RUS New site

Advanced search

[ New messages · Forum rules · Members ]
Page 1 of 11
Forum » SpaceEngine » Mods and Addons » Kamino Star System (My first star system)
Kamino Star System
WarstormDate: Thursday, 03.05.2012, 17:42 | Message # 1
Observer
Group: Newbies
Canada
Messages: 9
Status: Offline
This is a star system that i created for fun , to familiarise with the Space engine coding .

It's had 23 objects and 5 earth sized terra with lifes

Here are some screenshot of the system (by the way , i know some planet are irrealist because there are to close to there parent planet and tidal force should break there crust and create massive tidal wave in there ocean , but this is just a test biggrin









You can download it here : https://rapidshare.com/files/3299617383/Kamino.sc
 
DoctorDukeDate: Friday, 04.05.2012, 20:14 | Message # 2
Space Tourist
Group: Users
Netherlands
Messages: 31
Status: Offline
It doesn't seem te have a star included. It chrashes every time I select one of the planets from the search menu.
 
TalynDate: Friday, 04.05.2012, 21:50 | Message # 3
Explorer
Group: Users
Portugal
Messages: 207
Status: Offline
At first glance there seems to be something wrong with your script after the planet "Ujjgo".

And you should also publish the star Kamino because without it the whole system in hanging on an object that doesn't exist and SE crashes :/





PC: Intel Core2Duo E6850 @ 3.00 GHz & 4GB DDR3 @ 1333 - NVIDIA GeForce 8800 GTS with 640 MB VRAM
Laptop: Intel Core2Duo T9400 @ 2.53 GHz & 4 GB DDR @ 1066 - NVIDIA GeForce 9600M GT


Edited by Talyn - Friday, 04.05.2012, 21:50
 
WarstormDate: Saturday, 05.05.2012, 13:56 | Message # 4
Observer
Group: Newbies
Canada
Messages: 9
Status: Offline
Soory , my mistake , i forgot to upload the Fictional.Sc wacko

Here it is : https://rapidshare.com/files/1997353539/Fictional.sc

And for Ujjgo , it's work fine for me .
 
TalynDate: Saturday, 05.05.2012, 17:30 | Message # 5
Explorer
Group: Users
Portugal
Messages: 207
Status: Offline
Quote (Warstorm)
And for Ujjgo , it's work fine for me .

Yes but there is some code that does not belong to any body there wink

Sometimes that hapens when I use copy/paste but I've found that if I use Notepad++ with the language set to C or C++ it helps a LOT in spotting this kind of mistakes wink
It even helps with long scripts because you can 'collapse' the code and only see 3 lines per object. Saves a LOT of scrolling smile





PC: Intel Core2Duo E6850 @ 3.00 GHz & 4GB DDR3 @ 1333 - NVIDIA GeForce 8800 GTS with 640 MB VRAM
Laptop: Intel Core2Duo T9400 @ 2.53 GHz & 4 GB DDR @ 1066 - NVIDIA GeForce 9600M GT
 
Forum » SpaceEngine » Mods and Addons » Kamino Star System (My first star system)
Page 1 of 11
Search: