Русский New site

Advanced search

[ New messages · Forum rules · Members ]
Page 1 of 11
Forum » SpaceEngine » General Discussions » Black pixels in stars
Black pixels in stars
PhilDate: Sunday, 27.05.2012, 16:54 | Message # 1
Space Tourist
Group: Users
United Kingdom
Messages: 39
Status: Offline
Anyone else getting black pixels in stars in v0.951?
Also, blue main sequence stars seem to flicker in an unrealistic way from a distance (Eg. 7pc) when you're rotating.

Is this everyone, or just me and my graphic card?
 
HardtsDate: Sunday, 27.05.2012, 20:53 | Message # 2
Space Pilot
Group: Users
Denmark
Messages: 112
Status: Offline
Could be a number of things.

Do you have lens flares set on "super"?
Lens flares on 'super' setting makes stars flicker for me.

Another way a star can flicker, is if you zoom in excessively. Then you get to a point where SE changes the rendermodel, and here' be' flickering.

Try messing with the settings - ie. magnitude etc.





i5 2500k 3,3 GHz @3,6GHz
8 GB 1600 MHz DDR3
3HDD (1TB+500GB+320GB)
Gainward Gtx 460 1GB
2 monitors: Samsung 27" P2770, 22" Samsung BW226
+A sh*tload of palmtree's around my computer :)
 
HarbingerDawnDate: Monday, 28.05.2012, 01:42 | Message # 3
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8711
Status: Offline
I also heard that it could be related to motion blur. Try changing your motion blur settings and restarting the program.




All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM
 
Forum » SpaceEngine » General Discussions » Black pixels in stars
Page 1 of 11
Search: