RUS New site

Advanced search

[ New messages · Forum rules · Members ]
Page 1 of 41234»
Forum » SpaceEngine » Mods and Addons » Modification of the mountains
Modification of the mountains
KludDate: Tuesday, 05.01.2016, 17:43 | Message # 1
Astronaut
Group: Users
Russian Federation
Messages: 72
Status: Offline
When I try to modify the mountains, get this:





Mountains 0.980_v1 Put .pak file into "addon" folder.

Attachments: 4871255.jpg(171Kb) · 9639058.jpg(154Kb)


Edited by Klud - Thursday, 03.11.2016, 22:01
 
AlekDate: Tuesday, 05.01.2016, 19:00 | Message # 2
Pioneer
Group: Users
United States
Messages: 321
Status: Offline
Woah o.o That looks almost too real to be Space-Engine-made...too bad I can't use SE currently besides 0.9.7.2 cry




Living among the stars, I find my way. I grow in strength through knowledge of the space I occupy, until I become the ruler of my own interstellar empire of sorts. Though The world was made for the day, I was made for the night, and thus, the universe itself is within my destiny.
 
Thomas988Date: Tuesday, 05.01.2016, 20:16 | Message # 3
Space Pilot
Group: Users
United States
Messages: 125
Status: Offline
WHAT

Nice work! biggrin





All you need in life are space games and typhlosions.

Edited by Thomas988 - Tuesday, 05.01.2016, 20:16
 
Brett001Date: Tuesday, 05.01.2016, 21:19 | Message # 4
Space Pilot
Group: Users
Hungary
Messages: 84
Status: Offline
Whoa! smile Fantastic work Klud!
 
parameciumkidDate: Wednesday, 06.01.2016, 03:52 | Message # 5
Explorer
Group: Users
United States
Messages: 277
Status: Offline
I have a hunch that, like some of your previous mods, this will become stock in the near future, so I'll just wait until then. Looks great though, seriously!




Intel HD Graphics 4000 ;P
 
WatsisnameDate: Wednesday, 06.01.2016, 04:23 | Message # 6
Galaxy Architect
Group: Global Moderators
United States
Messages: 2611
Status: Offline
Oh yes, there is gold in them there hills! cool Great mod!




 
DoctorOfSpaceDate: Wednesday, 06.01.2016, 04:25 | Message # 7
Galaxy Architect
Group: Global Moderators
Pirate
Messages: 3600
Status: Offline
Very nice shader as always Klud.




Intel Core i7-5820K 4.2GHz 6-Core Processor
G.Skill Ripjaws V Series 32GB (4 x 8GB) DDR4-2400 Memory
EVGA GTX 980 Ti SC 6GB
 
PhoenixDate: Wednesday, 06.01.2016, 04:59 | Message # 8
Explorer
Group: Users
United States
Messages: 242
Status: Offline
Wow! Off to try this out.
 
PlutonianEmpireDate: Wednesday, 06.01.2016, 19:15 | Message # 9
Pioneer
Group: Users
United States
Messages: 475
Status: Offline
I was trying out the new shaders, and they look awesome ! smile




Specs: Dell Inspiron 5547 (Laptop); 8 gigabytes of RAM; Processor: Intel® Core™ i5-4210U CPU @ 1.70GHz (4 CPUs), ~2.4GHz; Operating System: Windows 7 Home Premium 64-bit; Graphics: Intel® HD Graphics 4400 (That's all there is :( )
 
kham132Date: Thursday, 07.01.2016, 04:47 | Message # 10
Space Pilot
Group: Users
United States
Messages: 114
Status: Offline
I downloaded your mod in 0.9.7.4, but SE started crashing (not your fault, it crashes often).
But, it started crashing more often than usual when go close to a planet's surface (again, excepted when downloading a shader mod).
Once I tried re-opening, it kept getting this. I tried deleting and reinstalling SE and using 0.9.7.2 (w/o mod), but it still showed.

I don't know what the problem is, but if you guys need more information, let me know.





"Fancy and inspirational quote."
- Famous Person


Edited by kham132 - Thursday, 07.01.2016, 04:48
 
JackDoleDate: Thursday, 07.01.2016, 09:46 | Message # 11
Star Engineer
Group: Local Moderators
Germany
Messages: 1737
Status: Offline
kham132,

If possible, always attach the se.log from the "Spaceengine\system" directory.

Quote Klud ()
It tested in 0.974 patch 8.

You can not use it with 0.972.

Do not forget to delete the cache directory.





Don't forget to look here.

 
CanapinDate: Thursday, 07.01.2016, 15:39 | Message # 12
Astronaut
Group: Users
France
Messages: 52
Status: Offline
I also have a lot of crashes with this mod.
 
kham132Date: Friday, 08.01.2016, 01:04 | Message # 13
Space Pilot
Group: Users
United States
Messages: 114
Status: Offline
EDIT - I FIXED IT DONT WORRY
I just needed to shut off my computer a couple of times XD
It's all good now.





"Fancy and inspirational quote."
- Famous Person


Edited by kham132 - Friday, 08.01.2016, 03:01
 
Bells_TheoremDate: Friday, 08.01.2016, 18:22 | Message # 14
Explorer
Group: Users
United States
Messages: 188
Status: Offline
Very natural looking mod. Works great with Rodrigo's
 
KludDate: Friday, 08.01.2016, 22:26 | Message # 15
Astronaut
Group: Users
Russian Federation
Messages: 72
Status: Offline
Quote Canapin ()
I also have a lot of crashes with this mod.


Perhaps insufficient performance, because the geometry can be greater than with conventional mountain, but it's hard to say. On my "average" system is very stable.


Edited by Klud - Friday, 08.01.2016, 22:38
 
Forum » SpaceEngine » Mods and Addons » Modification of the mountains
Page 1 of 41234»
Search: