Русский New site

Advanced search

[ New messages · Forum rules · Members ]
Page 4 of 5«12345»
Forum » SpaceEngine » Mods and Addons » Ettore Bilbo's Hangar
Ettore Bilbo's Hangar
Oatmeal_SpigeonDate: Saturday, 14.05.2016, 05:11 | Message # 46
Space Tourist
Group: Users
New Zealand
Messages: 39
Status: Offline
It does. I was just asking Ettore_bilbo if he's working on anything at the moment.




"I am neither Oatmeal Spigeon Nor Oatmeal Spigeon Nor."

Edited by Oatmeal_Spigeon - Saturday, 14.05.2016, 05:20
 
fuubDate: Thursday, 09.06.2016, 17:39 | Message # 47
Observer
Group: Newbies
Portugal
Messages: 7
Status: Offline
a readme would be nice... where do you put the files?

I've downloaded the shuttle liberty into addons folder and doesnt appear in game....
 
Ettore_bilboDate: Thursday, 09.06.2016, 21:18 | Message # 48
Space Pilot
Group: Users
Italy
Messages: 93
Status: Offline
Quote fuub ()
I've downloaded the shuttle liberty into addons folder and doesnt appear in game....


Shuttle liberty is not updated for RC2... for the other mods simply put the pak file under addons folder...
 
JackDoleDate: Friday, 10.06.2016, 10:11 | Message # 49
Star Engineer
Group: Local Moderators
Germany
Messages: 1735
Status: Online
Quote fuub ()
I've downloaded the shuttle liberty into addons folder and doesnt appear in game....

If you have followed my tips here and here, it should actually work.

If you have unpacked the archive 'UTC pack1.rar' in the 'addons' folder, you've probably in 'addons\models' and in 'addons\textures' one folder named 'spacecraft' and one folder with the name 'spacecrafts'.

Move the contents of 'spacecrafts' into 'spacecraft'!

If you do not have the folder with the name 'spacecraft' in 'addons\models' and in 'addons\textures', rename the folders 'spacecrafts' to 'spacecraft'.



That the spaceship is not working properly. is another matter.



The folder structure must look something like this if you have installed the shuttle.


Attachments: 7999347.jpg(155Kb) · 5138990.jpg(116Kb)





Don't forget to look here.



Edited by JackDole - Friday, 10.06.2016, 10:24
 
fuubDate: Friday, 10.06.2016, 19:18 | Message # 50
Observer
Group: Newbies
Portugal
Messages: 7
Status: Offline
THANK YOU JackDole, it worked!

I was almost going insane :D

@Ettore_bilbo thanks for these great mods of yours!

But what do you mean it is not updated to RC2 ? Does it have bugs?

Also can I make a suggestion of replace the yellow texture roof in cockpit view with transparent windows?
 
MosfetDate: Friday, 10.06.2016, 20:06 | Message # 51
World Builder
Group: Users
Italy
Messages: 719
Status: Offline
Quote fuub ()
But what do you mean it is not updated to RC2 ? Does it have bugs?

Since it was not working in RC2, you should see why he said that...





"Time is illusion. Lunchtime doubly so."
Douglas N. Adams
My mods
Asus x555ub: cpu i5-6200u - ram 4gb - gpu nvidia geforce 940m 2gb vram
 
Ettore_bilboDate: Friday, 24.06.2016, 11:36 | Message # 52
Space Pilot
Group: Users
Italy
Messages: 93
Status: Offline
Quote Mosfet ()
Since it was not working in RC2, you should see why he said that...


:-D

I'm sorry not to be able to devote much time to this thread ... I would like to do many things, but the real life and the real work do not leave much time available...


Edited by Ettore_bilbo - Friday, 24.06.2016, 11:37
 
Ettore_bilboDate: Sunday, 04.09.2016, 18:52 | Message # 53
Space Pilot
Group: Users
Italy
Messages: 93
Status: Offline
_________________________________________________________________________________________
Dome Cities __updated for 0.98__




Download Here

_________________________________________________________________________________________
 
ProteusDate: Sunday, 04.09.2016, 20:04 | Message # 54
Explorer
Group: Users
United States
Messages: 172
Status: Offline
Does this structure stay in place as the planet is turning? There is someone on youtube who tried to use the ship creator to make colony buildings and planted them into the ground of a planet, and at the end he revealed that as the planet turns, the ships (buildings) do not stay oriented with it.






Edited by Proteus - Sunday, 04.09.2016, 20:04
 
Ettore_bilboDate: Sunday, 04.09.2016, 21:52 | Message # 55
Space Pilot
Group: Users
Italy
Messages: 93
Status: Offline
If you select the Horizon button the structure remain oriented (sometimes, and sometimes not :-) )... you can also go in debug mode and select force orbit for better results...
However, SpaceEngine still does not support any specific functionality for land facilities, this is just an attempt, good to make screenshots, but not practical if you want some kind of gameplay...

 
quarior14Date: Monday, 05.09.2016, 17:35 | Message # 56
World Builder
Group: Users
Pirate
Messages: 643
Status: Offline
Ettore_bilbo, beautiful and good work !






Maybe one day, we could place the city without problems, see procedural...

Attachments: 1329750.jpg(118Kb) · 2059026.jpg(244Kb) · 7078415.jpg(156Kb)





Quarior

Edited by quarior14 - Monday, 05.09.2016, 17:40
 
Ettore_bilboDate: Sunday, 11.09.2016, 17:28 | Message # 57
Space Pilot
Group: Users
Italy
Messages: 93
Status: Offline
_________________________________________________________________________________________
EVE online mod __updated for 0.98__

PACK 01 - CARRIERS




Download Here


All models and textures are Copyright © CCP games
 
ProteusDate: Sunday, 11.09.2016, 20:01 | Message # 58
Explorer
Group: Users
United States
Messages: 172
Status: Offline
Quote Ettore_bilbo ()
EVE online mod __updated for 0.98__

PACK 01 - CARRIERS


Ettore, my friend, you win the interwebz today! Thank you!!








Edited by Proteus - Sunday, 11.09.2016, 20:12
 
Ettore_bilboDate: Monday, 12.09.2016, 10:44 | Message # 59
Space Pilot
Group: Users
Italy
Messages: 93
Status: Offline
ah ah ah... and there are many ships to import yet, proteus :-)
 
Ettore_bilboDate: Sunday, 18.09.2016, 18:38 | Message # 60
Space Pilot
Group: Users
Italy
Messages: 93
Status: Offline
I'm working on EVE stations... they are really big!!!



Attachments: 1830211.jpg(349Kb) · 5065882.jpg(258Kb)
 
Forum » SpaceEngine » Mods and Addons » Ettore Bilbo's Hangar
Page 4 of 5«12345»
Search: