Русский New site

Advanced search

[ New messages · Forum rules · Members ]
Page 1 of 11
Forum » SpaceEngine » General Discussions » I have a bit of a problem with Earth...
I have a bit of a problem with Earth...
Crown8Date: Friday, 26.04.2013, 00:36 | Message # 1
Observer
Group: Newbies
Canada
Messages: 2
Status: Offline
Whenever I go to Earth, it won't load the land. It's rather annoying, because I'd like to land on Earth and view the stars from where my house should be approximately.
 
Crashman1390Date: Friday, 26.04.2013, 01:05 | Message # 2
Explorer
Group: Users
Canada
Messages: 229
Status: Offline
You are getting the "Oceana-Earth" glitch... I't happens for everyone. (Even SpaceEngineer).

(This is the wrong thread for this, post your comment Here: http://en.spaceengine.org/forum/4-705-43 ).





[b]I was wrong, this forum still has a horrible community.[/b]

Edited by Crashman1390 - Friday, 26.04.2013, 01:07
 
Crown8Date: Wednesday, 01.05.2013, 12:06 | Message # 3
Observer
Group: Newbies
Canada
Messages: 2
Status: Offline
Thanks, Crashman!

Also, I see you're a fan of KSP.

Jebediah Kerman, Thrillmaster!
 
TimDate: Wednesday, 01.05.2013, 12:39 | Message # 4
Explorer
Group: Users
Belgium
Messages: 296
Status: Offline
Just disable atmospheres when it happens wink
 
Forum » SpaceEngine » General Discussions » I have a bit of a problem with Earth...
Page 1 of 11
Search: