Русский New site

Advanced search

[ New messages · Forum rules · Members ]
Page 3 of 4«1234»
Forum » SpaceEngine » Mods and Addons » Cinematic Lens Flare Mod
Cinematic Lens Flare Mod
anonymousgamerDate: Saturday, 21.07.2012, 23:44 | Message # 31
World Builder
Group: Global Moderators
United States
Messages: 1011
Status: Offline
Quote (HarbingerDawn)
those ghosts are supposed to represent dust on the lens


They are too bright and too big, something isnt right.

Did you put the .cfg file in the right place, n3xt?





Desktop: FX-8350 4.0 GHz, 8 GB DDR3 RAM, EVGA GeForce GTX 1080 FTW 8 GB, 2 TB HDD, 24 inch 1920x1080 screen
Laptop: Core i5 480M 2.66 GHz (turbo 2.93), 8 GB DDR3 RAM, AMD Radeon HD 6550m 1 GB, 640 GB HDD, 17.3 inch 1600x900 screen
 
n3xtDate: Sunday, 22.07.2012, 00:01 | Message # 32
Explorer
Group: Users
Netherlands
Messages: 184
Status: Offline
Well I've loaded your other lens_flare instead without the weird dust...

And I ofcourse removed the dust flares ...

Check this out on normal spikes and Bloom 1.000

Viewed from Pandora <3 (distance: 1.800 ±0.05 AU)




And check out this one as well

From exactly 0.500 AU away

Looks amazing on normal spikes and Bloom 1.000




And another one with the lens flares without the dust

From 0.500 AU




And this one is actually on Super surprised

From a distance of only 0.187 AU hahahaa awesome biggrin

Attachments: 1606830.jpg(98Kb) · 5585345.jpg(114Kb) · 8736358.jpg(131Kb) · 0509253.jpg(127Kb)


Edited by n3xt - Sunday, 22.07.2012, 00:08
 
HarbingerDawnDate: Sunday, 22.07.2012, 00:20 | Message # 33
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8714
Status: Offline
n3xt, please try to avoid making multiple contiguous posts. If you have something else to add, edit your previous post.




All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM
 
anonymousgamerDate: Sunday, 22.07.2012, 00:32 | Message # 34
World Builder
Group: Global Moderators
United States
Messages: 1011
Status: Offline
You're missing the point, n3xt. You need the lens_flare.cfg file installed to have the full effect. To be honest, the flare looks stupid in your posts.

This is my view of that same star from 0.5 AU away. Keep in mind Autoexposure is set to On. My .cfg can counteract the effect of Autoexposure on the size of the flare a bit.



And in case you missed it, I've linked the .cfg into this message.

Put it into data/models/engine

Overwrite.

Attachments: 0098394.jpg(64Kb) · 1982584.cfg(5Kb)





Desktop: FX-8350 4.0 GHz, 8 GB DDR3 RAM, EVGA GeForce GTX 1080 FTW 8 GB, 2 TB HDD, 24 inch 1920x1080 screen
Laptop: Core i5 480M 2.66 GHz (turbo 2.93), 8 GB DDR3 RAM, AMD Radeon HD 6550m 1 GB, 640 GB HDD, 17.3 inch 1600x900 screen


Edited by anonymousgamer - Sunday, 22.07.2012, 00:34
 
n3xtDate: Sunday, 22.07.2012, 00:37 | Message # 35
Explorer
Group: Users
Netherlands
Messages: 184
Status: Offline
Only if you remove the unnesseccary dust...
I find it ugly as you find my lens flares ugly... so we're equal now muhahahaaa angry
No offence though but I really was amazed (I still am) untill I saw those dust or whatever stuff sad
Okay I'll try this later... Thanks again biggrin
Because it's nearly 02:00 am already wacko
And I've been trying to figure out since yesterday about your addon wich was resolved by removing a very simple thing...
Oh nevermind I couldn't resist loading it now surprised

Do I have to remove the lens_flare?


Edited by n3xt - Sunday, 22.07.2012, 01:07
 
anonymousgamerDate: Sunday, 22.07.2012, 00:40 | Message # 36
World Builder
Group: Global Moderators
United States
Messages: 1011
Status: Offline
Quote (n3xt)
Only if you remove the unnesseccary dust...


Customize the .png files as you wish, just keep the .cfg, as it's necessary





Desktop: FX-8350 4.0 GHz, 8 GB DDR3 RAM, EVGA GeForce GTX 1080 FTW 8 GB, 2 TB HDD, 24 inch 1920x1080 screen
Laptop: Core i5 480M 2.66 GHz (turbo 2.93), 8 GB DDR3 RAM, AMD Radeon HD 6550m 1 GB, 640 GB HDD, 17.3 inch 1600x900 screen
 
n3xtDate: Sunday, 22.07.2012, 01:07 | Message # 37
Explorer
Group: Users
Netherlands
Messages: 184
Status: Offline
Okaaay, I got it maaan...

Thaaanks aaalot happy

This looks great biggrin

Attachments: 5821281.jpg(40Kb)
 
Antza2Date: Sunday, 22.07.2012, 14:13 | Message # 38
World Builder
Group: Global Moderators
Finland
Messages: 1049
Status: Offline
Could somebody upload the original star_part.png?
I lost it when i installed other lens flare mod.





Go to antza2.deviantart.com for cool photos!
 
anonymousgamerDate: Sunday, 22.07.2012, 15:16 | Message # 39
World Builder
Group: Global Moderators
United States
Messages: 1011
Status: Offline
Its attached
Attachments: 1830774.png(18Kb)





Desktop: FX-8350 4.0 GHz, 8 GB DDR3 RAM, EVGA GeForce GTX 1080 FTW 8 GB, 2 TB HDD, 24 inch 1920x1080 screen
Laptop: Core i5 480M 2.66 GHz (turbo 2.93), 8 GB DDR3 RAM, AMD Radeon HD 6550m 1 GB, 640 GB HDD, 17.3 inch 1600x900 screen


Edited by anonymousgamer - Sunday, 22.07.2012, 15:16
 
n3xtDate: Monday, 23.07.2012, 16:25 | Message # 40
Explorer
Group: Users
Netherlands
Messages: 184
Status: Offline
Okay, well I've made a screenshot while turning off galaxies and star scale set to 0.250
Just on auto exposure off... However I really hope someday it will be possible to set star scale to 0...

Because, you can still see some very tiny dots (very hard to see though). And by the way my Bloom is set on 1.000 and my Star Magnitude Limit to 5 (actually 2 lower then regular, because otherwise the background stars are easier to notice)

Planet: Earth
Star: Should be obvious...

Attachments: 7406701.jpg(108Kb)


Edited by n3xt - Monday, 23.07.2012, 21:56
 
anonymousgamerDate: Monday, 23.07.2012, 17:18 | Message # 41
World Builder
Group: Global Moderators
United States
Messages: 1011
Status: Offline
Looks like it's out of a Micheal Bay movie. Hence "Cinematic", lol




Desktop: FX-8350 4.0 GHz, 8 GB DDR3 RAM, EVGA GeForce GTX 1080 FTW 8 GB, 2 TB HDD, 24 inch 1920x1080 screen
Laptop: Core i5 480M 2.66 GHz (turbo 2.93), 8 GB DDR3 RAM, AMD Radeon HD 6550m 1 GB, 640 GB HDD, 17.3 inch 1600x900 screen
 
n3xtDate: Monday, 23.07.2012, 17:31 | Message # 42
Explorer
Group: Users
Netherlands
Messages: 184
Status: Offline
Are you kurtjmac (a.k.a. Kurt), he always says that in his video's hahahaaa surprised
About the Michael Bay thing lol


Edited by n3xt - Monday, 23.07.2012, 20:36
 
anonymousgamerDate: Monday, 23.07.2012, 19:52 | Message # 43
World Builder
Group: Global Moderators
United States
Messages: 1011
Status: Offline
No, I'm not. But really, it looks straight outta a Micheal Bay movie.




Desktop: FX-8350 4.0 GHz, 8 GB DDR3 RAM, EVGA GeForce GTX 1080 FTW 8 GB, 2 TB HDD, 24 inch 1920x1080 screen
Laptop: Core i5 480M 2.66 GHz (turbo 2.93), 8 GB DDR3 RAM, AMD Radeon HD 6550m 1 GB, 640 GB HDD, 17.3 inch 1600x900 screen
 
n3xtDate: Monday, 23.07.2012, 20:02 | Message # 44
Explorer
Group: Users
Netherlands
Messages: 184
Status: Offline
Hmmm, I've checked something about Michael Bay (such a shame I didn't knew him, I thought Kurt meant like a B-movie or something lol...). But what you've just said is a compliment? Haven't watched alot of movies in ages wacko
 
anonymousgamerDate: Monday, 23.07.2012, 23:12 | Message # 45
World Builder
Group: Global Moderators
United States
Messages: 1011
Status: Offline
Quote (n3xt)
But what you've just said is a compliment?


Micheal bay isn't the best director, but in order to get my comment you have to know his filming style.





Desktop: FX-8350 4.0 GHz, 8 GB DDR3 RAM, EVGA GeForce GTX 1080 FTW 8 GB, 2 TB HDD, 24 inch 1920x1080 screen
Laptop: Core i5 480M 2.66 GHz (turbo 2.93), 8 GB DDR3 RAM, AMD Radeon HD 6550m 1 GB, 640 GB HDD, 17.3 inch 1600x900 screen
 
Forum » SpaceEngine » Mods and Addons » Cinematic Lens Flare Mod
Page 3 of 4«1234»
Search: