RUS New site

Advanced search

[ New messages · Forum rules · Members ]
Page 4 of 9«12345689»
Forum » SpaceEngine » Mods and Addons » RockoRocks' ship releases
RockoRocks' ship releases
DoctorOfSpaceDate: Wednesday, 21.05.2014, 05:36 | Message # 46
Galaxy Architect
Group: Global Moderators
Pirate
Messages: 3600
Status: Offline
Quote John_Crichton ()
May I make a suggestion? Would the Farscape-1 module and the Leviathan Moya from the sci-fi tv show Farscape be possible to make?


I have both of them ready for SE already, I just need to finish the emis maps. I will upload them soon but they aren't the best quality.





Intel Core i7-5820K 4.2GHz 6-Core Processor
G.Skill Ripjaws V Series 32GB (4 x 8GB) DDR4-2400 Memory
EVGA GTX 980 Ti SC 6GB
 
John_CrichtonDate: Thursday, 22.05.2014, 03:26 | Message # 47
Observer
Group: Newbies
United States
Messages: 2
Status: Offline
Quote DoctorOfSpace ()
I have both of them ready for SE already, I just need to finish the emis maps. I will upload them soon but they aren't the best quality.


Wow, thanks. I hadn't really expected anyone to be familiar with spacecraft from Farscape. I generally don't run into that many people who know what it is.
 
BetelgeuzeDate: Wednesday, 28.05.2014, 21:22 | Message # 48
Space Pilot
Group: Banned
Belgium
Messages: 118
Status: Offline
Request Betelgeuze

 
Donatelo200Date: Wednesday, 28.05.2014, 21:32 | Message # 49
Explorer
Group: Users
United States
Messages: 261
Status: Offline
HarbingerDawn has made it already. It is here.




CPU: Intel Core i7-4790K
GPU: Nvidia GTX 1080
SSD: Samsung 850 Evo 250GB
HDD: Toshiba DT01ACA200 2TB
HDD: WD Blue 1TB (2012)
RAM: Unknown 16G-D3-1600-MR 2x8GB
MBD: MSI Z97S SLI Krait Edition (MS-7922)
 
RockoRocksDate: Saturday, 07.06.2014, 20:07 | Message # 50
World Builder
Group: Users
Belgium
Messages: 673
Status: Offline
Quote Betelgeuze ()
Request Betelgeuze

The Space Shuttle has already been done by HarbinerDawn, you can download it from his thread:
HarbingerDawn's ship releases
unless you mean the space shuttle attached to its carrier rockets: it wouldn't make much sense to do it, since you cannot launch anything in SpaceEngine yet, unlike Orbiter 2010.
However, if you still really want it, I'll give it a shot.

Ninja'd!

Added (07.06.2014, 19:07)
---------------------------------------------
Added the Pioneer spaceship pack and the Eagle 5.




I will be inactive on this forum for the time being. Might come back eventually

AMD AR-3305M APU w/ Radeon HD 1.90 GHz 6,00 GB RAM


Edited by RockoRocks - Wednesday, 28.05.2014, 21:53
 
DisasterpieceDate: Saturday, 07.06.2014, 22:47 | Message # 51
World Builder
Group: Users
United States
Messages: 640
Status: Offline
Nice! Pioneer is one of my favorites, especially with the new cockpits. I will definitely download these when I get the chance.




I play teh spase engien
 
DoctorOfSpaceDate: Thursday, 12.06.2014, 07:36 | Message # 52
Galaxy Architect
Group: Global Moderators
Pirate
Messages: 3600
Status: Offline
Skylon, Dragon, if you can find it Dragon V2, and Orion nuclear propulsion craft. Most of these you can get off Orbit hangar.

I have done all of them before but never finished them or got them anywhere near release quality. You seem to be in an orbiter porting mood.





Intel Core i7-5820K 4.2GHz 6-Core Processor
G.Skill Ripjaws V Series 32GB (4 x 8GB) DDR4-2400 Memory
EVGA GTX 980 Ti SC 6GB
 
RockoRocksDate: Thursday, 12.06.2014, 18:09 | Message # 53
World Builder
Group: Users
Belgium
Messages: 673
Status: Offline
Quote DoctorOfSpace ()
Skylon, Dragon, if you can find it Dragon V2, and Orion nuclear propulsion craft. Most of these you can get off Orbit hangar.

These are some great ideas and I will do most -if not all of- them.

Also, since you've done it before, where did you get a model from for the Orion nuclear propulsion craft? Did you get it from OrbitHangar?
Oh and I plan releasing a new DreamChaser for SpaceEngine soon, with a much better model.





I will be inactive on this forum for the time being. Might come back eventually

AMD AR-3305M APU w/ Radeon HD 1.90 GHz 6,00 GB RAM


Edited by RockoRocks - Thursday, 12.06.2014, 18:26
 
DoctorOfSpaceDate: Thursday, 12.06.2014, 21:12 | Message # 54
Galaxy Architect
Group: Global Moderators
Pirate
Messages: 3600
Status: Offline
Quote RockoRocks ()
where did you get a model from for the Orion nuclear propulsion craft? Did you get it from OrbitHangar?


http://orbithangar.com/searchid.php?ID=838
http://orbithangar.com/searchid.php?ID=5147
http://orbithangar.com/searchid.php?ID=5069

This one is tricky to do.





Intel Core i7-5820K 4.2GHz 6-Core Processor
G.Skill Ripjaws V Series 32GB (4 x 8GB) DDR4-2400 Memory
EVGA GTX 980 Ti SC 6GB
 
RockoRocksDate: Sunday, 15.06.2014, 14:33 | Message # 55
World Builder
Group: Users
Belgium
Messages: 673
Status: Offline
Hi, I was working on the Dragon, and for the interior I noticed a control panel mesh, so I decided i'd use it. However, I don't know where to place it (or whether it should be used in the first place). Do you think this is good?:

Sorry for having to ask such a question here, it's just that I hate having to do everything over again.





I will be inactive on this forum for the time being. Might come back eventually

AMD AR-3305M APU w/ Radeon HD 1.90 GHz 6,00 GB RAM
 
HarbingerDawnDate: Sunday, 15.06.2014, 14:37 | Message # 56
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8714
Status: Offline
Quote RockoRocks ()
I don't know where to place it (or whether it should be used in the first place)

I say it's probably better not to use it. But if you still want to use it anyway, just go look at it in Orbiter and place it the way it was meant to be placed.





All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM
 
fancymoviesDate: Sunday, 15.06.2014, 19:09 | Message # 57
Observer
Group: Newbies
Austria
Messages: 4
Status: Offline
Is there a chance to open your files in the editor, too?
The editor produces sm-files, but cannot open them. Not even the only seconds before saved ones.
What could be wrong?
Thanx!


Edited by fancymovies - Sunday, 15.06.2014, 19:10
 
HarbingerDawnDate: Monday, 16.06.2014, 00:14 | Message # 58
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8714
Status: Offline
fancymovies, .sm is SpaceEngine's internal model file format. Only it can read it. The editor saves and loads .json files. If you are exporting from the editor, the only format that can be read by other 3D modeling programs is .obj.




All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM
 
fancymoviesDate: Monday, 16.06.2014, 18:46 | Message # 59
Observer
Group: Newbies
Austria
Messages: 4
Status: Offline
Thanx!
Does that mean, that it is impossible to make out of SMs objs?

If it is possible, please show me a thread where it is described.
 
RockoRocksDate: Monday, 16.06.2014, 20:47 | Message # 60
World Builder
Group: Users
Belgium
Messages: 673
Status: Offline
Quote fancymovies ()
Does that mean, that it is impossible to make out of SMs objs?

Yes, that is impossible, the .sm format cannot be decrypted.





I will be inactive on this forum for the time being. Might come back eventually

AMD AR-3305M APU w/ Radeon HD 1.90 GHz 6,00 GB RAM
 
Forum » SpaceEngine » Mods and Addons » RockoRocks' ship releases
Page 4 of 9«12345689»
Search: