Русский New site

Advanced search

[ New messages · Forum rules · Members ]
Page 2 of 2«12
Forum » SpaceEngine » Mods and Addons » New Mars Atmosphere (A more realistic and visually pleasing model)
New Mars Atmosphere
form_d_kDate: Sunday, 16.02.2014, 23:01 | Message # 16
Astronaut
Group: Users
United States
Messages: 68
Status: Offline
Quote HarbingerDawn ()
I've been meaning to do this for a very long time, but it's impossible to compute atmosphere models on some newer GPUs (mine included) so I couldn't work on it.


Looks great! But I'm curious: what makes the computation impossible on newer GPUs?
 
HarbingerDawnDate: Sunday, 16.02.2014, 23:49 | Message # 17
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8711
Status: Offline
Quote form_d_k ()
what makes the computation impossible on newer GPUs

I'm no programmer, so I can't even guess. All I know is that it doesn't work. Also, I wouldn't say it's "impossible" entirely, just that it's impossible in SE at the present time. Maybe Vladimir can make it work, which would be great.





All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM
 
HoneyGlazedHamsDate: Monday, 03.03.2014, 17:02 | Message # 18
Observer
Group: Newbies
United States
Messages: 1
Status: Offline
Where does the new atmosphere script go?
 
Fireinthehole-Date: Monday, 03.03.2014, 17:09 | Message # 19
Pioneer
Group: Translators
Sweden
Messages: 365
Status: Offline
Quote HoneyGlazedHams ()
Where does the new atmosphere script go?

models/atmospheres, don't forget to make a backup of the old one.





Love Space Engine!
 
HarbingerDawnDate: Monday, 03.03.2014, 19:12 | Message # 20
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8711
Status: Offline
Quote HoneyGlazedHams ()
Where does the new atmosphere script go?

You don't need the atmosphere script, it's just there for reference or in case anyone wants to modify it.

Quote Fireinthehole ()
models/atmospheres, don't forget to make a backup of the old one.

He meant the script in the readme file, not the model.





All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM
 
giftDate: Wednesday, 09.07.2014, 22:28 | Message # 21
Space Pilot
Group: Users
United States
Messages: 108
Status: Offline
how did you made this?
 
WildOne657Date: Friday, 28.10.2016, 20:44 | Message # 22
Observer
Group: Users
Mexico
Messages: 14
Status: Offline
Awesome! Good Work!
 
RoswellDate: Saturday, 29.10.2016, 18:35 | Message # 23
Pioneer
Group: Users
Canada
Messages: 487
Status: Offline
Quote Destructor1701 ()
I had a momentary glitch - reinstalled, and all's well. But the glitch looked interesting:

UH! it's look very interesting, this glitch thinks me to chlorine atmosphere type and put to te purple colors lol
 
Forum » SpaceEngine » Mods and Addons » New Mars Atmosphere (A more realistic and visually pleasing model)
Page 2 of 2«12
Search: