RUS New site

Advanced search

[ New messages · Forum rules · Members ]
Page 3 of 4«1234»
Forum » SpaceEngine » Mods and Addons » Mass Effect Ship Pack MOD - Update 2 (Mass Effect Ship Pack MOD - Update 2)
Mass Effect Ship Pack MOD - Update 2
Krazy-KillaDate: Wednesday, 11.07.2012, 02:42 | Message # 31
Observer
Group: Newbies
United States
Messages: 7
Status: Offline
I love this. Mass Effect is one of my all-time favorite Science Fiction games, and Space Engine is by far my favorite celestial simulator.

Right now, i currently have the Citadel orbiting Sol between Mars and Jupiter, and in the process of moving the Mass Relay to orbit Pluto between Nix and Charon. The SR1 and SR2 are docked at the Citadel, though I have to manually readjust with RCS to keep them in place, but it's all fun! smile

So far this is just amazing. ^.^
 
PontifexDate: Wednesday, 11.07.2012, 02:54 | Message # 32
Observer
Group: Newbies
United States
Messages: 1
Status: Offline
I'm really looking forward to trying this out. Any chance you can release the Alliance ships in Cerberus colors?
 
dontpanicDate: Wednesday, 11.07.2012, 05:25 | Message # 33
Space Pilot
Group: Users
United States
Messages: 113
Status: Offline
Maybe I will make Normandy 2, Fighter, and Cruiser with Cerberus colors, not sure though...
 
dontpanicDate: Friday, 13.07.2012, 00:54 | Message # 34
Space Pilot
Group: Users
United States
Messages: 113
Status: Offline
Just a little screenshot I made with Space Engine and edited with Photoshop. Thought it looks cool.



Oh, and I am working on an update to add more ships and fix some bugs, so stay tuned. cool

Attachments: 5357919.jpg(548Kb)
 
dontpanicDate: Wednesday, 18.07.2012, 17:26 | Message # 35
Space Pilot
Group: Users
United States
Messages: 113
Status: Offline
Update 2 is here! I've included 4 Cerberus ships, as well as the Reaper Destroyer and Harbinger (All of the reapers are available in 2 positions: flight and attack)
 
dontpanicDate: Sunday, 29.07.2012, 18:09 | Message # 36
Space Pilot
Group: Users
United States
Messages: 113
Status: Offline
OK, I am enlisting in the army, and am leaving first thing tomorrow morning (I will still try to visit from time to time, if I get the chance).
So, goodbye to everyone, and good luck to SpaceEngineer in developing Space Engine! smile

P.S. I would like to apologize before DoctorOfSpace for not being able to complete the Star Trek mod I promised.
 
DoctorOfSpaceDate: Sunday, 29.07.2012, 20:20 | Message # 37
Galaxy Architect
Group: Global Moderators
Pirate
Messages: 3600
Status: Offline
Quote (dontpanic)
P.S. I would like to apologize before DoctorOfSpace for not being able to complete the Star Trek mod I promised.


If you send what you got my way I may be able to finish it. wink





Intel Core i7-5820K 4.2GHz 6-Core Processor
G.Skill Ripjaws V Series 32GB (4 x 8GB) DDR4-2400 Memory
EVGA GTX 980 Ti SC 6GB
 
kaiDate: Tuesday, 31.07.2012, 15:03 | Message # 38
Observer
Group: Newbies
United Kingdom
Messages: 1
Status: Offline
do i have permission to use the ship models for a personal mod it wont be for any commercial use just for me ?
 
SteejDate: Saturday, 20.10.2012, 13:22 | Message # 39
Observer
Group: Newbies
United Kingdom
Messages: 1
Status: Offline
Oh My God!

How have i not known about this thing before now!

I am so onboard with this.
I cant code, i cant make models but i probably know all there is to know about MassEffect.

Does Space Engine allow you to create and place planets?
 
HarbingerDawnDate: Saturday, 20.10.2012, 18:03 | Message # 40
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8714
Status: Offline
Hello Steej, and welcome to the forum. Please take a moment to read the forum rules.

Yes, you can add planets (and stars, nebulae, galaxies, etc.) to the program. There are several sticky threads in the Mods and Addons section of the forum (same section as this thread) detailing how to do this.





All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM
 
N7MitchDate: Saturday, 22.03.2014, 00:21 | Message # 41
Observer
Group: Newbies
United Kingdom
Messages: 3
Status: Offline
Firstly, hello all. Just getting to grips with the new game. Tried to install a Mass Effect ships pack and I can't seem to make it work. I did what it said in the instructions, 'put the data file in the main SE folder' a bit vague but I guess that means the folder where everything else is. Am I supposed to enable the addon or something?

Thanks.
 
DoctorOfSpaceDate: Saturday, 22.03.2014, 00:53 | Message # 42
Galaxy Architect
Group: Global Moderators
Pirate
Messages: 3600
Status: Offline
Are you trying to use them on 0.9.7.1?

If you are then they won't work for obvious reasons.

Also as of right now there is no "enable addons" you simply get a mod that works for 971 and then open the ship menu and build it.





Intel Core i7-5820K 4.2GHz 6-Core Processor
G.Skill Ripjaws V Series 32GB (4 x 8GB) DDR4-2400 Memory
EVGA GTX 980 Ti SC 6GB
 
RockoRocksDate: Saturday, 22.03.2014, 10:57 | Message # 43
World Builder
Group: Users
Belgium
Messages: 673
Status: Offline
Does anyone know where he got these 3D models from? If so then Perhaps I could port them to 0.97.1
Ignore that, I found the source





I will be inactive on this forum for the time being. Might come back eventually

AMD AR-3305M APU w/ Radeon HD 1.90 GHz 6,00 GB RAM


Edited by RockoRocks - Saturday, 22.03.2014, 11:08
 
RockoRocksDate: Saturday, 22.03.2014, 11:09 | Message # 44
World Builder
Group: Users
Belgium
Messages: 673
Status: Offline
N7Mitch, the spaceships you werer trying to install were made for 0.96 and unless you are using that version they will not work. What version are you using?

Also, I will be porting this ship pack to 0.9.7.1 soon





I will be inactive on this forum for the time being. Might come back eventually

AMD AR-3305M APU w/ Radeon HD 1.90 GHz 6,00 GB RAM
 
HarbingerDawnDate: Saturday, 22.03.2014, 11:28 | Message # 45
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8714
Status: Offline
Quote RockoRocks ()
I found the source

I'm pretty sure the source was the games.





All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM
 
Forum » SpaceEngine » Mods and Addons » Mass Effect Ship Pack MOD - Update 2 (Mass Effect Ship Pack MOD - Update 2)
Page 3 of 4«1234»
Search: