RUS New site

Advanced search

[ New messages · Forum rules · Members ]
Page 1 of 11
Forum » SpaceEngine » Mods and Addons » City Lights
City Lights
sinsforealDate: Sunday, 08.03.2015, 15:15 | Message # 1
Space Pilot
Group: Users
United States
Messages: 129
Status: Offline
I know that this will be added in a future version but is there a good way to make city light textures now?




"Man once looked up at the stars and wondered, Now all we do is look at our hands and hesitate"
 
DoctorOfSpaceDate: Sunday, 08.03.2015, 15:28 | Message # 2
Galaxy Architect
Group: Global Moderators
Pirate
Messages: 3600
Status: Offline
Take a high resolution version of Earth lights, cut and paste sections in layers overlayed on the planet map you want to add them to, and when you finish make the background black and cubemap it like any other planet texture.

I did this for my colonized solar system addon which is available in my mod thread.

http://en.spaceengine.org/forum/17-2616-1





Intel Core i7-5820K 4.2GHz 6-Core Processor
G.Skill Ripjaws V Series 32GB (4 x 8GB) DDR4-2400 Memory
EVGA GTX 980 Ti SC 6GB
 
JohnVVDate: Thursday, 09.04.2015, 00:54 | Message # 3
Space Tourist
Group: Users
United States
Messages: 36
Status: Offline
if you need the current ( well july of 2013)
i have a 65535x32768 pixel map on my google drive
-- this IS BIG so be warned

NE.64k.EarthLights.ppm.zip
https://drive.google.com/file....sharing

NW.64k.EarthLights.ppm.zip
https://drive.google.com/file....sharing

SE.64k.EarthLights.ppm.zip
https://drive.google.com/file....sharing

SW.64k.EarthLights.ppm.zip
https://drive.google.com/file....sharing
 
JadestarDate: Saturday, 11.04.2015, 06:17 | Message # 4
Astronaut
Group: Users
United States
Messages: 70
Status: Offline
Quote sinsforeal ()
I know that this will be added in a future version but is there a good way to make city light textures now?


Using the method Doctor of Space suggested above I did this:

 
SlamminKhanDate: Friday, 09.10.2015, 14:37 | Message # 5
Observer
Group: Users
United States
Messages: 12
Status: Offline
Quote
Using the method Doctor of Space suggested above I did this:


Not bad! I actually thought I had to make each part individually instead of cubemap :P
 
Forum » SpaceEngine » Mods and Addons » City Lights
Page 1 of 11
Search: