Русский New site

Advanced search

[ New messages · Forum rules · Members ]
Page 3 of 5«12345»
Forum » SpaceEngine » Mods and Addons » Ettore Bilbo's Hangar
Ettore Bilbo's Hangar
Ettore_bilboDate: Sunday, 17.04.2016, 16:49 | Message # 31
Space Pilot
Group: Users
Italy
Messages: 93
Status: Offline
- updated modular station to RC2
- added one extra modular station, 2 new big stations and massive ring with 3D surface.



 
quarior14Date: Sunday, 17.04.2016, 17:16 | Message # 32
World Builder
Group: Users
Pirate
Messages: 642
Status: Offline
Magnificent ships and I like the ring with 3d surface.




Quarior
 
ProteusDate: Sunday, 17.04.2016, 18:53 | Message # 33
Explorer
Group: Users
United States
Messages: 172
Status: Offline
I'm currently using your Danubio class in a system. I'm not sure if its just that I haven't yet mastered navigating ships yet (I have no problems with the SS Science getting around at all), but I don't seem to be able to gain any control over it trajectory. It's as if there are no directional engines, and it is consistently accelerating regardless of where I point it and what engines I use to try to slow it down. I would like to be able to take the SS Science and rendezvous with it, but since it is always accelerating, there is no real way to. The same happens with the Niagara Cass as well.

Edit: I was able to create an orbit and through my cfg, make it static, and this helped to be able to rendezvous fine with it.







Edited by Proteus - Sunday, 17.04.2016, 19:32
 
Ettore_bilboDate: Sunday, 17.04.2016, 20:55 | Message # 34
Space Pilot
Group: Users
Italy
Messages: 93
Status: Offline
Quote Proteus ()
I was able to create an orbit and through my cfg, make it static


through cfg? how?

however, usually to put into orbit the stations I use the cheats, unlimited acceleration, in this way it just takes a few seconds :-)
 
MosfetDate: Sunday, 17.04.2016, 21:00 | Message # 35
World Builder
Group: Users
Italy
Messages: 718
Status: Offline
Bad, very bad tongue




"Time is illusion. Lunchtime doubly so."
Douglas N. Adams
My mods
Asus x555ub: cpu i5-6200u - ram 4gb - gpu nvidia geforce 940m 2gb vram
 
ProteusDate: Sunday, 17.04.2016, 21:36 | Message # 36
Explorer
Group: Users
United States
Messages: 172
Status: Offline
Quote Mosfet ()
through cfg? how?


1. Spawn station
2. Position it to develop a clear orbit around the planet its near
3. Close SE, open C:\SpaceEngine\SpaceEngine 0.974\config\spacecraft.cfg
4. Go down to the "orbit" section of the spawned station and change
RefPlane "Equator"
to
RefPlane "Static"
5. Open SE back up, and see its orbit turned purple. It is now static and will not change.





 
Ettore_bilboDate: Sunday, 17.04.2016, 22:08 | Message # 37
Space Pilot
Group: Users
Italy
Messages: 93
Status: Offline
ahhh, spacecraft.cfg!
I understood the cfg file in model directory :-)
 
Oatmeal_SpigeonDate: Tuesday, 19.04.2016, 05:15 | Message # 38
Space Tourist
Group: Users
New Zealand
Messages: 39
Status: Offline
Will more types of houses/buildings be added to the Danubio and Niagara at some point?
Could docking ports be added?
And will ground-based habitats be added?





"I am neither Oatmeal Spigeon Nor Oatmeal Spigeon Nor."

Edited by Oatmeal_Spigeon - Tuesday, 19.04.2016, 05:47
 
Oatmeal_SpigeonDate: Monday, 25.04.2016, 23:46 | Message # 39
Space Tourist
Group: Users
New Zealand
Messages: 39
Status: Offline
Would it be possible to add one of these?
https://www.youtube.com/watch?v=swMAjaQ5AsQ





"I am neither Oatmeal Spigeon Nor Oatmeal Spigeon Nor."
 
Ettore_bilboDate: Tuesday, 26.04.2016, 13:45 | Message # 40
Space Pilot
Group: Users
Italy
Messages: 93
Status: Offline
Quote Oatmeal_Spigeon ()
Would it be possible to add one of these?
https://www.youtube.com/watch?v=swMAjaQ5AsQ


well... when SpaceEngineer will finish his job maybe (with a lot of modelling work)... SE now don't support any form of self illumination of models.

anyway, i'm working on some surface installations... SE it is not yet ready for it, but with the new function "hold altitude" begins to be possible to dock on the surface of a planet

be patient... i'm a psychologist, not a modeler :-D
 
Player1Date: Saturday, 30.04.2016, 04:47 | Message # 41
Astronaut
Group: Users
Mexico
Messages: 48
Status: Offline
A texture is "missing". I realized for the first time when I was docking. Then I checked the console and...




I'm using SE 0.972 RC2

Attachments: 7942097.jpg(268Kb) · 5660837.jpg(216Kb)





"We used to look up at the sky and wonder at our place in the stars, now we just look down and worry about our place in the dirt"
-Joseph Cooper, "Interstellar"
 
Ettore_bilboDate: Sunday, 01.05.2016, 10:31 | Message # 42
Space Pilot
Group: Users
Italy
Messages: 93
Status: Offline
Quote Player1 ()
A texture is "missing"


Hi Player1, Mantis has no texture (only colored materials)... this addons was for 0.974 patch 7, in RC2 i think the old .cfg files could create some problems... in this case SE don't recognize a material, but looking at the picture you linked the model seems ok.

I have to reimport this models in order to create a proper addons for RC2
 
Player1Date: Monday, 02.05.2016, 22:25 | Message # 43
Astronaut
Group: Users
Mexico
Messages: 48
Status: Offline
Ettore_bilbo, there was some parts of the spaceship floating, so I supposed it could be something wrong with the materials, and the console says that there's a material that doesn't exist; I checked the texture scripts and material "plane" doesn't exist.

And the cockpit view looks like this at 0.974 RC2...

Attachments: 8158697.jpg(273Kb)





"We used to look up at the sky and wonder at our place in the stars, now we just look down and worry about our place in the dirt"
-Joseph Cooper, "Interstellar"


Edited by Player1 - Monday, 02.05.2016, 22:25
 
Oatmeal_SpigeonDate: Friday, 13.05.2016, 05:21 | Message # 44
Space Tourist
Group: Users
New Zealand
Messages: 39
Status: Offline
Serious question:
What's new pussycat?
https://www.youtube.com/watch?v=5I3g68WJ_Lg





"I am neither Oatmeal Spigeon Nor Oatmeal Spigeon Nor."

Edited by Oatmeal_Spigeon - Friday, 13.05.2016, 05:21
 
HarbingerDawnDate: Friday, 13.05.2016, 05:38 | Message # 45
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8711
Status: Offline
Quote Oatmeal_Spigeon ()
Serious question:
What's new pussycat?

Is that in any way relevant to this thread?





All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM
 
Forum » SpaceEngine » Mods and Addons » Ettore Bilbo's Hangar
Page 3 of 5«12345»
Search: