Русский New site

Advanced search

[ New messages · Forum rules · Members ]
Page 4 of 18«1234561718»
Forum » SpaceEngine » Mods and Addons » Rodrigo's Terrain Mods
Rodrigo's Terrain Mods
ZatSoloDate: Friday, 13.06.2014, 19:26 | Message # 46
Space Pilot
Group: Users
Italy
Messages: 111
Status: Offline
Quote Rodrigo ()
This is fixed now. Check OP

FANTASTIC! happy
Now it works perfect and affects only the hills.

Thank you very very much!
 
Crashman1390Date: Tuesday, 17.06.2014, 03:09 | Message # 47
Explorer
Group: Users
Canada
Messages: 229
Status: Offline
Using your two fantastic mods with Salvo's procedural Earth from the quest for Earth's twin thread.

The planets oceans are a bit... well, creamy (still trying to fix that if anyone knows the code for blue water cause I do not know code for the life of me) great mod! And it makes the chemical mess of the oceans look like delicious cream of chicken soup!

Attachments: 0846231.jpg(175Kb)





[b]I was wrong, this forum still has a horrible community.[/b]
 
RodrigoDate: Thursday, 07.08.2014, 02:15 | Message # 48
Explorer
Group: Local Moderators
Brazil
Messages: 285
Status: Offline
Guys, there's an update. probably the last before 0.9.7.2, and I think it is the best to date. Please check for any bugs.
 
VoekoevakaDate: Thursday, 07.08.2014, 13:03 | Message # 49
World Builder
Group: SE team
France
Messages: 1016
Status: Offline
Quote Crashman1390 ()
The planets oceans are a bit... well, creamy

Have you tried to change OceanStyle ?





Want some music of mine ? Please go here !

 
HarbingerDawnDate: Thursday, 07.08.2014, 13:45 | Message # 50
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8711
Status: Offline
Quote Voekoevaka ()
Have you tried to change OceanStyle ?

It won't matter, this is a problem with the new water code in 0.971. Planets with textures read from the disk which have very shallow oceans when rendered procedurally (like Earth) have water that doesn't look right. Hopefully it will be fixed at a later time.

Anyway, that post was two months ago.



Rodrigo, the archive contains tg_sun_color.glsl - surely this should be tg_terra_color?





All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM


Edited by HarbingerDawn - Thursday, 07.08.2014, 13:46
 
RodrigoDate: Thursday, 07.08.2014, 16:45 | Message # 51
Explorer
Group: Local Moderators
Brazil
Messages: 285
Status: Offline
Quote HarbingerDawn ()
Rodrigo, the archive contains tg_sun_color.glsl - surely this should be tg_terra_color?


Hey Harb, nice to hear from you!

Thanks for the info. i´ll fix this when I get home

EDIT - It is now fixed


Edited by Rodrigo - Friday, 08.08.2014, 01:34
 
Donatelo200Date: Friday, 15.08.2014, 01:46 | Message # 52
Explorer
Group: Users
United States
Messages: 261
Status: Offline
Hey the ice cap terrain isn't quite aligned with the ice textures in this version.


Attachments: 6029291.jpg(259Kb)





CPU: Intel Core i7-4790K
GPU: Nvidia GTX 1080
SSD: Samsung 850 Evo 250GB
HDD: Toshiba DT01ACA200 2TB
HDD: WD Blue 1TB (2012)
RAM: Unknown 16G-D3-1600-MR 2x8GB
MBD: MSI Z97S SLI Krait Edition (MS-7922)
 
RodrigoDate: Friday, 15.08.2014, 15:51 | Message # 53
Explorer
Group: Local Moderators
Brazil
Messages: 285
Status: Offline
Quote Donatelo200 ()
Hey the ice cap terrain isn't quite aligned with the ice textures in this version.


Hmm... I reuploaded it, please check again
 
Donatelo200Date: Friday, 15.08.2014, 17:15 | Message # 54
Explorer
Group: Users
United States
Messages: 261
Status: Offline
There is still a little poking out and I turned off water to also show this strange plant line that runs the entire circumference around the ice cap.


Attachments: 2244891.jpg(264Kb)





CPU: Intel Core i7-4790K
GPU: Nvidia GTX 1080
SSD: Samsung 850 Evo 250GB
HDD: Toshiba DT01ACA200 2TB
HDD: WD Blue 1TB (2012)
RAM: Unknown 16G-D3-1600-MR 2x8GB
MBD: MSI Z97S SLI Krait Edition (MS-7922)
 
RodrigoDate: Saturday, 16.08.2014, 03:18 | Message # 55
Explorer
Group: Local Moderators
Brazil
Messages: 285
Status: Offline
hm.. are you using the default tg_terra_height file? can you send it to me so I can try to debug it?

I tried to modify it one more time, go ahead and test it, please


Edited by Rodrigo - Saturday, 16.08.2014, 03:29
 
Donatelo200Date: Saturday, 16.08.2014, 06:09 | Message # 56
Explorer
Group: Users
United States
Messages: 261
Status: Offline
Here this seemed to fix it. Making the multiplier for the ice cap in the color double what it is in the height seemed to fix the issue. I've attached the file below. (it's the tg_terra_color)
Attachments: 4708738.glsl(4Kb)





CPU: Intel Core i7-4790K
GPU: Nvidia GTX 1080
SSD: Samsung 850 Evo 250GB
HDD: Toshiba DT01ACA200 2TB
HDD: WD Blue 1TB (2012)
RAM: Unknown 16G-D3-1600-MR 2x8GB
MBD: MSI Z97S SLI Krait Edition (MS-7922)


Edited by Donatelo200 - Saturday, 16.08.2014, 06:09
 
RodrigoDate: Monday, 18.08.2014, 15:45 | Message # 57
Explorer
Group: Local Moderators
Brazil
Messages: 285
Status: Offline
Thanks for the feedback Donatelo200. I changed the file using your code
 
AubridthDate: Tuesday, 19.08.2014, 09:23 | Message # 58
Observer
Group: Newbies
Finland
Messages: 3
Status: Offline
The .rar file in the first post seems to be broken. Can't open it and it seems to be 0kb in size.
 
RodrigoDate: Tuesday, 19.08.2014, 21:25 | Message # 59
Explorer
Group: Local Moderators
Brazil
Messages: 285
Status: Offline
Sorry about that. Forum error.

It is now fixed


Edited by Rodrigo - Tuesday, 19.08.2014, 21:26
 
AubridthDate: Wednesday, 20.08.2014, 21:35 | Message # 60
Observer
Group: Newbies
Finland
Messages: 3
Status: Offline
Thank you. smile
 
Forum » SpaceEngine » Mods and Addons » Rodrigo's Terrain Mods
Page 4 of 18«1234561718»
Search: