RUS New site

Advanced search

[ New messages · Forum rules · Members ]
Page 7 of 7«12567
Forum » SpaceEngine » Mods and Addons » MOD - Creating a star 0.980 (How to make your own stars)
MOD - Creating a star 0.980
MosfetDate: Sunday, 04.09.2016, 23:57 | Message # 91
World Builder
Group: Users
Italy
Messages: 731
Status: Offline
universe.cfg doesn't exist anymore in 0.9.8.0.
Scripts and addon packs are loaded automatically when placed under /addons folders or /data folders.





"Time is illusion. Lunchtime doubly so."
Douglas N. Adams
My mods
Asus x555ub: cpu i5-6200u - ram 4gb - gpu nvidia geforce 940m 2gb vram
 
SpaceEngineerDate: Monday, 12.09.2016, 14:34 | Message # 92
Author of Space Engine
Group: Administrators
Russian Federation
Messages: 4799
Status: Offline
The guide has been updated. If you see some errors (including typos and wrong spelling), please report.




 
iTzDate: Sunday, 20.11.2016, 03:18 | Message # 93
Astronaut
Group: Users
United States
Messages: 49
Status: Offline
For Some reason whenever I try to use my star, it comes out as a brown dwarf, anyone know what I'm doing wrong?
Attachments: 8245830.sc(190Kb) · Ra.sc(0Kb)
 
MatsoftwareDate: Sunday, 20.11.2016, 09:00 | Message # 94
Space Pilot
Group: Users
Hungary
Messages: 81
Status: Offline
Quote iTz ()
anyone know what I'm doing wrong?

I think your problem is you wrote only that class is "B"[DOT] You should write a complete class of a the star like: "B4 V", "B2.3 IV", or "B1.2 V"[DOT]





My mods
If I'm not replying to a PM, my account is hacked!
 
JackDoleDate: Sunday, 20.11.2016, 13:30 | Message # 95
Star Engineer
Group: Local Moderators
Germany
Messages: 1737
Status: Offline
Quote iTz ()
For Some reason whenever I try to use my star, it comes out as a brown dwarf, anyone know what I'm doing wrong?

It's because you have a brown dwarf as a second star in your system.
This star orbits around the main star as the center.
This does not work properly with newer versions of Space Engine.
If you have two or more stars in the system, you must create a 'StarBarycenter' for these stars.

I changed your scripts accordingly.





Two of the pictures are from SE 0.971. In SE 0.980 it will look different.

Attachments: Ra-BC.sc(0Kb) · Ra-Sys.sc(230Kb) · 2069876.jpg(231Kb) · 9210393.jpg(271Kb) · 6479100.jpg(397Kb)





Don't forget to look here.



Edited by JackDole - Sunday, 20.11.2016, 13:33
 
iTzDate: Sunday, 20.11.2016, 22:24 | Message # 96
Astronaut
Group: Users
United States
Messages: 49
Status: Offline
Whoops, I forgot to change Ra from a B type to a G type. But yeah, thanks it worked :3
 
Forum » SpaceEngine » Mods and Addons » MOD - Creating a star 0.980 (How to make your own stars)
Page 7 of 7«12567
Search: