53 | Message # 77
World Builder
Group: Users
Greece
Messages: 718
Status: Offline
Ehhm I found a little bug with the 1st galaxy: UGC 1810/Arp 273
There is some flickering going on, some texture fighting I think:


I have cleared cache folder and followed instructions smile





PC1:Core i7 970@3.34GHz, 6 cores/12 threads, 12GB DDR3 RAM@1.34GHz, 2x(SLI) GTX-580 GPUs 3GB VRAM(GDDR5)@1GHz, OS:Win7x64SP1
PC2:Core2Quad X9770@3.2GHz, 2 cores/4 threads 4GB DDR2 RAM@1GHz, GTX-285 GPU 1GB VRAM(DDR3)@1.24GHz, OS:WinVistax64SP2
 
VoekoevakaDate: Sunday, 27.10.2013, 20:25 | Message # 78
World Builder
Group: SE team
France
Messages: 1016
Status: Offline
Ouch. UGC1810 and 1813 gave the same position. There's a catalog error. I'll correct this.




Want some music of mine ? Please go here !

 
neutronium76Date: Sunday, 27.10.2013, 21:50 | Message # 79
World Builder
Group: Users
Greece
Messages: 718
Status: Offline
Voekoevaka solution is simple: Just don't copy-paste catalog entry for UGC1810 because it is already in galaxies10k.sc! The double entry was causing the problem!




PC1:Core i7 970@3.34GHz, 6 cores/12 threads, 12GB DDR3 RAM@1.34GHz, 2x(SLI) GTX-580 GPUs 3GB VRAM(GDDR5)@1GHz, OS:Win7x64SP1
PC2:Core2Quad X9770@3.2GHz, 2 cores/4 threads 4GB DDR2 RAM@1GHz, GTX-285 GPU 1GB VRAM(DDR3)@1.24GHz, OS:WinVistax64SP2
 
angab06Date: Tuesday, 07.10.2014, 23:25 | Message # 80
Observer
Group: Newbies
Pirate
Messages: 4
Status: Offline
I tried to download it it and it just appears 404 error sad
 
CrazySaVaunTDate: Friday, 10.10.2014, 02:54 | Message # 81
Observer
Group: Newbies
United States
Messages: 1
Status: Offline
Having trouble, the download seems to be dead sad




AMD Phenom™ II X6 1090T 3.6ghz, 16gb DDR3 1600mhz, MSI GTX-760 4gb VRAM
 
Forum » SpaceEngine » Mods and Addons » New galaxies models
Page 6 of 6«123456
Search: