RUS New site

Advanced search

[ New messages · Forum rules · Members ]
Page 1 of 11
Forum » SpaceEngine » Mods and Addons » KOI-500 system
KOI-500 system
TotyDate: Friday, 09.11.2012, 15:35 | Message # 1
Explorer
Group: SE team
Spain
Messages: 158
Status: Offline
I've made the recently discovered KOI-500 system. Contains one single star and five planets extremely close to it.

Info: http://www.space.com/18075-t....ic.html

Some images:



Download: http://www.mediafire.com/?a77tmmuxsdsb9b7


Edited by Toty - Wednesday, 27.03.2013, 10:07
 
Hasforjs97Date: Saturday, 10.11.2012, 12:17 | Message # 2
Space Pilot
Group: Translators
Spain
Messages: 107
Status: Offline
The second pic looks awesome! The enterprise flying over the desert... really good smile




My desktop:
Pentium G3260 @ 3.30GHz
8.0 GB DDR3
AMD Radeon HD 5570 1GB
 
Destructor1701Date: Tuesday, 20.11.2012, 14:41 | Message # 3
Pioneer
Group: Users
Ireland
Messages: 531
Status: Offline
I've installed Koi-500 twice now, and each time, I open the F3 system browser, type KOI-500, and I get a list of KOI-500b, c, d, etcetera. But there is no listing for the star. If I click goto, a message "Object not found" flashes up.

Then, if I select any of 500's planets on the list, the same message appears, and the planet disappears from the list. I really want to check out this system.





 
TotyDate: Tuesday, 20.11.2012, 19:21 | Message # 4
Explorer
Group: SE team
Spain
Messages: 158
Status: Offline
Quote (Destructor1701)
I've installed Koi-500 twice now, and each time, I open the F3 system browser, type KOI-500, and I get a list of KOI-500b, c, d, etcetera. But there is no listing for the star. If I click goto, a message "Object not found" flashes up.

Then, if I select any of 500's planets on the list, the same message appears, and the planet disappears from the list. I really want to check out this system.


Remember to add KOI-500.sc star catalog in "universe.cfg". Like this:



Edited by Toty - Tuesday, 20.11.2012, 19:22
 
PhoenixDate: Thursday, 22.11.2012, 19:00 | Message # 5
Explorer
Group: Users
United States
Messages: 242
Status: Offline
Quote (Toty)

Remember to add KOI-500.sc star catalog in "universe.cfg". Like this:


I too have tried to load this system and get the same result as Destructor1701. KOI-500 not found. Did as you instructed.
 
Destructor1701Date: Sunday, 25.11.2012, 16:02 | Message # 6
Pioneer
Group: Users
Ireland
Messages: 531
Status: Offline
That worked great, thanks! Lovely system, so densely packed.

One other bug of note - when I loaded the system, planet c had an odd flickering halo around it, about 10 times the planet's diameter. I checked in the scripts, and found that the cloud height had been set to "-90000". I set it to a more sensible figure, and all is well.







Edited by Destructor1701 - Sunday, 25.11.2012, 16:02
 
TotyDate: Sunday, 09.12.2012, 18:53 | Message # 7
Explorer
Group: SE team
Spain
Messages: 158
Status: Offline
Quote (Destructor1701)
One other bug of note - when I loaded the system, planet c had an odd flickering halo around it, about 10 times the planet's diameter. I checked in the scripts, and found that the cloud height had been set to "-90000". I set it to a more sensible figure, and all is well.


Ahh yes. I put that in so low values for hide the cloud layer inside the planet. Otherwise they were generated procedurally even without a "Cloud" layer in the .sc file. Also, putting clouds values to 0 does not remove them completely.
 
SpaceEngineerDate: Monday, 10.12.2012, 00:23 | Message # 8
Author of Space Engine
Group: Administrators
Russian Federation
Messages: 4799
Status: Offline
To disabel clouds, you must add NoClouds true to the script instead of Clouds tag.




 
TotyDate: Monday, 10.12.2012, 00:41 | Message # 9
Explorer
Group: SE team
Spain
Messages: 158
Status: Offline
Quote (SpaceEngineer)
To disabel clouds, you must add NoClouds true to the script instead of Clouds tag.


Thank for you help SpaceEngineer. I will change the script.
 
TotyDate: Wednesday, 27.03.2013, 10:21 | Message # 10
Explorer
Group: SE team
Spain
Messages: 158
Status: Offline
I updated the system, fixing a bug and slightly changing some planets.
 
Buddy_McFlurryDate: Wednesday, 27.03.2013, 22:32 | Message # 11
Space Tourist
Group: Users
Czech Republic
Messages: 26
Status: Offline
That looks nice. I'll check it out soon. And those pictures are amazing. I really like the first one with the shuttle, so epic.
 
Forum » SpaceEngine » Mods and Addons » KOI-500 system
Page 1 of 11
Search: