Русский New site

Advanced search

[ New messages · Forum rules · Members ]
Page 1 of 11
Forum » SpaceEngine » General Discussions » How do I travel to a specified procedural planet or star?
How do I travel to a specified procedural planet or star?
dbaiocchiDate: Saturday, 27.09.2014, 16:45 | Message # 1
Observer
Group: Newbies
United States
Messages: 6
Status: Offline
I've noticed people posting the planets and stars they go to. However I don't clearly see a way to go there myself.

For instance, how would I travel to RS 8403-196-8-9440274-91 6-6.1 or RSC 8549-0-0-0-8552 6 ?

When I press F3 to go there, it says these objects are not found.


Edited by dbaiocchi - Saturday, 27.09.2014, 16:46
 
WatsisnameDate: Saturday, 27.09.2014, 19:19 | Message # 2
Galaxy Architect
Group: Global Moderators
United States
Messages: 2608
Status: Offline
Different versions of SpaceEngine do not always have the same generation code, so if a planet exists in one, it is not guaranteed to exist in another.




 
dbaiocchiDate: Saturday, 27.09.2014, 21:13 | Message # 3
Observer
Group: Newbies
United States
Messages: 6
Status: Offline
Quote Watsisname ()
Different versions of SpaceEngine do not always have the same generation code, so if a planet exists in one, it is not guaranteed to exist in another.


What if its in the same version of Space Engine? Is there a way to travel to these places based on the generated ids?
 
NovaSiliskoDate: Saturday, 27.09.2014, 23:21 | Message # 4
Explorer
Group: SE team
United States
Messages: 288
Status: Offline
Then you can - you just have to put the ID into the search box and hit enter. If it's typed in correctly it should select the target.
 
dbaiocchiDate: Sunday, 28.09.2014, 00:12 | Message # 5
Observer
Group: Newbies
United States
Messages: 6
Status: Offline
Ok, I see now. Thanks guys. smile
 
Forum » SpaceEngine » General Discussions » How do I travel to a specified procedural planet or star?
Page 1 of 11
Search: