Русский New site

Advanced search

[ New messages · Forum rules · Members ]
Page 1 of 141231314»
Forum » SpaceEngine » Mods and Addons » HarbingerDawn's Modding Bazaar (Space ships, shaders, textures and more!)
HarbingerDawn's Modding Bazaar
HarbingerDawnDate: Friday, 26.12.2014, 17:25 | Message # 1
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8714
Status: Offline
This thread contains mods and addons that I've compiled for SpaceEngine. All of the items here were either created by me or processed for SpaceEngine by me. Browse and enjoy!

Note: none of these mods and addons have been updated for 0.9.8.0 yet. Do not use them with this version unless you are willing and able to do the work required to make them compatible.

Spacecraft






Shaders



Textures



Atmosphere Models



Fixes



Edited by HarbingerDawn - Sunday, 04.09.2016, 02:07
 
HarbingerDawnDate: Friday, 26.12.2014, 17:25 | Message # 2
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8714
Status: Offline
Reserved




All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM
 
DoctorOfSpaceDate: Friday, 26.12.2014, 17:25 | Message # 3
Galaxy Architect
Group: Global Moderators
Pirate
Messages: 3600
Status: Offline
The Hubble model is very nice.

In regards to the other packs, we should do more collaborations in the future.





Intel Core i7-5820K 4.2GHz 6-Core Processor
G.Skill Ripjaws V Series 32GB (4 x 8GB) DDR4-2400 Memory
EVGA GTX 980 Ti SC 6GB
 
SalvoDate: Friday, 26.12.2014, 17:25 | Message # 4
Star Engineer
Group: Local Moderators
Italy
Messages: 1400
Status: Offline
Quote (HarbingerDawn)
Hubble

Quote (HarbingerDawn)
Celestia


I searched a lot to find a good model of Hubble, and it was under my nose dry
Very nice anyway smile





The universe is not required to be in perfect harmony with human ambition.

CPU: Intel Core i7 4770 GPU: ASUS Radeon R9 270 RAM: 8 GBs

(still don't know why everyone is doing this...)


Edited by Salvo - Monday, 15.07.2013, 09:55
 
djbogDate: Friday, 26.12.2014, 17:26 | Message # 5
Observer
Group: Newbies
United Kingdom
Messages: 2
Status: Offline
I have just installed the Hubble model above which looks lovely, but it isn't orbiting the Earth as it should be. Is this a limitation of Space Engine or an error?

I use Celestia extensively at the moment in the lecturing and teaching that I do. I am currently looking at alternatives (including Space Engine) as Celestia development has entirely dried up. It is important for my purposes to have models of things like Hubble and the ISS in their proper obits, is this achievable?

Thank you for any assistance you can provide.


Edited by djbog - Thursday, 26.09.2013, 14:42
 
HarbingerDawnDate: Friday, 26.12.2014, 17:26 | Message # 6
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8714
Status: Offline
Quote (djbog)
I have just installed the Hubble model above which looks lovely, but it isn't orbiting the Earth as it should be. Is this a limitation of Space Engine or an error?

The former. Static orbits like in Celestia are not supported right now (hopefully in the next version they will be).

I share your desire for that functionality to be extended to SE, and with any luck the next version will have static orbits and everything else we could possibly want in that regard smile I also have a lot more spacecraft that I've been working on, including a very nice ISS and an updated version of this Hubble, so with the next version will come a deluge of goodies.





All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM


Edited by HarbingerDawn - Thursday, 26.09.2013, 14:59
 
RockoRocksDate: Friday, 26.12.2014, 17:26 | Message # 7
World Builder
Group: Users
Belgium
Messages: 673
Status: Offline
This is truly excellent. Please, do make more!




I will be inactive on this forum for the time being. Might come back eventually

AMD AR-3305M APU w/ Radeon HD 1.90 GHz 6,00 GB RAM
 
djbogDate: Friday, 26.12.2014, 17:26 | Message # 8
Observer
Group: Newbies
United Kingdom
Messages: 2
Status: Offline
Thank you for your response, I will keep tabs on the new releases. If static orbits are implemented I can see this working as an excellent tool for my job in educating pupils and the public about space.

I look forward to seeing your ISS model, 3D modelling is not a skill that I (or a great number of others!) possess, so I really appreciate the people that take their time to produce this fantastic content and make it available to others.

Cheers.
 
HarbingerDawnDate: Friday, 26.12.2014, 17:26 | Message # 9
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8714
Status: Offline
Updated the Hubble addon for 0.9.7.1 (it now orbits the Earth!), and also released the Spaceship of the Imagination and the first version of my Homeworld ship pack. Enjoy!




All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM
 
HarbingerDawnDate: Friday, 26.12.2014, 17:26 | Message # 10
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8714
Status: Offline
Added the NASA space shuttle.




All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM
 
rdskns4evaDate: Friday, 26.12.2014, 17:27 | Message # 11
Astronaut
Group: Users
United States
Messages: 68
Status: Offline
Quote HarbingerDawn ()
Added the NASA space shuttle.


Hey Harbinger, I', loving the mods man, they are GREAT!

I have a question about the Space Shuttle. I downloaded the mod in the folders and I can build the shuttle, but when I go to take control, I get the Heads up display but no ship. I'ts like the ship is there but the model itself isn't. I tried re-installing it but that didn't seem to work. Any advice?

Also, are there any orbiting tutorials? I'm trying to get Hubble into to orbit but it's damn near by the moon lol.





Core 17 3770k (3.5 GHz) - GTX 680 4GB (SLI), 256 GB SSD - 2 TB HDD - 16GB Corsair RAM
 
HarbingerDawnDate: Friday, 26.12.2014, 17:27 | Message # 12
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8714
Status: Offline
Quote rdskns4eva ()
Also, are there any orbiting tutorials?

All information with regards to getting Hubble placed properly in Earth orbit should be in its readme file. It's not configured to be a pilotable craft, so all you can do with it ingame (control-wise) is rotate it. If you still want to fly it places you can input the cheat code "ufo" into the console, which will enable ships to operate like in the previous versions.

Quote rdskns4eva ()
Any advice?

There's no reason why it shouldn't work. It works for me, and I asked DoctorOfSpace to download and test the ship on his computer and it works for him too, so I don't know what the issue might be.





All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM
 
OrgymeyerDate: Friday, 26.12.2014, 17:27 | Message # 13
Observer
Group: Users
Canada
Messages: 19
Status: Offline
Quote HarbingerDawn ()
you can input the cheat code "ufo" into the console, which will enable ships to operate like in the previous versions


OMG thank you so much for that! Was trying to figure out what UFO mode was all about. You just made my day! biggrin
 
HarbingerDawnDate: Friday, 26.12.2014, 17:27 | Message # 14
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8714
Status: Offline
Added the Star Wars: Imperial Ship Pack. If you want to see what it contains, its readme file is attached to this post.

Enjoy!

Attachments: readme.txt(4Kb)





All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM


Edited by HarbingerDawn - Sunday, 29.12.2013, 00:58
 
HarbingerDawnDate: Friday, 26.12.2014, 17:27 | Message # 15
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8714
Status: Offline
Hotfix for my Imperial Ship Pack; there was a typo in the .sss files which prevented the custom main engine values from working. Just extract the archive into your SE directory and overwrite the existing files.
Attachments: SW-ISP_SE_v1-01.zip(18Kb)





All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM
 
Forum » SpaceEngine » Mods and Addons » HarbingerDawn's Modding Bazaar (Space ships, shaders, textures and more!)
Page 1 of 141231314»
Search: