RUS New site

Advanced search

[ New messages · Forum rules · Members ]
Page 99 of 423«12979899100101422423»
Forum » SpaceEngine » Space Journeys » Image Dump (Post your SpaceEngine screenshots here)
Image Dump
VoekoevakaDate: Monday, 01.04.2013, 12:44 | Message # 1471
World Builder
Group: SE team
France
Messages: 1016
Status: Offline
Quote (Joey_Penguin)
Not many who dare to venture to the surface of a star and take pics, are there?

This was already done by me a few months ago, here.





Want some music of mine ? Please go here !

 
ChesleyDate: Monday, 01.04.2013, 17:03 | Message # 1472
Observer
Group: Newbies
Netherlands
Messages: 3
Status: Offline
i've found some strange artificial looking hills on Vega 2.1 which pretty much go across the entire planet
Thought it was interesting so i'm sharing it

Attachments: 9465912.jpg(151Kb) · 7396517.jpg(252Kb) · 3909199.jpg(250Kb)


Edited by Chesley - Monday, 01.04.2013, 17:03
 
SolarisDate: Monday, 01.04.2013, 18:24 | Message # 1473
World Builder
Group: Global Moderators
France
Messages: 731
Status: Offline
Hello Chesley, these are cracks on the surface, like the ones you can found on the moon Europa.
If you don't know how to display your pictures, take a look here.
 
SalvoDate: Monday, 01.04.2013, 18:44 | Message # 1474
Star Engineer
Group: Local Moderators
Italy
Messages: 1400
Status: Offline
Quote (Chesley)
i've found some strange artificial looking hills on Vega 2.1 which pretty much go across the entire planet
Thought it was interesting so i'm sharing it


must be an easter egg.
hey, but today is 1th april! D:





The universe is not required to be in perfect harmony with human ambition.

CPU: Intel Core i7 4770 GPU: ASUS Radeon R9 270 RAM: 8 GBs

(still don't know why everyone is doing this...)
 
SolarisDate: Monday, 01.04.2013, 19:14 | Message # 1475
World Builder
Group: Global Moderators
France
Messages: 731
Status: Offline
I took these screenshots 6-8 months ago, it's gonna be hard to provide RS codes :/ sorry for that.



















 
chromatic9Date: Monday, 01.04.2013, 19:20 | Message # 1476
Explorer
Group: Users
United Kingdom
Messages: 166
Status: Offline
Amazing screens Solaris

I tried the spaceships a while back but after a few minutes I seem to lose control, keys stop working and not sure what I've done to mess it up.

edit: would prefer some thumbnails for the pics, some are 5k wide and mess up the page alignment





i7 930 3.8GHz, GTX 970, 6GB DDR3
flickr


Edited by chromatic9 - Monday, 01.04.2013, 20:39
 
borek555Date: Monday, 01.04.2013, 19:43 | Message # 1477
Space Tourist
Group: Users
Poland
Messages: 31
Status: Offline
Salvo Well, that's not smile I've already seen some of them.

Edited by borek555 - Monday, 01.04.2013, 19:45
 
HarbingerDawnDate: Monday, 01.04.2013, 22:13 | Message # 1478
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8714
Status: Offline
Quote (chromatic9)
edit: would prefer some thumbnails for the pics, some are 5k wide and mess up the page alignment

They don't mess it up for me; the forum automatically scales images to 720 pixels wide if they're too large. But yes smaller versions would be nice because this page took forever to load wacko

Also, wonderful screens Solaris!





All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM
 
neutronium76Date: Monday, 01.04.2013, 22:42 | Message # 1479
World Builder
Group: Users
Greece
Messages: 718
Status: Offline
Great pics Chromatic! I'd definitely include yours in my vote!
Solaris well I am speechless as usual surprised
Here is some of my latest:










PC1:Core i7 970@3.34GHz, 6 cores/12 threads, 12GB DDR3 RAM@1.34GHz, 2x(SLI) GTX-580 GPUs 3GB VRAM(GDDR5)@1GHz, OS:Win7x64SP1
PC2:Core2Quad X9770@3.2GHz, 2 cores/4 threads 4GB DDR2 RAM@1GHz, GTX-285 GPU 1GB VRAM(DDR3)@1.24GHz, OS:WinVistax64SP2


Edited by neutronium76 - Monday, 01.04.2013, 22:46
 
chromatic9Date: Tuesday, 02.04.2013, 05:06 | Message # 1480
Explorer
Group: Users
United Kingdom
Messages: 166
Status: Offline
Quote (HarbingerDawn)
They don't mess it up for me; the forum automatically scales images to 720 pixels wide if they're too large. But yes smaller versions would be nice because this page took forever to load


Not so with IE. I checked with firefox and indeed it does scale like you say. Not sure if I have to mess around with settings on IE, each pic is displayed in full size.





i7 930 3.8GHz, GTX 970, 6GB DDR3
flickr
 
HarbingerDawnDate: Tuesday, 02.04.2013, 05:28 | Message # 1481
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8714
Status: Offline
Quote (chromatic9)
I checked with firefox and indeed it does scale like you say. Not sure if I have to mess around with settings on IE, each pic is displayed in full size.

I can also vouch for Opera scaling things correctly, so this is most likely yet another case of IE being a horrible horrible browser.

Pretty much everything I have to say about that is expressed here (or elsewhere in the thread).





All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM
 
AlessiaCristalloooDate: Tuesday, 02.04.2013, 12:22 | Message # 1482
Astronaut
Group: Users
Italy
Messages: 44
Status: Offline
neutronium76, how can I have galaxy dust like that? :DDDDD
 
ScarfacetfsDate: Tuesday, 02.04.2013, 13:03 | Message # 1483
Space Tourist
Group: Users
United Kingdom
Messages: 31
Status: Offline


Attachments: 2606730.jpg(202Kb) · 6341727.jpg(300Kb)


Edited by Scarfacetfs - Tuesday, 02.04.2013, 13:03
 
chromatic9Date: Tuesday, 02.04.2013, 17:41 | Message # 1484
Explorer
Group: Users
United Kingdom
Messages: 166
Status: Offline
Quote (HarbingerDawn)
I can also vouch for Opera scaling things correctly, so this is most likely yet another case of IE being a horrible horrible browser.

Pretty much everything I have to say about that is expressed here (or elsewhere in the thread).


I agree, absolutely terrible browser. I use it on my gaming rig as an alternate but each few months support gets worse and can no longer even casually browse. Most sites the password save doesn't work.

My firefox has 40-80 tabs saved, will need to run a second version soon.





i7 930 3.8GHz, GTX 970, 6GB DDR3
flickr


Edited by chromatic9 - Tuesday, 02.04.2013, 17:42
 
HarbingerDawnDate: Tuesday, 02.04.2013, 20:57 | Message # 1485
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8714
Status: Offline
Quote (chromatic9)
My firefox has 40-80 tabs saved

I currently have 876 tabs open cool





All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM
 
Forum » SpaceEngine » Space Journeys » Image Dump (Post your SpaceEngine screenshots here)
Page 99 of 423«12979899100101422423»
Search: