RUS New site

Advanced search

[ New messages · Forum rules · Members ]
Page 6 of 9«12456789»
Forum » SpaceEngine » Mods and Addons » RockoRocks' ship releases
RockoRocks' ship releases
DoctorOfSpaceDate: Thursday, 28.08.2014, 23:04 | Message # 76
Galaxy Architect
Group: Global Moderators
Pirate
Messages: 3600
Status: Offline
Quote Jaqua99 ()
How do you use a ship?


You'll have to read the readme file or search the forum for this one. There is more than enough info already on how to use ships.

If ships are too complex you can disable and enable classical control schemes. open console with the ~ key and put in UFO to enable unlimited acceleration and instantly being able to stop your ship, Aero will disable aerodynamics, and Gravity will disable gravitational effects on ships.





Intel Core i7-5820K 4.2GHz 6-Core Processor
G.Skill Ripjaws V Series 32GB (4 x 8GB) DDR4-2400 Memory
EVGA GTX 980 Ti SC 6GB
 
laiodDate: Friday, 29.08.2014, 06:07 | Message # 77
Space Pilot
Group: Users
United States
Messages: 95
Status: Offline
The link for the Leviathan leads to the Harbinger.




ASUS Radeon HD 7770 2GB, Crucial Ballistix 8GB x2, AMD FX-4130 3.8GHz, 1TB 7200rpm drive
 
RockoRocksDate: Sunday, 21.09.2014, 09:26 | Message # 78
World Builder
Group: Users
Belgium
Messages: 673
Status: Offline
Quote laiod ()
The link for the Leviathan leads to the Harbinger.

I just fixed it, how did nobody notice that?

Added (21.09.2014, 08:26)
---------------------------------------------
After nearly a month or so, I have finally made another 'ship'. It's a small but nice one. smile





I will be inactive on this forum for the time being. Might come back eventually

AMD AR-3305M APU w/ Radeon HD 1.90 GHz 6,00 GB RAM


Edited by RockoRocks - Sunday, 21.09.2014, 09:27
 
Destructor1701Date: Thursday, 25.09.2014, 00:58 | Message # 79
Pioneer
Group: Users
Ireland
Messages: 531
Status: Offline
Haha! Excellent!




 
beagle22Date: Sunday, 18.01.2015, 23:21 | Message # 80
Observer
Group: Newbies
United States
Messages: 4
Status: Offline
Could you port the Babylon 5 station into Space Engine? Stevecast from the OrbitHangar has a model here:

http://orbithangar.com/searchid.php?ID=6254

It has some moving parts so I'm not sure if that makes it tricky. I personally don't care if the station doesn't rotate.

Alternatively, how do you port spacecraft from Orbiter to Space Engine? Thanks for all of your great worK!
 
DoctorOfSpaceDate: Sunday, 18.01.2015, 23:23 | Message # 81
Galaxy Architect
Group: Global Moderators
Pirate
Messages: 3600
Status: Offline
Quote beagle22 ()
Alternatively, how do you port spacecraft from Orbiter to Space Engine? Thanks for all of your great worK!


Mesh wizard to export the models as obj, import into whatever 3D editor program you use, export with proper settings as a single mesh for SE.

Fairly straight forward process.





Intel Core i7-5820K 4.2GHz 6-Core Processor
G.Skill Ripjaws V Series 32GB (4 x 8GB) DDR4-2400 Memory
EVGA GTX 980 Ti SC 6GB
 
RockoRocksDate: Monday, 19.01.2015, 16:40 | Message # 82
World Builder
Group: Users
Belgium
Messages: 673
Status: Offline
In this case that isn't even needed since this is a model from Celestia and I will simply download the original Celestia addon. Also, the textures on this model seem a bit too repetitive for me, so I might tweak those too.




I will be inactive on this forum for the time being. Might come back eventually

AMD AR-3305M APU w/ Radeon HD 1.90 GHz 6,00 GB RAM
 
beagle22Date: Tuesday, 20.01.2015, 22:57 | Message # 83
Observer
Group: Newbies
United States
Messages: 4
Status: Offline
Excellent! Thanks, RockoRocks. Looking forward to seeing the new textures!
 
DarkcloakDate: Sunday, 01.02.2015, 03:29 | Message # 84
Astronaut
Group: Users
United States
Messages: 73
Status: Offline
So, problem. O.o I am unable to make the Halo installation appear. The file structure seems to be in order. Everything seems in place in the configuration files. Not sure what the problem is, yo. *ponders* Anything that may be of assistance?
 
RockoRocksDate: Sunday, 01.02.2015, 09:35 | Message # 85
World Builder
Group: Users
Belgium
Messages: 673
Status: Offline
Quote Darkcloak ()
So, problem. O.o I am unable to make the Halo installation appear. The file structure seems to be in order. Everything seems in place in the configuration files. Not sure what the problem is, yo. *ponders* Anything that may be of assistance?

Well, first of all, does the ship appear in the list, but it's invisible when you build it, or does it simply not load at all? Also, take a look at the console, there might be missing file errors, or simply post the se.log





I will be inactive on this forum for the time being. Might come back eventually

AMD AR-3305M APU w/ Radeon HD 1.90 GHz 6,00 GB RAM
 
FrostwindDate: Monday, 02.02.2015, 17:40 | Message # 86
Observer
Group: Newbies
United States
Messages: 7
Status: Offline
Forgive my potentially stupid question.. Do some of these not work on 0.9.7.2? I only ask since a few of them work just fine, but not others.
Imperial ship pack ships are missing a few textures when built, and the leviathan is completely invisible.

Heres what the console says for an example:
ERROR: TTexture::Load(): Unsupported image format: "textures/spacecrafts/Addons/Star_Wars/Titan_cruiser.sml"
ERROR: TMesh::LoadOBJ(): Error opening the file "models/spacecrafts/Addons/EVE/Leviathan3.obj"
ERROR: TMesh::SaveScript(): Can't create the file "models/spacecrafts/Addons/EVE/Leviathan3.cfg"


Edited by Frostwind - Monday, 02.02.2015, 17:42
 
DarkcloakDate: Tuesday, 03.02.2015, 02:08 | Message # 87
Astronaut
Group: Users
United States
Messages: 73
Status: Offline
Quote Frostwind ()
ERROR: TTexture::Load(): Unsupported image format: "textures/spacecrafts/Addons/Star_Wars/Titan_cruiser.sml"
ERROR: TMesh::LoadOBJ(): Error opening the file "models/spacecrafts/Addons/EVE/Leviathan3.obj"
ERROR: TMesh::SaveScript(): Can't create the file "models/spacecrafts/Addons/EVE/Leviathan3.cfg"


So, I found that my issue with these errors was with two addon directories. I had to put the files in the one with the capital "A". I blame not realizing this the first time it happened shamelessly on my not making myself a quad espresso that morning at work. ^_^;; Thanks! Hope this clears up some stuff, yo!
 
FrostwindDate: Tuesday, 03.02.2015, 06:17 | Message # 88
Observer
Group: Newbies
United States
Messages: 7
Status: Offline
Quote Darkcloak ()
So, I found that my issue with these errors was with two addon directories. I had to put the files in the one with the capital "A". I blame not realizing this the first time it happened shamelessly on my not making myself a quad espresso that morning at work. ^_^;; Thanks! Hope this clears up some stuff, yo!


Thats.. Weird, I didn't think the folder was capitalized in the previous version, capitalizing the A in Addons worked to fix this, I was tired myself and didn't realize that in the error message either, lol. Thanks!
 
RockoRocksDate: Wednesday, 04.02.2015, 11:44 | Message # 89
World Builder
Group: Users
Belgium
Messages: 673
Status: Offline
Quote Frostwind ()
ERROR: TTexture::Load(): Unsupported image format: "textures/spacecrafts/Addons/Star_Wars/Titan_cruiser.sml"
ERROR: TMesh::LoadOBJ(): Error opening the file "models/spacecrafts/Addons/EVE/Leviathan3.obj"
ERROR: TMesh::SaveScript(): Can't create the file "models/spacecrafts/Addons/EVE/Leviathan3.cfg"

The first one is actualy because it uses a texture with the same filename as the .sml file itself, which apparantly gives you an error in 0.972. The easiest way to fix this is change the filename of the .sml file (here: Titan_cruiser.sml).

As for the second one (Leviathan), it's likely an issue with the model itself, so I will fix it now. Also, the model is actually not properly textured, too. So I will soon add a new one.





I will be inactive on this forum for the time being. Might come back eventually

AMD AR-3305M APU w/ Radeon HD 1.90 GHz 6,00 GB RAM
 
Joey_PenguinDate: Tuesday, 10.02.2015, 23:30 | Message # 90
Pioneer
Group: Users
United States
Messages: 311
Status: Offline
Could you make a Stardrifter from Noctis? Shouldn't be too hard, just being a box with a dome and a few windows happy




Careful. The PLATT Collective has spurs.
 
Forum » SpaceEngine » Mods and Addons » RockoRocks' ship releases
Page 6 of 9«12456789»
Search: